- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 32
TEK mukuslu kakaylda kendinizi çok sıkmayın başka belirti yok iseBen herşeyi kestim süt ürünlerini yumurta ve dana etini. İnşallah işe yarar çok mukuslu kakası yavrumun ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TEK mukuslu kakaylda kendinizi çok sıkmayın başka belirti yok iseBen herşeyi kestim süt ürünlerini yumurta ve dana etini. İnşallah işe yarar çok mukuslu kakası yavrumun ya
Kesinlikle öyle, zaten diyet açarken doktor önçe bana fırınlanmış sonra pişirilmiş olanak başlatmıştı, sizin bebiş benim ilk ogluma benziyor, hazır ekmekler sıkıntı tütetiyorsanız, tez vakitte çare bulunsunuz inşallah, katı diyetle vücut 1-2 haftade belirtiler azalıp cilt kendine geliyor ama kaçamakla hemen egzama artıyorCanım sanırım derecesi de önemliymiş alerjenin değil mi? Kimisi kekin kurabiyenin içinde pişen yumurtaya tepki vermezken, kimine eser miktarda bile aşırı tepki verebiliyormuş. Diyeti çok katı uygulamak şart bence. Çocuklara yoğurt koyarken kaşığı sıyırmam bile etkiliyor ki egzama tekrar etti bizde. Kaç gündür zeytin patates yiyorum, ama bi yorumda okudum onlarda alerjen zeytinmiş.
Yumurtasız sütsüz kek tarifim vardı bulursam atayım sizeBöyle sayınca bayağı bir şey varmış dedim inşallah sıkıntısız atlatırız şu süreci.
Ben hep temel şeyleri düşünüyorum ekmekte bile olabilir doğru. Her yediğimizi sormak lazım alırken. Takip etmek dikkat etmek çok zor sanırım
Sucuk da yeme kuzum çok zararlı işlenmemiş etBen de dün köfte yemiştim bir tabak da yoğurt Sanırım gecemiz o yüzden öyle kıvranarak geçti. Korkuma yumurta tahin vs yemedim kahvaltıda. Zeytin, sucuk, domates ve reçel. Ekmek aldığımız fırını arayıp sordum hamurda süt var mı diye Allahtan yokmuş. Makarnaların bazısı yumurtalı yapılıyor alırken paketlere bakmalı.
Bir de egzama var ciltte ve uykusuzluk. Biliyorsundur benim bebeğim uyuyamıyodu tamamen ona bağlıyorumTEK mukuslu kakaylda kendinizi çok sıkmayın başka belirti yok ise
Tahminen Avicenna ile aynı mesafedir bize. Ayşe hanıma kontrole de gideyim duruma göre aklımda dursun ismi. Bu zamanda ilaçsız testsiz ilgilenen pek doktor yok.oglum bebekten sonra geceleri bağırmaya ağlamaya başladı yalniz yatamıyor babayla yatsin dedik odasinda bu sefer gecelri kalkip benim odamin kapisinda ağlamaya başladı bide gece beslenen bir çocuk o yüzden ailece oturma odasinda yatiyoruz artik hal böyle olunca sirayla hepimize bulastirdi oglumu dogal seylerle iyilestirdim.ama.bebek olunca biseyde verilmiyor ilac veya dogal.
Cnm ben oglumda Camlica erdem Vural bey e gidiyodum cok ilgili çok sempatik bir doktor herseyi detaylıca söyler sorulara cevap verir oğlum prematüreydi e ilk bebegimdi ben cok tedirgindim hep sakinlestirdi bizi bos yere tahlil tetkik istemez simdi yine ona gidicem bakalım yakinsan tavsiye ederim. Randevum 14:30 da cikinca yazarim çok sağol cnm
Sucukta bile mi Eşim Kayseri’den getirmişti iş için gittiğinde kasaptan almış güvenilir diye yiyordum ben de Şüphe varsa kesmek en iyisi bence de. Hiç riske girmeyeyim direk aç kalayım benYok o kadar çabuk etki etmez . Sucuk a da dikkat edin paketse içindekiler kısmına bakın kasaptaysa sorup alın. Paket ürünlerde koruyucu olarak süt ürünü kullanabiliyorlar. Anlayabilmek çok zor o yüzden hepsini kesip ilerlemek tercih ediliyor.
Sevinirim valla sanki inadına canım tatlı istiyor peynir süt çekiyor bugünYumurtasız sütsüz kek tarifim vardı bulursam atayım size
Güvenilir diye yiyordum ama hiçbir şeye güvenmemek lazım bu dönemdeSucuk da yeme kuzum çok zararlı işlenmemiş et
Öyle valla canım diyet yaparken bende bu da mı ya diyordum ama nerdeyse herşeye süt ürünü koymuşlar biraz zor olucak ama inşallah yavrun daha iyi olurTahminen Avicenna ile aynı mesafedir bize. Ayşe hanıma kontrole de gideyim duruma göre aklımda dursun ismi. Bu zamanda ilaçsız testsiz ilgilenen pek doktor yok.
