Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arttırmak için eminim bir şeyler yapıyorsundur. Allah'ım hepimize bol bol süt versinBizimk karıştı ya yoğun bakımdı ememiyordu sarılıktı derken mama girdi devreye ilk 10 gün dehşet süt vardı evime geçince öyle süt olmamaya başladı, aylık kilo alımı sınırda olunca doktor mamayı 4 kere ver dedi bende öyle yapmak yerine fırsat buldukça sağıyorum hem emzirip hem sağdığımı veriyorum, rabbim yerinde dinlendirsin babanıda annanenide kötü bir süreç oldu senin için, umarım eşinle halledebilirsiniz, atla deve değilse şans verin anne babası ayrı biri olarak
Bibs i kesin tutar.yorumlarına bakarsan görürsün hiçbir emzik tutmayan çocuklar onu tutuyor. Benimle ilk kullandığı emzik )oydu ama ayda bir değiştirmek gerekiyor.Bide bibs var hangisini tutar acabaa fiyatları da aynı
Evet cnm benimki de 1şubat. Bugün kırkı. Gözümü kararttım ve Oğlumu bugün spa'ya götüreceğim. Suda hareket yapıp sonrasında masaj yapacaklar. Umarım sever sakinleşirMerhaba kızlar. Kızım 1 şubat doğumlu 40 ı yarın mı çıkıyor. Eşim geceye gidecek eğer yarınsa gündüzden yıkayacağız minnoşumu. Ben tek yıkayamam henüz. Uygulamaya göre 39 diyecek yarına
Evet yarın canım benim de 3 şubat doğumlu ptesi çıkacak çünkü
1 şubat bizimde yarın yıkayacağım
Tamam kızlar saolun yıkayalım biz bugün. İnş kırkla birlikte düzene gireriz. Bugün de hep memede yattı erkenden de ayaktayız pek düzelecek gibi de değilArttırmak için eminim bir şeyler yapıyorsundur. Allah'ım hepimize bol bol süt versin
Peki Kaç dk emzirip üstüne kaç ml veriyorsun?
Bizim olay trajikomik aslında.
Birbirimizi çok sevsekte maalesef bu haldeyiz... Ben boşanmak istiyordum boşanmıyordu. Bu zor günlerimde de destek olmak yerine köstek olmayı seçti.üstüne de lohusalığımı n 4.günü saçma bi nedenle boşnmk istediğini söyleyip evi terk edeceğini söyledi. Konu tabi ki "ailesi" tam bi ana kuzusu! Ah bu aileler ve bn bunca kırgınlığıma,kızgınlığıma, üzüntüme rağmen çocuğum için sustum. çocuk babasız büyümesin dedm ona da ama yok O kadar çocuk istedi onu da geçtim daha 4 günlük süt kokulu yavrusunu insan nasıl bırakabilir? Hemde annesi için! Bir şey diyemiyorum artık. Nefret ediyorum çok kızgınım ve vicdanım her ne kadar rahat olsa da yine de çocuğumu düşünüp affedim diyorum ama o arsızlık yapıp hala o saçma sapan bahanesini sonsuz haklı görmeye devm ediyor.
Bibs i kesin tutar.yorumlarına bakarsan görürsün hiçbir emzik tutmayan çocuklar onu tutuyor. Benimle ilk kullandığı emzik )oydu ama ayda bir değiştirmek gerekiyor.
