2021 Şubat Anneleri

Kesinlikle öyle, zaten diyet açarken doktor önçe bana fırınlanmış sonra pişirilmiş olanak başlatmıştı, sizin bebiş benim ilk ogluma benziyor, hazır ekmekler sıkıntı tütetiyorsanız, tez vakitte çare bulunsunuz inşallah, katı diyetle vücut 1-2 haftade belirtiler azalıp cilt kendine geliyor ama kaçamakla hemen egzama artıyor

Yumurtasız sütsüz kek tarifim vardı bulursam atayım size

Sucuk da yeme kuzum çok zararlı işlenmemiş et

Tahminen Avicenna ile aynı mesafedir bize. Ayşe hanıma kontrole de gideyim duruma göre aklımda dursun ismi. Bu zamanda ilaçsız testsiz ilgilenen pek doktor yok.
Sucukta bile mi Eşim Kayseri’den getirmişti iş için gittiğinde kasaptan almış güvenilir diye yiyordum ben de Şüphe varsa kesmek en iyisi bence de. Hiç riske girmeyeyim direk aç kalayım ben

Öyle valla canım diyet yaparken bende bu da mı ya diyordum ama nerdeyse herşeye süt ürünü koymuşlar biraz zor olucak ama inşallah yavrun daha iyi olur

TEK mukuslu kakaylda kendinizi çok sıkmayın başka belirti yok ise
Yani bunu yaşamış biriyim. İshal diyor, gaz diyor. bunlar sert ve güçlü olunca bomba gibi. daha ufacıklar, bağırsaklar ilk 3 ay gelişiyor zaten gazın sebebi de o. kılcar damarları kaka yaparken çatlayabilir. Kan o olabilir. Bu kadar alerjik bebek olması garip geldi... Benim başıma gelen bi olay da mukuslu kaka gördük, rota virusu yaygın olduğu bi dönemdi. k doktor bakalım gaitaya dedi. İnceledi evet kan var ama ona ait değil kan grubu başka dedi. Kızımla kan grubumuz farklı. Nasıl olur dedik emerken geçmiştir dedi. Ee görünür yaram yok dedim. dışı iyileşse de içerde hala yara olabilir dedi.

Çok haklısınız. Buradaki danıştığım tecrübeli annelerde doktorla ilerlemem gerektiğini söylüyor. Biraz daha gözlemleyip götüreceğim belki de tekrar etmez diye umut ediyorum.

Benimki de öyle yüzü ve boğazı isilik oldu. Doğal gül suyuyla siliyoruz ama çok etkisini göremedim.

Kızlar biz 49 günlük olduk ve yeni yeni meme reddini yeniyoruz. Herkesin sütü ve hızı farklıdır tabki ama sizler kaç dk emziriyorsunuz?

Bir de uykuya dalması iyice zorlaştı. Yarım saat uğraşıyoruz uyuyor 10 dk sonra gözler yine cin givi tekrar uyutmaya çalış yine 5 dk sonra uyanıyır. Neden böyle oluyor?

Benimki sancıdan yapıyor onu. Az önce memede uyuttum koydum 10 dk sürmemiştir ağlayarak uyandı. Ayağıma koydum şimdi bakalım nolcak

Benimki sancıdan yapıyor onu. Az önce memede uyuttum koydum 10 dk sürmemiştir ağlayarak uyandı. Ayağıma koydum şimdi bakalım nolcak
Benim ufaklık da yer seçiyor kucağındaysa ya da emiyorsa saatlerce yatıyor ara ara mızıklansa da hemen geri dalıyor. Ama uyudu diye koyayım bir yere en fazla 5 dk sonra ağlayarak kıvranarak uyanıyor

Cok gaz sancimiz var hicbsy ise yaramiyo 13 gunluguz sizde durumlar ne onereblcegnz etkili bsyler varmi? Probiyotik ve nars harvrys in surubunu kullaniyoruz ama malesef fayda etmiyo

Çok ilginç, her doktorun aklınada gelmez kan grubu olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…