Ben kullanıyorum bence çok pratik emzirirken denemedim ama iş yapıyorumKizlar sling kullanan varmi ?? Emzirirken evde is yaparken kullanmak istiyorumda benm bebis doymak bilmiyo hep memede hic yerimden kımıldamıyorum evde tekim gunduzleri kendim bakiyorum aksam esimle bakiyorum acliktan olcem valla yemek yapmaya bile zaman yok emzirirken bari is yapıyım diyorum kullanisli olurmu alsammiki
Hala şiş bacaklarıYok tatlim kızımda olmamıştı çok net hatırlıyorum...ben de rotadan tırsıyorum alerjik bebiş olunca...
Rota için bizim doktor alerjik gibi duruyor yaptırmayın dedi sizin öyle bir durumunuz yoksa yaptırın. Büyük oğluma da yaptıramamıştım şimdi ona da menenjit yaptırcam. Ne zaman şöyle feraha erip oh be dicez merak ediyorumHala şiş bacaklarıama @heyecanlıanne sağolsun masaj iyi geliyor, ağlamayı kesiyor. Rota yaptırsam mı yaptırmasam mı muallakta kaldım ben de.
Ben dereotu, tahin helva, kimyonlu bulgur pilavı yiyorum, haftada bir rezene çayı... İki bebekte de bunlardan fayda buldum. Steal tea falan hikayeKızlar ya benim sütüm yetmiyor. Çocuk kilo da almıyor. Humana içiyorum ama tadını sevmedim. Başka ne kullanabilirim kesin çözüm olarak? 20 gün oldu yavrum 400 gr anca aldı.
Evet biz de alerjik olabilir diye yaptıramamıştık ilk çocukta. İnsan korkuyor yaRota için bizim doktor alerjik gibi duruyor yaptırmayın dedi sizin öyle bir durumunuz yoksa yaptırın. Büyük oğluma da yaptıramamıştım şimdi ona da menenjit yaptırcam. Ne zaman şöyle feraha erip oh be dicez merak ediyorum
Aynen öyle evlat olunca akan sular duruyor Rabbim güzel günlerini göstersin inşallahEvet biz de alerjik olabilir diye yaptıramamıştık ilk çocukta. İnsan korkuyor ya
Aynen benim kızımda da ilk birkaç gün oldu. Bir kere de bezinde kırmızı leke gördüm. Turuncu da oluyordu onu oğlumdan biliyorum ama bu kırmızı gibiydi. Temizleyim ben o zaman yazık çocuğa daKızlarda yapışıklık problemi olabiliyor, o yüzden mutlaka ayırıp silmek lazım. Akıntı beyaz 1 aylıkken olmuştu. Ben yenidoğan mendil kullandım hep, sorun da yaşamadık 2.5 yıldır.
Doktorunz ne der bilmiyorum ama alt sınır 600 e bebeğiniz 20 günde 400 almış 10 gündede 200 alsa tamam, en güzel artırma gece emzirmek veya sağmaktwKızlar ya benim sütüm yetmiyor. Çocuk kilo da almıyor. Humana içiyorum ama tadını sevmedim. Başka ne kullanabilirim kesin çözüm olarak? 20 gün oldu yavrum 400 gr anca aldı.
Bizde aynı çok bunaldım herşey benim üstümde bunlar geçici dönemler sabretmeye çalışıyorum dişimi sıkıyorum mükafatini ben alacağım diyorum çünkü cennet Annelerin ayakları altında farkın var ondan diyorum kendimi mutlu etmeye çalışıyorum ..az su gaz guzlari geçse yakında uykuları da düzene girer ama zor bir süreç benim de 7 yaşında kızım var bir yandan ona da yetememek hepsi zor ama sabırBebeğe yoğunlaşıyor uz sonra bir anda ters bişey söylüyor üzüntüden dayanamıyorum.
Alerjik gibiyse asla yaptırmamanı öneririmm ilk oğlumda rotadan sonra patlak verdiHala şiş bacaklarıama @heyecanlıanne sağolsun masaj iyi geliyor, ağlamayı kesiyor. Rota yaptırsam mı yaptırmasam mı muallakta kaldım ben de.
Doymuyor sürekli ağlıyor. Mama vermek zorunda kalıyorum. O zaman susuyorDoktorunz ne der bilmiyorum ama alt sınır 600 e bebeğiniz 20 günde 400 almış 10 gündede 200 alsa tamam, en güzel artırma gece emzirmek veya sağmaktw
Reflü dışında bi problemi yok gibi. Bu basit, zararsız denen aşıya bile böyle reaksiyon verince ürktüm. Resmen cocugun bacakları balon gibi şişti, tepecikler oluştu. Kızımda hiçbir aşıda yaşamadım sorun, şimdi Bi hafta sonra verem aşısı var, ondan da ürküyorum..Alerjik gibiyse asla yaptırmamanı öneririmm ilk oğlumda rotadan sonra patlak verdi
Birde benim şu dediklerimi bir denesene . Günde enaz 3 lt su.. komposto , tahin helvası tahinpekmez, rezene tarzı aktarlarda satılan karışım çayları.uyku , moral.. bukadar :)Kızlar ya benim sütüm yetmiyor. Çocuk kilo da almıyor. Humana içiyorum ama tadını sevmedim. Başka ne kullanabilirim kesin çözüm olarak? 20 gün oldu yavrum 400 gr anca aldı.
