Gripe water night time kullanıyorum iyi gibi uyku yapma özelliği de var biraz sakinledi gibiCok gaz sancimiz var hicbsy ise yaramiyo 13 gunluguz sizde durumlar ne onereblcegnz etkili bsyler varmi? Probiyotik ve nars harvrys in surubunu kullaniyoruz ama malesef fayda etmiyo
Bize yumurta dokunmuyor süt yerine portakal suyu koyup yaptim geçenlerde. Ama yine de tatlı veya pasta tarifi olursa ben de isterimYumurtasız sütsüz kek tarifim vardı bulursam atayım size
Ben artık paketli ve doğal olmayan şeyleri yemiyorum. Bu yönüyle iyi aslinda. Ama peynir, yogurt, tereyagi ve ceviz çok büyük kayip benim için...Sevinirim valla sanki inadına canım tatlı istiyor peynir süt çekiyor bugün
Güvenilir diye yiyordum ama hiçbir şeye güvenmemek lazım bu dönemde
Canım geçmiş oldun benim aklıma gaz geliyor sadece. Yüzü kıpkırmızı oluyorsa ve ıkınıyorsa. Aynı tablo bizde de oluyor çünkü bazı günlerde.Kızlar iyi akşamlar, kızım bikaç gündür meme emdikten sonra inanılmaz ıkınıyo hatta kıpkırmızı oluyo suratı Bi anda sürekli ıkınıyo. Kakasında da Bi sıkıntı yok arada gaz da çıkartıyor neden olabilir acaba yaşayan var mı böyle bişi. Eskiden memede uyuyordu şimdi uyanıp ıkınıyo sürekli çok üzülüyorum
Ikunması normalmıs bizimki de oyleydı bu ara yapmıyor bagırsaklar duzene girene kadar olurmusKızlar iyi akşamlar, kızım bikaç gündür meme emdikten sonra inanılmaz ıkınıyo hatta kıpkırmızı oluyo suratı Bi anda sürekli ıkınıyo. Kakasında da Bi sıkıntı yok arada gaz da çıkartıyor neden olabilir acaba yaşayan var mı böyle bişi. Eskiden memede uyuyordu şimdi uyanıp ıkınıyo sürekli çok üzülüyorum
Sizinki kaç günlük kızım 27 günlük, normal miymiş. Gecen hafta yapmıyordu panik oldum bendeIkunması normalmıs bizimki de oyleydı bu ara yapmıyor bagırsaklar duzene girene kadar olurmus
Her emmesinde yapıyor bikaç gündür, içim kıyılıyo öyle görünceCanım geçmiş oldun benim aklıma gaz geliyor sadece. Yüzü kıpkırmızı oluyorsa ve ıkınıyorsa. Aynı tablo bizde de oluyor çünkü bazı günlerde.
Hiç bilğim yok yanlış yönlendirmek istemem ama bnmki böyle değildiGobegi dusmek mi uzere iltihaplimi anlayamadik yeni oldu simdi altini degstrrken fark ettim hergun solisyon sıkıyoruz ama Eki Görüntüle 2806285 Eki Görüntüle 2806286
Ceviz de var mı?Ben artık paketli ve doğal olmayan şeyleri yemiyorum. Bu yönüyle iyi aslinda. Ama peynir, yogurt, tereyagi ve ceviz çok büyük kayip benim için...
Ne illet bir şeymiş süt alerjisi ne dokunduğunu da bilemiyorsun. Bir taraftan da her türlü vitamin ve minerale ihtiyaç var. Biz immünoloji uzmanına gitmedik bir süre diyete uygun gidicem bakalım. Çocuk doktorumuzun yönlendirmesi ile hareket edicem.
Ceviz de yenmeyecekler arasında mı?Ben artık paketli ve doğal olmayan şeyleri yemiyorum. Bu yönüyle iyi aslinda. Ama peynir, yogurt, tereyagi ve ceviz çok büyük kayip benim için...
Ne illet bir şeymiş süt alerjisi ne dokunduğunu da bilemiyorsun. Bir taraftan da her türlü vitamin ve minerale ihtiyaç var. Biz immünoloji uzmanına gitmedik bir süre diyete uygun gidicem bakalım. Çocuk doktorumuzun yönlendirmesi ile hareket edicem.
BiZde de emdijten snra ıkınma ve kıpkırmızı oluyo ayrıca emdiği sütler çıkıyo ağzından o kdr sıktığı için kendini normalde emip uyuyan çocuk bu ıkınmalar başladıktan snra uykuya da geçemiyor emiyo ıkınıyo ağlıyo tekrar meme istiyo süreç böyle ilerliyo memelerim çatladı artıkKızlar iyi akşamlar, kızım bikaç gündür meme emdikten sonra inanılmaz ıkınıyo hatta kıpkırmızı oluyo suratı Bi anda sürekli ıkınıyo. Kakasında da Bi sıkıntı yok arada gaz da çıkartıyor neden olabilir acaba yaşayan var mı böyle bişi. Eskiden memede uyuyordu şimdi uyanıp ıkınıyo sürekli çok üzülüyorum
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Ama diğeri işlevini görecekmiş üzme kendini. Çok şükür sağlıklı çocuğun daha ağır sağlık sorunları da olabilirdi. Rabbim hepimizin çocuklarını korusun kollasın inşallahMerhaba kızlar,
Alerji ile başı dertte olan arkadaşlarım, Allah yardımcınız olsun, şifa versin, sabır versin. Cuma günü aylık kontrole gitmiştik biz de. Eşim inmemiş testisten şüphelenip defalarca sormuştu doktorlara daha öncesinde. Biri biraz yukarıda duruyordu. Bu kez doktor çocuk cerrahına yönlendirdi. Yapılan muayene ve ultrason sonucunda oğlumun bir testisinin anne karnında işlevini yitirdiğini öğrendik. Çok kötü oldum, çok ağladım. Ama doktor diğerinin gayet sağlıklı olduğunu ve ilerde çocuk sahibi olmada da herhangi bir sorun yaşamayacağını söyledi. Bugün daha iyiyim. Sünnetle birlikte ameliyatını yaptıracağız. Boyu kilosu gayet iyi. Bu arada bende çok fena kaşıntı var. Bugün cildiyeye gittim. Hamilelik sonrası hormonlar etkisiyle normalmiş.
İLK oğlumda öyleydi canım, onda çok zor dönemlerdin geçtik egzamalar kanıyordu, bu oğlumda mukuslu kaka varKakasını kontrol et canım. Sğmük gibi yapışkansa doktoruna danış mutlaka
Bulur bulmaz atacağım inşallah, 1 yaş pastasını kendim yapmıştım sütsüz yumurtasızBize yumurta dokunmuyor süt yerine portakal suyu koyup yaptim geçenlerde. Ama yine de tatlı veya pasta tarifi olursa ben de isterim
Dustu gobegi şükürHiç bilğim yok yanlış yönlendirmek istemem ama bnmki böyle değildi
Bana da öyle gibi geldi çocuk yine aynı uyumuyo bizimki de gazdan o kadar da ısrar ettim eşime al diyeBende biogai hemde nurse Harveys kullanıyorum ama sanki uyutuyor ama gaza yardımcı olmuyor gibi geldi.