- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 31
Rica ederim canım ne kadar araları az olsada bende en ufak bişey de panik oluyorumSağol canım ya çok korktum , şişerse buz koy dediler de bu kadar şişlik beklemiyordum. Dediğini de yapayım, tşkr ederim.
Bi arkdş bağırsaklarınıı hazırlıyo demiş ama bende bilmiyorum normalmişAynı bizim durum birebir, nedeni neymiş acaba
Dustu gobegi şükür
Çok sevindim canım gözün aydınDustu gobegi şükür
Merhaba benim bebeklerimde de gaz problemi var. Nurse Harvey's kullanıyorum. Biogaia almayı düşünüyorum ama kaka yapmada sıkıntımız yok. İshal yaptığını okudum bazı yerlerde. Sizin boyle bir sıkıntınız oldu mu? Günlük kakasını yapıyor mu normalde?Bende biogai hemde nurse Harveys kullanıyorum ama sanki uyutuyor ama gaza yardımcı olmuyor gibi geldi.
Bizde ishal olmadı günde 1 yada 2 kere de kakasını yapıyor tabi ben yardım ediyorum. Ama ikisi de çok etki etmedi gibi geliyor bana nurse harvey s kullanalı daha gazlı gibi sadece uyutuyorMerhaba benim bebeklerimde de gaz problemi var. Nurse Harvey's kullanıyorum. Biogaia almayı düşünüyorum ama kaka yapmada sıkıntımız yok. İshal yaptığını okudum bazı yerlerde. Sizin boyle bir sıkıntınız oldu mu? Günlük kakasını yapıyor mu normalde?
Fakat kıyafetine hala sarimsi bsyler bulaşıyo göbeğinden anlayamadim parca var gibiÇok sevindim canım gözün aydın
Aynen öyle hicbi ise yaramadiBizde ishal olmadı günde 1 yada 2 kere de kakasını yapıyor tabi ben yardım ediyorum. Ama ikisi de çok etki etmedi gibi geliyor bana nurse harvey s kullanalı daha gazlı gibi sadece uyutuyor
Bizim göbekte aynıydı. Çocuğu 20 gündem fazla yıkayamadım. 1. Ay kontrolünde kalan parçayı aldı dr. Sonra da göbek bakım seti vardı ondan aldık kullandık geçti. Alkollü su ve bezden oluşuyordu set. Bana sağlıkocağı ebesi dedi ki streç filmle sar göbeği öyle yıka. Bir ağız mendili kapatıp streç film sarıp yıkadık. Su değdi maalesef onu da iyice kuruladık. Neyse ki geldi geçtiFakat kıyafetine hala sarimsi bsyler bulaşıyo göbeğinden anlayamadim parca var gibi
Yokandıktan sonra bi kaç güne geçiyo o. Bizde kanama da oldu göbk düştükten snra şimdi normal göbek gibi.. önemli değil ama solüsyon yapmaya devam etFakat kıyafetine hala sarimsi bsyler bulaşıyo göbeğinden anlayamadim parca var gibi
Tmm cnm sagolYokandıktan sonra bi kaç güne geçiyo o. Bizde kanama da oldu göbk düştükten snra şimdi normal göbek gibi.. önemli değil ama solüsyon yapmaya devam et
Ins bzmkide geçerBizim göbekte aynıydı. Çocuğu 20 gündem fazla yıkayamadım. 1. Ay kontrolünde kalan parçayı aldı dr. Sonra da göbek bakım seti vardı ondan aldık kullandık geçti. Alkollü su ve bezden oluşuyordu set. Bana sağlıkocağı ebesi dedi ki streç filmle sar göbeği öyle yıka. Bir ağız mendili kapatıp streç film sarıp yıkadık. Su değdi maalesef onu da iyice kuruladık. Neyse ki geldi geçti
Canım daha önce de dedim sen bu çocuğu çok yediriyor olabilir misin ? Emiyorsa zaten alıcağını alıyordur bi daha biberonla vermene gerek yokki doymadığını düşünüyorsan sonra yine emzir ama emzirip pesine süt veriyorsan çocuğa çok gaz yapıyor demekki. Mümkün oldukça emzirmeye çalış sağmak hem seni rahatsız eder hemde bebek biberona erkenden alışmasın . Yorgunluk kısmı da hepimizde var kime sorsan uykusuz ve yorgunuz biraz daha böyle devam edicek ama kendini motive etmeye çalış . Eşin geldi mi çocuğu bırak bi dışarı çık, eşim bakamaz derse hava güzel olduğunda al bebeğinle çık bu düzeni daha güzel hale getirmeye çalış.Her uyandirdgimda 40 dkka sanci cekiyor kaka yaparken .. emmesi icin kaldırıyorum o hep ayni rutinle cis fis cigriyo kaka yapiyo her uyandirdigimda 40 dk bagiriyo yaparken kolda saga sola sallamaktan perissn oldum artık ustune daha bide emzirme alt degistirme gaz çıkarma bazen tam doymuyo hatta genelde tam cekemedigi icin doymuyo sut veriyorum sagdigim sonra kalani sagiyorum gogsumdeki bu rutin hep 1.5 aaat suruyo yorgunluktan bayilcam kimsede.yok yanimda yardımcı yemek yap ye derken bayilcam sanrm
Hcbsy etki etmiyo kaka yaparken cektigi sanciya
Kaka yaparken boyle olan varmi
Sıkıntı ne canım, şuan bebeğe yoğunlaşsanız bunları sonra düşünürsünüz. Ben de aynı süreçlerden gectim seni çok iyi anlıyorum, lütfen canını sıkmaMerhaba arkadaşlar, uzun zamandır bakamıyorum. Çok kötü zamanlar geçiriyorum. Eşimle ayrılma durumumuz var. Hislerimi paylaşacak kimsem yok. Bende sizler gibi bir yandan bebeğimle ilgileniyorum gazı falan uyku zaten yok bide eşimle bu durumlar beni mahvetti. Büyük oğlum herşeyin farkında ama içine atıyor onun içinde ayrı üzülüyorum ne yapacam bilmiyorum çıkmaz dayım. Çok kötü bir hamilelik yaşadım zaten fiziksel olarak şimdide bu durum dayanamıyorum. Nefes alamıyorum sanki çocuklarımı düşündükçe daha çok üzülüyorum.
Hayır Kendılıgınden gececekmısBunun bir çözümü var mıymış peki, doktor bişi söyledi mi
Emiyor sonrs eller yine ac sekilde cirpiniyo ondan mecbur sagdigimi veriyorum oyle oluncz daha uzun uyuyor öteki turlu sanrm yarim yamalaak doyuyoki 1 saatte geeri uyaniyor ondan o kaniya variyorum cozemedim dedigin gibi sadece emzirince doymuyo uyumuyo huzursuzlaniyo cokCanım daha önce de dedim sen bu çocuğu çok yediriyor olabilir misin ? Emiyorsa zaten alıcağını alıyordur bi daha biberonla vermene gerek yokki doymadığını düşünüyorsan sonra yine emzir ama emzirip pesine süt veriyorsan çocuğa çok gaz yapıyor demekki. Mümkün oldukça emzirmeye çalış sağmak hem seni rahatsız eder hemde bebek biberona erkenden alışmasın . Yorgunluk kısmı da hepimizde var kime sorsan uykusuz ve yorgunuz biraz daha böyle devam edicek ama kendini motive etmeye çalış . Eşin geldi mi çocuğu bırak bi dışarı çık, eşim bakamaz derse hava güzel olduğunda al bebeğinle çık bu düzeni daha güzel hale getirmeye çalış.