2021 Şubat Anneleri

2-3 kez denediker benim ilki çok kötüydü bu spinalim şükür öyle olmadı geçer inşalalh

Ahh canım tamda aklıma geleni yazmışsın ilk oğlumun süt alerjisi vardı, doğum yaptım yapalı doğru düzgün yoğurt yememiştim iki gündür yoğurt yedim ve şu an bu halde, alerji kapımızda sanırım

Evet canım 2 buçuk 3 saate çıkar aralığını dedi bana doktor

Bence doğru yapıyorsun. İlk çocuğum senin dediğin gibiydi hiç emmeyi bırakmazdı. Dr gaz yüzünden sürekli emmek istiyor demişti ve öyle emerek persentil aralığının dışına çıktı
Aynen bende persentile baktım internetten fazlaymış. 15 20 dkdan fazla vermiyorum bugün çekiyorum.

Bu alerjilerden çok korkuyordum ben. Gerçekten çok yıpratıcı duyduğum ve okuduklarıma göre. Bebeğimin yüzüne geçen hafta doktor isilik demişti. Süt içme ama yoğurt peynir tüket dedi. Ben de çok kasmadım nasıl olsa isilikmiş diye. Ama...
S SkyAsteR arkadaşım senin dediğin gibi sanırım atopik dermatit çünkü çok fena oldu yüzü. Fotodan bir doktor atopik dermatit olabilir dedi Yarın tekrar bir dermatoloğa götürücem. Bu diyet işleri,toz akar için yeni ev sistemi hiç bilmediğim bir süreç olduğu için becerememekten korkuyorum.

Son düzenleme:
Aynı hemen hemen seninki 20 gram fazla. Bana neden öyle dedi ki
Dert etme canım benim bebeğimde normalden fazla almış doktor emzik ver sık emzirme dedi. anne sütü obez yapmıyor. Yarın hareketlendiklerinde gidecek bu kadar almayacaklar kilo. Benim bebeğimde çok kusuyor çünkü mide hep dolu özellikle altını değiştirirken bacakları kaldırınca fırt fırt çıkıyor sütler ağzından :) tek sıkıntı gaz yapması. Sabaha karşı fena ıkınıyor uykuda.

Umarım yoktur, herkes aynı değildir ama dermatolog cildiye anlamıyor, ilk oğlumda baktı ısrarla yediklerim yapar mı dedim yok yapmaz istediğinizi yiyin ve bunu dediğinde atopik dermatittş kanıyordu, cerrahpaşa çocuga gidince hiç bekletmeden alerjiye sevk ettiler, ankaradaydınız sanırım aklınızda olsun bülent şekerel bu konuda çok iyi, fakültede de özge hanım var ama yeni hasta almıyormuş sanırım, bide bu yaş grubunda ev akar tozları pek görülmüyoe o grup alerjiler genelde 3-4 yaş sonrası ortaya çıkarmış

Akşama kadar araştırma yaptım tam da bahsettiğiniz Bülent şekerel i çok öneren olmuş. İnşallah o raddeye gelmeden egzama ile karıştırılan toksik eritem felandır. Yani ben yaparım diyet vs ama 5 yaşına kadar devam edebiliyormuş çocuğa diyet uygulayan anneleri düşünemiyorum ne hissediyorlar acaba diye

Canım eğer öyleyse o da sıcak ya da soğuğu sevmez, terliyorsa bebeğin o da yapar. Mustela stelatopia şampuanını, nemlendiricisini kullanıyorum kızımda, sorarsın dermatologa sen de gittiğinde. Umarım alerjik kaynaklı değildir

3 4 gun sonra azalirmi ayaga kalkinca aci .. bebekde surekli agliyor sut geliyo ama sanrm yetmiyo gazinida çıkarıyoruz yinede yarim saatte bir agliyor oyle oluncs benmde psikolojm bzldu surekli agliyorum ben kalkamiyorum o da agliyor diye
Canım sana yardımcı olacak biri yokmu bende ilk günler eşimi uyandırıyordum çocuğu kucağıma versin diye sütün yetmiyorsa sıkıntı etme mama ver birkaç gün ama iki saatte bir mutlaka emzir benim oğlumda sürekli ağlıyordu hastanede mama verdim şırıngayla çocuk öylelikle uyudu iki üç gün hem emdi hem de şırıngayla mama verdim sonra sütüm çoğalınca bıraktık zaten mamayı

3 4 gun sonra azalirmi ayaga kalkinca aci .. bebekde surekli agliyor sut geliyo ama sanrm yetmiyo gazinida çıkarıyoruz yinede yarim saatte bir agliyor oyle oluncs benmde psikolojm bzldu surekli agliyorum ben kalkamiyorum o da agliyor diye
Elhamdülillah benim 4 günde en azından kendim kalkabildim tabi ki çok yavaş tamamen ağrısız diyemem ama ilk günlerde ki acı olmuyor ve gece kendim bebeğimi beşikten alıyordum

Ohh maşAllah. Fön Makinesiyle işi çözdük cnm şükür. Doğduğundan beri 2. Atağımız oldu. İlki 19. Günde 2. 38. Günde. Tam 19 larda sapıtıyor herhalde. Umarım bundan sonramız güzel geçer hepimizin. Şu an fön eşliğinde ayağımda sallıyorum
Wonder weeks diye de aratabilirsiniz. İlk indirirken ücreti var uygulamanın ama bana değmez gibi geldi indirince. İsterseniz ben size ilk sıçramanın bilgilerinin ekran görüntüsünü atabilirim.
Saol cnm. Atağımız geçti bugün çok şükür. Bu 2. Di. Umarım güzel güzel ataksız ağrısız sızısız büyür meleklerimiz

Merhaba kızlar. Kızım 1 şubat doğumlu 40 ı yarın mı çıkıyor. Eşim geceye gidecek eğer yarınsa gündüzden yıkayacağız minnoşumu. Ben tek yıkayamam henüz. Uygulamaya göre 39 diyecek yarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…