2021 Şubat Anneleri

Wonder weeks diye de aratabilirsiniz. İlk indirirken ücreti var uygulamanın ama bana değmez gibi geldi indirince. İsterseniz ben size ilk sıçramanın bilgilerinin ekran görüntüsünü atabilirim.
Harika haftalar diye kitap var onu öneriyor çoğu kişi ben henüz almadım

Kızlar biogai nin faydasını goruyor musunuz
Biz dün gece felaket bir gece geçirdik. Sabahında doktorta bulduk kendimizi. Yaklaşık 10 gündür biogai kullanıyordum. Bugün doktor maflor verdi. Günde 3 kere kullanacağız. 2 kere verdim. Ve sonuç uykular alemi ve pırtlatmalar. Böyle giderse çok iyi maşallah.

Arkadaşlar 1. Ay kontrolünüzde doğumdan sonra kaç kg aldı bebekleriniz?
3 kilo doğdu 4200 çıktı bugün. Doktor fazla beslemişsin dedi. Beslenme aralığını 2 buçuk 3 saate çıkar kusmaları bu sebepten. Mamayı çöpe at ıkınmaları da hem bundan hem gazdan dedi. Ben çok sıkışırsam veriyordum 2 haftadır mamayı memeyi tutamazsa falan artık hiç vermeyeceğim.

Harika haftalar diye kitap var onu öneriyor çoğu kişi ben henüz almadım
Benmki de elini emiyor. Göğsümü verirken bir baktım göğsümün kenarını bile emiyor ne bulsa emme modunda. Emziğe alıştı emme refleksi ondan baya gelişiti herhalde diyorum.çnkü uykuda bile emdiğini görüyorum.
Bu acı hiç geçecek gibi değil. Yine de yavaş yavaş gidiyorum.cidden dayanılmıyor. İncia almıştım bende onu sürüyorum.

O kadar ağlayarak savaşarak tutuyor ki göğsümü zaten 3 kez emiyor ağlıyor geri emiyor. Sürekli ağzında olsa doğru tuttracağm. Dediğim gibi çıkarıyor geri alıyor çıkarıyor geri alıyır. Doğru tuttruamıyorum maalesef göğüslermde mahvoldu
Video için de çok teşekkür ederim bende izliyorum bunu da izledim

Mugolata ilk zeka kartları gibi şeyler aldım.onlara da başlayacağım ama okuma kitapları istiyorum var mı öneriniz?

İlk zeka kartları ve ilk sözcükler var o ikisi önerilen kitaplardan. Şimdilik kitap değil de şöyle önerler var:
Bebekle konuşmak. O gün ne yaptığınızı anlatmak.
adıyla seslenmek
Melodik bir şekilde hikaye anlatmak. Melodik sesler daha dikkat çekici ve akılda kalıcı
ayna karşısında adını söyleyip aynayı tıklatmayı öneriyorlar kendini tanıması açısından

yani ben bebeğe kitap almadım henüz kendi okuduğum kitabı sesli okuyırum bazen. Maksat kelime duyması şuan için

Aranizda sezaryen olan var mi ben bu sabah 10 bckta oldum kavustuk şükür oglumla 2990 gr dogdu .. uyanik yaptılar uyutacagz demmislsrdi ameliyathanede ogrenince sok oldum bianda heyecan yaptim cok.. hemen 10 dk geldi bebis .. allahima sukurler olsun çok güzel birseymis
Fakat çok zorlaniyorum ayaga kalkarken canim cok yanıyor ilk kalktıgımda asiri canim yanmıştı 5.de kendim de kalkabilmeye basladim fakat canim baya yanıyor ne zmana geçiyor bu ayagi kalkincaki agrilar

İlk gün sürekli kalkıp yürümeye çalıştım ben yavaş yavaş daha kolay hale geliyor ilk günkü kadar olmasa da 3-4 gün bu şekilde sürdü benim

CANIm maşallah güzel kilo almış mamaya ihtiyaç yok, boşuna çocuğa gaz olmasın, belki mamayı kesince biogai yeterli olur

45 günlükken hastane çıkış kilosunun üstüne 1350 aldıı. Ben hiç mama vermedim. Ve aralıklı Emiyor, 4 saat emmediği oluyor. Çok emdiyse üstüne Gazını çıkaramazsa kusuyor. Aldığı kilo yapısal oluyor çocuğu bebişin. Mama vermene cidden gerek yok, bitir tez vakitte

Ben de pek faydasını göremiyorum ondan sordum canim

Ben 6 gündür kullanıyorum sanki var gibi ya tam bilemedim ama
Ben pek göremedim verdiğimde kabız gibi oldu normalde her gün yapıyordu büyüğünü şimdi damlayı verince iki günde bir yapmaya başladı onda da altı batıyor hep

Bizim de bir aylık kontrolümüz vardı 900 gr almışız normali nedir bilmiyorum ama doktor gayet iyi dedi

Arkadaşlar oğlum normalde 2-3 günde bir kaka yapardı, dün 4 kere bugünde saat itibariyle 5. Kakasını yaptı normal midir,

CANIm maşallah güzel kilo almış mamaya ihtiyaç yok, boşuna çocuğa gaz olmasın, belki mamayı kesince biogai yeterli olur
Bugün sabah az vermek zorunda kaldım burnu tıkanmış memeyi alamadı bastı yaygarayı bütün apartmanı inletiyo. Mamayla sakinleştirip tekrar verdim aldı

Aynen çok kusuyor çok emdiğindenmiş meğer. Dün gece güzel geçti 4 saat uyudu ilk defa. Sabah sapıttık ama

Benimki bide memeden ayrılmıyor doysa da. Ben ayırıyorum parmağımla. Doğru mu bilmiyorum da bıraksam 1 saat emer öyle. Süt de geliyo yutkunuyor her defasında. Tosun benim ki ya doymak ne bilmiyor

Bebek kucağımda uyuyor yatağa koyunca uyanıyor büyük anne yanında yatabilir miyim diye geldi ama o da uyumuyor sen de uyu diyor bir de bana elime geçse uyurum 3 gün uyanmam
Senle aynı şeyleri yaşıyoruz hep canım ya :) bnmki de geceleri sapıttı hem emmek istiyo kısa kesiyo emmeyi . anında uyanıp yine emmek istiyo gece uykuya geçemiyoruz bi türlü başıma ağrılar girdi gece uyutmadı hiç pusete yatırdım sabah karşı uyudu

Benimki bide memeden ayrılmıyor doysa da. Ben ayırıyorum parmağımla. Doğru mu bilmiyorum da bıraksam 1 saat emer öyle. Süt de geliyo yutkunuyor her defasında. Tosun benim ki ya doymak ne bilmiyor
Benimki de böyle yaa dudak tiryakisi diyorum. İlla ağzında olcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…