Evet cnm benimki de 1şubat. Bugün kırkı. Gözümü kararttım ve Oğlumu bugün spa'ya götüreceğim. Suda hareket yapıp sonrasında masaj yapacaklar. Umarım sever sakinleşir
Sonrasında da 2 -3 kişiye kapıdan gideceğiz. Azıcıkta olsa adetleri yerine getirelim. Pandemi tüm yapacaklarımızı engelliyor zaten
Benimki geceleri 1-2saat uzunluğunda sallanan ana kucağında uyuyo ama gündüz full kucakta uyuyor her bebek bir olmuyo işteTamam kızlar saolun yıkayalım biz bugün. İnş kırkla birlikte düzene gireriz. Bugün de hep memede yattı erkenden de ayaktayız pek düzelecek gibi de değil
Benim bebeğimde akşam 7 8 civarı gergin huzursuzdu ağlıyordu. Gündüz hiçbir şeyi yoktu. Ben gaz damlası aldım nurse harveys bize çok iyi geldi artık akşam huzursuzluğu bittiArkadaşlar benim bebiş 38 günlük bir ay kontrolünde 1.200gr almıştı. Kaka da yapıyor günde 3-4 kez bio-gaia almıştım bitti hatta bugün.. genel durum bu iken akşam 7de bir başlıyor 11e kadar Çılgınca ağlamak... belimde fıtık da var ağrıdan duramıyorum korse takıyorum.. aç mı acaba sorusu gelince kan beynime sıçrıyor babası bana paslıyor... 2 yaşında ki oğlum kıskançlık krizinde onunla da süreç zorluyor. Buna da şükür ama benim pil biterse ne yaparız hiç bilmiyorum ki O da kolik bebekti.. çok zor zamanlar yaşadık tecrübe de yoktu.. ama yine aynı durum ve akşamlar böyle.. gece de ıkınıyor bebiş kalkıyor mutlaka 3 kez gazı çıkmadan uyuyunca kısır döngüye giriyoruz.. var mıdır önerisi olan ♡ hepimize kolaylıklar diliyorum canı gönülden ♡♡
Yapıyorum bişiler ama belikde en başta sağım yaparak beslediğim için süt doluyordu emmeye başlayınca düzene girmişti olabilir, düzenli olarak her emzirme sonrası vermiyorum ağlama krizine girip acaba aç mı dediğimde veriyorum sağdığım sütü Ahh aileler aile yüzünden böyle olunca çok üzülüyorum, hayra çıksın inşalalh herşey şimdi yalnız mısın, oğlun emmeye başladı mıArttırmak için eminim bir şeyler yapıyorsundur. Allah'ım hepimize bol bol süt versin
Birbirimizi çok sevsekte maalesef bu haldeyiz... Ben boşanmak istiyordum boşanmıyordu. Bu zor günlerimde de destek olmak yerine köstek olmayı seçti.üstüne de lohusalığımı n 4.günü saçma bi nedenle boşnmk istediğini söyleyip evi terk edeceğini söyledi. Konu tabi ki "ailesi" tam bi ana kuzusu! Ah bu aileler ve bn bunca kırgınlığıma,kızgınlığıma, üzüntüme rağmen çocuğum için sustum. çocuk babasız büyümesin dedm ona da ama yok O kadar çocuk istedi onu da geçtim daha 4 günlük süt kokulu yavrusunu insan nasıl bırakabilir? Hemde annesi için! Bir şey diyemiyorum artık. Nefret ediyorum çok kızgınım ve vicdanım her ne kadar rahat olsa da yine de çocuğumu düşünüp affedim diyorum ama o arsızlık yapıp hala o saçma sapan bahanesini sonsuz haklı görmeye devm ediyor.
Bibs i kesin tutar.yorumlarına bakarsan görürsün hiçbir emzik tutmayan çocuklar onu tutuyor. Benimle ilk kullandığı emzik )oydu ama ayda bir değiştirmek gerekiyor.
Evet cnm benimki de 1şubat. Bugün kırkı. Gözümü kararttım ve Oğlumu bugün spa'ya götüreceğim. Suda hareket yapıp sonrasında masaj yapacaklar. Umarım sever sakinleşir
Sonrasında da 2 -3 kişiye kapıdan gideceğiz. Azıcıkta olsa adetleri yerine getirelim. Pandemi tüm yapacaklarımızı engelliyor zaten
Geçmiş olsun, bizim ilk doğduğunda üfüram duyulmuştu, sonra tekrar kontrol edildi duyulmadı sizindi tekrarı olmez inşalalhKizlar selam, sali günü kızımı kalça ultrason randevusu almak için cocuk doktoruna götürdüm, genel Bi muayene yapti. Gelişimi güzel fakat kalbinde üfürüm var,cocuk kardiyoloji ye götür dedi. Randevu bulmaya çalışıyorum. Internetten bu konu ile ilgili şeyler okumak istemiyorum çünkü mutlaka kötü şeyler çıkabilir karşıma. O yuzden size sormak istedim sevgili anneler başına böyle bisey gelen var mı?