Sucukta bile mi Eşim Kayseri’den getirmişti iş için gittiğinde kasaptan almış güvenilir diye yiyordum ben de Şüphe varsa kesmek en iyisi bence de. Hiç riske girmeyeyim direk aç kalayım ben
Yani bunu yaşamış biriyim. İshal diyor, gaz diyor. bunlar sert ve güçlü olunca bomba gibi. daha ufacıklar, bağırsaklar ilk 3 ay gelişiyor zaten gazın sebebi de o. kılcar damarları kaka yaparken çatlayabilir. Kan o olabilir. Bu kadar alerjik bebek olması garip geldi... Benim başıma gelen bi olay da mukuslu kaka gördük, rota virusu yaygın olduğu bi dönemdi. k doktor bakalım gaitaya dedi. İnceledi evet kan var ama ona ait değil kan grubu başka dedi. Kızımla kan grubumuz farklı. Nasıl olur dedik emerken geçmiştir dedi. Ee görünür yaram yok dedim. dışı iyileşse de içerde hala yara olabilir dedi.TEK mukuslu kakaylda kendinizi çok sıkmayın başka belirti yok ise
Çok haklısınız. Buradaki danıştığım tecrübeli annelerde doktorla ilerlemem gerektiğini söylüyor. Biraz daha gözlemleyip götüreceğim belki de tekrar etmez diye umut ediyorum.Evet dediğiniz gibi. Ama egzema söz konusu olunca kişiye göre değişiyor. Doktorla iş birliği yapıp bireyin kendini ve bebeğini iyi gözlemlemesi lazım. Ben de bebeğimden yumurta allerjisinden şüpheleniyorum. Her gün mutlaka yediğim o var diye.
Benimki de öyle yüzü ve boğazı isilik oldu. Doğal gül suyuyla siliyoruz ama çok etkisini göremedim.Kızlar aranızda bebeğinde reflü olan var mı? Bebeğimde reflü olmasından şüphe ediyorum. Gaz sorununu çözdük sayılır ama ağlama krizleri devam ediyor. Aç olmasına rağmen emerken sürekli bırakıyor memeyi. Sonra sinirleniyor. Sürekli hıçkırık tutuyor. Ve en önemlisi beslenme sonrası hemen kusuyor. Bazen fark etmiyorum bile sızıntı şeklinde ağzından süt geliyor. Hatta boğazı komple isilik o yüzden. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Benimki sancıdan yapıyor onu. Az önce memede uyuttum koydum 10 dk sürmemiştir ağlayarak uyandı. Ayağıma koydum şimdi bakalım nolcakBenimki de öyle yüzü ve boğazı isilik oldu. Doğal gül suyuyla siliyoruz ama çok etkisini göremedim.
Kızlar biz 49 günlük olduk ve yeni yeni meme reddini yeniyoruz. Herkesin sütü ve hızı farklıdır tabki ama sizler kaç dk emziriyorsunuz?
Bir de uykuya dalması iyice zorlaştı. Yarım saat uğraşıyoruz uyuyor 10 dk sonra gözler yine cin givi tekrar uyutmaya çalış yine 5 dk sonra uyanıyır. Neden böyle oluyor?
Ne kadar sürüyor peki bu diyet süresi? Çabuk düzelir inşallahÖyle valla canım diyet yaparken bende bu da mı ya diyordum ama nerdeyse herşeye süt ürünü koymuşlar biraz zor olucak ama inşallah yavrun daha iyi olur
Benim ufaklık da yer seçiyor kucağındaysa ya da emiyorsa saatlerce yatıyor ara ara mızıklansa da hemen geri dalıyor. Ama uyudu diye koyayım bir yere en fazla 5 dk sonra ağlayarak kıvranarak uyanıyorBenimki sancıdan yapıyor onu. Az önce memede uyuttum koydum 10 dk sürmemiştir ağlayarak uyandı. Ayağıma koydum şimdi bakalım nolcak
Bebeğin tepkilerine bide doktora bağlı olarak değişiyor ama en geç 2 yaşına kadar geçiyor . Bizim 7 aylıkken geçmişti.Ne kadar sürüyor peki bu diyet süresi? Çabuk düzelir inşallah
Bizimdr en başta aşırır huysuzluk vardı gündüz kucaktan indiremezdin egzama eklenmişti yoktur umarımBir de egzama var ciltte ve uykusuzluk. Biliyorsundur benim bebeğim uyuyamıyodu tamamen ona bağlıyorum
Çok ilginç, her doktorun aklınada gelmez kan grubu olayıYani bunu yaşamış biriyim. İshal diyor, gaz diyor. bunlar sert ve güçlü olunca bomba gibi. daha ufacıklar, bağırsaklar ilk 3 ay gelişiyor zaten gazın sebebi de o. kılcar damarları kaka yaparken çatlayabilir. Kan o olabilir. Bu kadar alerjik bebek olması garip geldi... Benim başıma gelen bi olay da mukuslu kaka gördük, rota virusu yaygın olduğu bi dönemdi. k doktor bakalım gaitaya dedi. İnceledi evet kan var ama ona ait değil kan grubu başka dedi. Kızımla kan grubumuz farklı. Nasıl olur dedik emerken geçmiştir dedi. Ee görünür yaram yok dedim. dışı iyileşse de içerde hala yara olabilir dedi.
Gaz çıkarması arttı ama yine sancılı yine sancılı nurse kullanıyorum ben deGaza çözüm bulan var mı kızlar nurse Harveys aldım ama daha 2. Gundeyim faydasını gören var mı
Kakasını kontrol et canım. Sğmük gibi yapışkansa doktoruna danış mutlakaBizimdr en başta aşırır huysuzluk vardı gündüz kucaktan indiremezdin egzama eklenmişti yoktur umarım