2021 Şubat Anneleri

Onlar da hakli tabi ki, aminn insallah cok teşekkür ederim
Teyzemin de böyle bir sorunu var ufurme hamdolsun çok iyi 3 normal doğum yapmış 55 yaşında kadın çocukluğundan beri var şurada 6 yıldır ilaç verdi doktor.

Teyzemin de böyle bir sorunu var ufurme hamdolsun çok iyi 3 normal doğum yapmış 55 yaşında kadın çocukluğundan beri var şurada 6 yıldır ilaç verdi doktor.
Allah daha iyi etsin inşallah insan bebek cocuk olunca kıyamıyor, kendim de olsa bu kadar kafaya takmazdim, Allah büyük doktora gidelim bakalım, belki boşu boşuna endişe ediyorumdur

Allah daha iyi etsin inşallah insan bebek cocuk olunca kıyamıyor, kendim de olsa bu kadar kafaya takmazdim, Allah büyük doktora gidelim bakalım, belki boşu boşuna endişe ediyorumdur
Kesinlikle belkide birşey yoktur
Biliyorum oğlum sarılık benimde aklım çıkıyor on gün yattı yoğun bakımda ve hala sarılık var doktor önemli değil demesine rağmen aklım çıkıyor acaba üniversiteye mi çıkarsam diyorum Lohusalık+analık bu dönemde başka ya

Ya kızlar bu nasıl kullanılıyor? Çocuk içinde iki büklüm oluyor ben anlamadım bundan bişey

Kızlar konu dışı ama bu gece iki defa üstümü değiştirecek kadar su gibi terledim sabahtan beri halsizlik var bütün vücudum kırılıyor gibi kendime çok dikkat ederim aslında daha önce eşimle ben korona olmuştuk tekrar olmuş olabilirmi sizce

Kızlar ya bitik haldeyim sabahtan beri ağlıyor şu anda da kucağımda bildiğin ağlamaktan sızdı zannedersin emzirmedim de çocuğu zehirledim ne olabilir ki bu kadar ağlayacak nasıl bir gaz sancısı olabilir ya da ben ne yemiş olabilirim ki bu kadar gaz yapacak aklım almıyor
Az önce o ağladı ben ağladım resmen kafayı yedim ya nasıl olur bu kadar ağıt neden olur

Bende doktora gittiğimiz gün öyle olmuştum. 10 saat falan uyumamıştı o ağladı ben ağladım. Karnı sert mi? Yiğitinki davul gibi ve çok sertti.
Çoğu şeyi bende yemiyorum. Yesek ne olacak acaba

Benim bugun 2.gunum Sezaryende .. logusa sendromuna girdim sanrm hic böyle aglak.bi insan degildim surekli ağlıyorum..
Bebis doymuyor sizinde bolemiydi cok emiyo surekli emiyo biraz geliyor ama yetmiyor o yuzden mecbur mama takviyesi vermek zorunda kaldik . Kakasini yaparken de ağlıyor cok altini degistirirken en cok agliyor napcgmzi sasirdik 5 kisi bi bebege zor bakiyoruz surekli yarim saatte bir agliyo ellerini emiyo herseyden yedim rezene çayıda iciyorum ama daha 2.gun normalmidir

Aynıydık canım benim ben de aynılarını yaşadım. Herkes hemen hemen öyle oluyo sakin olmaya çalış sen o bebeğe harika yetiyorsun ilk zaman süt gelmeyebilir mama ver. Alt açmayı bebekler hiç sevmez ağlaması normal susturmaya çalışma susmuyolar ağla istediğin kadar tutma içinde... sen o bebeğe en çok yeten en iyi bakan insansın kendini ve bebeğini çok sev

Cnm ufurum cogu yenidoganda oluyor merak etme ama kontrol amaçlı git yinede benim oglumda baya belirgindi ufurum çünkü 2 delik vardı kalbinde ama cok Şükür bizimkide kapandı 2 yasina girmeden endiselenme

Bibsin hangi modelini aldin cnm anne memesine benzeyenimi. Uzun uc olani

Bende doktora gittiğimiz gün öyle olmuştum. 10 saat falan uyumamıştı o ağladı ben ağladım. Karnı sert mi? Yiğitinki davul gibi ve çok sertti.
Çoğu şeyi bende yemiyorum. Yesek ne olacak acaba
Evet sert hatta dediğin gibi davul gibi kendimi çok çaresiz hissettim resmen Allah başka dert vermesin
Gariplerim biz nereye geldik anne karnında iyiydik diyorlar 3 günlük dünyaları çilekeş resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…