Benim doktorum 500 gram alt sınır dedi. Ayda 1 kg üzeri kilo alimini pek istemiyor doktorlar. Çocuk büyük efor sarfediyo emdigini bir de sindirmek için. Sonra hep gaz ya da kusma oluyor. Ama ayda 2 kg alan çocuk da biliyorum akrabamdan. Şu an 15 aylık ve 15 kg.
Teşekküler600-1000 gr arası normal ve ideal olanı. Fazla da sorun demiyor da doktor sınırın altına inince çözüm sunuyorlar
Cok tesekkurler bilgiler icin hepsini deniycemSürekli meme istemesi gazdan, acıktığından doymadığından değil. Gazı olan bebek emmek ister. Kuş kadar midesi, sen fazla yediğinde nasıl oluyorsun bi düşün. bebeklerin ilk 4 ay refleksleri var, emme refleksi bunlardan biri, endişelenme doymadı diye. emme sürelerinin arasını aç mutlaka... Puseti var mı, bebekler ayakta durmadığından kaka yaparken yer çekiminden faydalanamazlar, baktın ıkınıyor, masajlarını yapıp koy pusete, onda daha rahat yapar. Ya da senin kucağında sırtı yukarıya, bacaklar aşağıya gelecek şekilde öne uzat bebişi, alttan karnına masaj yap elinle o da fayda eder. Gazdan kaka yapmayıp acillik olmuşluğumuz var, Lavman yapıyorlar bebeğe... Dr kontrollerinde hep söyledikleri az emdir, iki saatte bir emzir olmuştu
Momstok anne çayı gğnde 3 kere ceviz ve hurma ile ye bana çok iyi geldi benim de sütüm hiç yoktu 10-20 cc çıkıyodu sağarkenKızlar ya benim sütüm yetmiyor. Çocuk kilo da almıyor. Humana içiyorum ama tadını sevmedim. Başka ne kullanabilirim kesin çözüm olarak? 20 gün oldu yavrum 400 gr anca aldı.
Gazdan ağlıyordur belki açlıktan değildir. Emzirme sıklığı arttır. Hemen yetmiyora bağlama cnm. belki göğsüme emziriyorsun emziriyorsun? Hiç Sağım yapıp kaç ml çıktığına baktın mı?Kızlar ya benim sütüm yetmiyor. Çocuk kilo da almıyor. Humana içiyorum ama tadını sevmedim. Başka ne kullanabilirim kesin çözüm olarak? 20 gün oldu yavrum 400 gr anca aldı.
Bnde veriyorum cnm mama aç kalmasından iyidir bugün kendime bakamadım çok yoktu sütüm her geçen gün daha da artmıştı şükür aza düşürdüm ama kendime bakamazsam yine az geliyorDoymuyor sürekli ağlıyor. Mama vermek zorunda kalıyorum. O zaman susuyor
Ben de aldım sling çok memnunum tavsiye ederimKizlar sling kullanan varmi ?? Emzirirken evde is yaparken kullanmak istiyorumda benm bebis doymak bilmiyo hep memede hic yerimden kımıldamıyorum evde tekim gunduzleri kendim bakiyorum aksam esimle bakiyorum acliktan olcem valla yemek yapmaya bile zaman yok emzirirken bari is yapıyım diyorum kullanisli olurmu alsammiki
Benimkinin de arada mukuslu ve dediğiniz gibi diğer durumlar yok. Doktora sordum normal dedi. Sütün yağ oranı fazla olduğunda olur dedi. Sadece anne sütü içen bebekte böyle dedi. Mama vermiyorum ben. Sen mama veriyorsan belki farklı olabilir bilemiyorumYa kızlar kafam çok karışık. Oğlumun bezinde kakadına bakınca mukuslumu diyosunuz öyle gibi yani bezi birleştirince uzuyo kaka biraz. Çok da ıkınıypr gazlı bür bebek. Ama kan falan görmedim. Sadece bazen kakanın öyle pldgunu farkettim burda yazılanları okudumda herkes elrjk.. bu alrnk oldgunu gösterir mi . Yüzünde bişey yok kanda yok.. ama gaz ıkınma ve sümüksü kıvam var. Doktora sormama yada götememe gerek var mı?