7. Kakayıda yaptı, aklıma alerji geliyor düne kadar yoğurt yememiştim belkide yoğurt yaptıOioi ortodontik emzik kullanıyorum ben memnunum
Canım nedir durumlar?
Başınız sağ olsun canım
2-3 kez denediker benim ilki çok kötüydü bu spinalim şükür öyle olmadı geçer inşalalhYa kızlar sezeryanımn üstünden 1 ay gecti. Benm gibi spinal oluota iki üç kez iğne batırılan beline oldu mu. Niye böyle oldu benim. Şuan okadar agrıyorki belimde ki o yer. Emzirmeden de kaynaklı şekil bozuklugu sebebiyet veriyor ama o agrı kalıcı olur diye çok korkuyorum. Hayat kalitesi diye bişey kalmaz. Nolacak bilmşyoeum gerçekten
Ahh canım tamda aklıma geleni yazmışsın ilk oğlumun süt alerjisi vardı, doğum yaptım yapalı doğru düzgün yoğurt yememiştim iki gündür yoğurt yedim ve şu an bu halde, alerji kapımızda sanırımCanim günde 8 defa kaka yaptığı oldu. Ama bizde süt alerjisi var ve ben süt ürünü tukettigimde hem.gaz yapıyordu hem de bağırsaklarına dokunuyordu...Senin yediğin bir şey bebeginin bağırsaklarıni fazla çalıştırmış olabilir
Evet canım 2 buçuk 3 saate çıkar aralığını dedi bana doktorBenim bebeğim 3-4gündür ku
Benim oğlumda çok kusuyor sürekli emmek istiyor çok gazlı bir bebek günde 2 kez falan oluk oluk ne emdiyse hepsini çıkartıyor doktor ateşi yoksa normal dedi kusması çok emmekten mi vermesem koparıyor kıyameti verince kusuyor ne yapacağımı şaşırdım
Aynı hemen hemen seninki 20 gram fazla. Bana neden öyle dedi ki1220 gram almış benim kızım mama vermiyorum henüz ilerde gerekli olursa veririm. Gayet güzel dediler kilosuna. 2780 gram doğdu kızım 4000 gram olmus.
Aynen bende persentile baktım internetten fazlaymış. 15 20 dkdan fazla vermiyorum bugün çekiyorum.Bence doğru yapıyorsun. İlk çocuğum senin dediğin gibiydi hiç emmeyi bırakmazdı. Dr gaz yüzünden sürekli emmek istiyor demişti ve öyle emerek persentil aralığının dışına çıktı
Bu alerjilerden çok korkuyordum ben. Gerçekten çok yıpratıcı duyduğum ve okuduklarıma göre. Bebeğimin yüzüne geçen hafta doktor isilik demişti. Süt içme ama yoğurt peynir tüket dedi. Ben de çok kasmadım nasıl olsa isilikmiş diye. Ama...Ahh canım tamda aklıma geleni yazmışsın ilk oğlumun süt alerjisi vardı, doğum yaptım yapalı doğru düzgün yoğurt yememiştim iki gündür yoğurt yedim ve şu an bu halde, alerji kapımızda sanırım
Bide bibs var hangisini tutar acabaa fiyatları da aynıOioi ortodontik emzik kullanıyorum ben memnunum
Canım nedir durumlar?
Başınız sağ olsun canım
Dert etme canım benim bebeğimde normalden fazla almış doktor emzik ver sık emzirme dedi. anne sütü obez yapmıyor. Yarın hareketlendiklerinde gidecek bu kadar almayacaklar kilo. Benim bebeğimde çok kusuyor çünkü mide hep dolu özellikle altını değiştirirken bacakları kaldırınca fırt fırt çıkıyor sütler ağzından :) tek sıkıntı gaz yapması. Sabaha karşı fena ıkınıyor uykuda.Aynı hemen hemen seninki 20 gram fazla. Bana neden öyle dedi ki
Umarım yoktur, herkes aynı değildir ama dermatolog cildiye anlamıyor, ilk oğlumda baktı ısrarla yediklerim yapar mı dedim yok yapmaz istediğinizi yiyin ve bunu dediğinde atopik dermatittş kanıyordu, cerrahpaşa çocuga gidince hiç bekletmeden alerjiye sevk ettiler, ankaradaydınız sanırım aklınızda olsun bülent şekerel bu konuda çok iyi, fakültede de özge hanım var ama yeni hasta almıyormuş sanırım, bide bu yaş grubunda ev akar tozları pek görülmüyoe o grup alerjiler genelde 3-4 yaş sonrası ortaya çıkarmışBu alerjilerden çok korkuyordum ben. Gerçekten çok yıpratıcı duyduğum ve okuduklarıma göre. Bebeğimin yüzüne geçen hafta doktor isilik demişti. S SkyAsteR arkadaşım senin dediğin gibi sanırım atopik dermatit çünkü çok fena oldu yüzü. Fotodan bir doktor atopik dermatit olabilir dedi Yarın tekrar bir dermatoloğa götürücem. Bu diyet işleri,toz akar için yeni ev sistemi hiç bilmediğim bir süreç olduğu için becerememekten korkuyorum.
Akşama kadar araştırma yaptım tam da bahsettiğiniz Bülent şekerel i çok öneren olmuş. İnşallah o raddeye gelmeden egzama ile karıştırılan toksik eritem felandır. Yani ben yaparım diyet vs ama 5 yaşına kadar devam edebiliyormuş çocuğa diyet uygulayan anneleri düşünemiyorum ne hissediyorlar acaba diyeUmarım yoktur, herkes aynı değildir ama dermatolog cildiye anlamıyor, ilk oğlumda baktı ısrarla yediklerim yapar mı dedim yok yapmaz istediğinizi yiyin ve bunu dediğinde atopik dermatittş kanıyordu, cerrahpaşa çocuga gidince hiç bekletmeden alerjiye sevk ettiler, ankaradaydınız sanırım aklınızda olsun bülent şekerel bu konuda çok iyi, fakültede de özge hanım var ama yeni hasta almıyormuş sanırım, bide bu yaş grubunda ev akar tozları pek görülmüyoe o grup alerjiler genelde 3-4 yaş sonrası ortaya çıkarmış
Canım eğer öyleyse o da sıcak ya da soğuğu sevmez, terliyorsa bebeğin o da yapar. Mustela stelatopia şampuanını, nemlendiricisini kullanıyorum kızımda, sorarsın dermatologa sen de gittiğinde. Umarım alerjik kaynaklı değildirBu alerjilerden çok korkuyordum ben. Gerçekten çok yıpratıcı duyduğum ve okuduklarıma göre. Bebeğimin yüzüne geçen hafta doktor isilik demişti. Süt içme ama yoğurt peynir tüket dedi. Ben de çok kasmadım nasıl olsa isilikmiş diye. Ama...
S SkyAsteR arkadaşım senin dediğin gibi sanırım atopik dermatit çünkü çok fena oldu yüzü. Fotodan bir doktor atopik dermatit olabilir dedi Yarın tekrar bir dermatoloğa götürücem. Bu diyet işleri,toz akar için yeni ev sistemi hiç bilmediğim bir süreç olduğu için becerememekten korkuyorum.
Canım sana yardımcı olacak biri yokmu bende ilk günler eşimi uyandırıyordum çocuğu kucağıma versin diye sütün yetmiyorsa sıkıntı etme mama ver birkaç gün ama iki saatte bir mutlaka emzir benim oğlumda sürekli ağlıyordu hastanede mama verdim şırıngayla çocuk öylelikle uyudu iki üç gün hem emdi hem de şırıngayla mama verdim sonra sütüm çoğalınca bıraktık zaten mamayı3 4 gun sonra azalirmi ayaga kalkinca aci .. bebekde surekli agliyor sut geliyo ama sanrm yetmiyo gazinida çıkarıyoruz yinede yarim saatte bir agliyor oyle oluncs benmde psikolojm bzldu surekli agliyorum ben kalkamiyorum o da agliyor diye
Elhamdülillah benim 4 günde en azından kendim kalkabildim tabi ki çok yavaş tamamen ağrısız diyemem ama ilk günlerde ki acı olmuyor ve gece kendim bebeğimi beşikten alıyordum3 4 gun sonra azalirmi ayaga kalkinca aci .. bebekde surekli agliyor sut geliyo ama sanrm yetmiyo gazinida çıkarıyoruz yinede yarim saatte bir agliyor oyle oluncs benmde psikolojm bzldu surekli agliyorum ben kalkamiyorum o da agliyor diye
Ohh maşAllah. Fön Makinesiyle işi çözdük cnm şükür. Doğduğundan beri 2. Atağımız oldu. İlki 19. Günde 2. 38. Günde. Tam 19 larda sapıtıyor herhalde. Umarım bundan sonramız güzel geçer hepimizin. Şu an fön eşliğinde ayağımda sallıyorumAhh canımm valla neler yaşadım ama şükür bugün iyi gibi bakalım. 5. Hafta ayak haftası o olabilir. Beyaz gürültüyü yüksek desibel aç işe yarıyor ve sallamalarını hızlandır ya da pilates topu veya yatağın üstünde zıpla o da çok işe yarıyo
Saol cnm. Atağımız geçti bugün çok şükür. Bu 2. Di. Umarım güzel güzel ataksız ağrısız sızısız büyür meleklerimizWonder weeks diye de aratabilirsiniz. İlk indirirken ücreti var uygulamanın ama bana değmez gibi geldi indirince. İsterseniz ben size ilk sıçramanın bilgilerinin ekran görüntüsünü atabilirim.
Evet yarın canım benim de 3 şubat doğumlu ptesi çıkacak çünküMerhaba kızlar. Kızım 1 şubat doğumlu 40 ı yarın mı çıkıyor. Eşim geceye gidecek eğer yarınsa gündüzden yıkayacağız minnoşumu. Ben tek yıkayamam henüz. Uygulamaya göre 39 diyecek yarına
Aynıyız seninle. Ama pazar günü yıkıcaz biz annem gelcekEvet yarın canım benim de 3 şubat doğumlu ptesi çıkacak çünkü
1 şubat bizimde yarın yıkayacağımMerhaba kızlar. Kızım 1 şubat doğumlu 40 ı yarın mı çıkıyor. Eşim geceye gidecek eğer yarınsa gündüzden yıkayacağız minnoşumu. Ben tek yıkayamam henüz. Uygulamaya göre 39 diyecek yarına
Mevlam ömrünü bahtını açık etsin yolları hep aydınlıklara çıksın ballı bademinAynıyız seninle. Ama pazar günü yıkıcaz biz annem gelcek