Biz philips aventin neredeyse her bebeğin tuttuğunu söyledikleri ultra soft modelini aldık bebek tuttu ama 2 dkda bir atıyordu, öyle olunca da bir anlamı yoktu. Nuk aldık o da aynı şekilde oldu. Bibs aldık son çare ve çok şükür daha uzun tutuyor. Gazı varsa vs doğal olarak atıyor ama diğerlerine göre çok daha iyi. Biz çok memnunuzBide bibs var hangisini tutar acabaa fiyatları da aynı
Insallah ya çok teşekkür ederimGeçmiş olsun, bizim ilk doğduğunda üfüram duyulmuştu, sonra tekrar kontrol edildi duyulmadı sizindi tekrarı olmez inşalalh
Merhaba cnm benim kizimin kalbindeki üfürüm anne karninda fark edilmisti dogdukdan sonra 3 ayri doktora goturduk masum üfurm olduguna dair rapor verdiler biz yinede 3 yasina kadr yilda bir veya iki kez kontrole goturduk zmnla kendiliginden duzeldi suan 8 yasinda cok sukur hic bi sorunu yok icini ferah tut insallah sizinkide gecerInsallah ya çok teşekkür ederim
Tamam canım benim size de çok geçmiş olsun, inşallah bizim de Bi sorun olmaz çok teşekkür ederim, bende doktor arayışına girdim Allah tüm bebekleri korusunMerhaba cnm benim kizimin kalbindeki üfürüm anne karninda fark edilmisti dogdukdan sonra 3 ayri doktora goturduk masum üfurm olduguna dair rapor verdiler biz yinede 3 yasina kadr yilda bir veya iki kez kontrole goturduk zmnla kendiliginden duzeldi suan 8 yasinda cok sukur hic bi sorunu yok icini ferah tut insallah sizinkide gecer
Arttırmak için eminim bir şeyler yapıyorsundur. Allah'ım hepimize bol bol süt versin
Benim.kizimda alerji olmadı fakat ben de her ihtimale karşı süt içmiyordum. Ama peynirden ve yogurttan vazgeçememiştim. Sen de belki bir süre süt ürünlerine ara versen bağırsakları düzelir. Bir sure sonra dokunuyor mu diye tekrar bakarsınAhh canım tamda aklıma geleni yazmışsın ilk oğlumun süt alerjisi vardı, doğum yaptım yapalı doğru düzgün yoğurt yememiştim iki gündür yoğurt yedim ve şu an bu halde, alerji kapımızda sanırım
Evet canım ne yazık ki daha doğduğu gün kontrolde doktoru söyledi. 2. bir dr daha dinledi. Ve bizi korkuttular hemen üniversiteye çocuk kardiyolojisine gidin felan diye. Biz sevincmizi bile yaşayamadık doğru dürüst. O an ben ameliyatlı yatakta yatarken yanimdaki beşikte oğlumun kalbini dinleyen dr. ve doktorun surat ifadesi gerçekten unutamıyorum çok moralim bozulmuştu. 4 günlükken profesöre götürdük. Kendisi özel bir cihaz ile muayene etti. Ve raporda çok minik bir delik olduğu yazıyor. % 90 kapanacak bir delik ve tehlikeli bir yerde değil şükür ki. 1 yasinda kontrole götüreceğiz kapanmış mi.diye bakılacak tekrar.Kizlar selam, sali günü kızımı kalça ultrason randevusu almak için cocuk doktoruna götürdüm, genel Bi muayene yapti. Gelişimi güzel fakat kalbinde üfürüm var,cocuk kardiyoloji ye götür dedi. Randevu bulmaya çalışıyorum. Internetten bu konu ile ilgili şeyler okumak istemiyorum çünkü mutlaka kötü şeyler çıkabilir karşıma. O yuzden size sormak istedim sevgili anneler başına böyle bisey gelen var mı?
Canım.bizim de masum üfürüm ama anne karnında fark edilmedi. Detaylı usg yaptırmıştı aslinda. Oğlum doğduğunda ilk gün fark.ettiler.Merhaba cnm benim kizimin kalbindeki üfürüm anne karninda fark edilmisti dogdukdan sonra 3 ayri doktora goturduk masum üfurm olduguna dair rapor verdiler biz yinede 3 yasina kadr yilda bir veya iki kez kontrole goturduk zmnla kendiliginden duzeldi suan 8 yasinda cok sukur hic bi sorunu yok icini ferah tut insallah sizinkide gecer
Yaa çok üzüldüm canım Allah şifa versin inşallah, çok teşekkür ederim, dogum sonrası cocuk doktoru bisey dememişti bize. 28 günlükken yani salı günü götürdüm doktora mutlaka kardiyoloji ye götür dedi, insanı korkutmakta çok başarılılar gerçekten. O yuzden açıp internetten okumuyorum bile etkilenmemek için, Bi sorun sıkıntı yaşamayız inşallah hicbirimizEvet canım ne yazık ki daha doğduğu gün kontrolde doktoru söyledi. 2. bir dr daha dinledi. Ve bizi korkuttular hemen üniversiteye çocuk kardiyolojisine gidin felan diye. Biz sevincmizi bile yaşayamadık doğru dürüst. O an ben ameliyatlı yatakta yatarken yanimdaki beşikte oğlumun kalbini dinleyen dr. ve doktorun surat ifadesi gerçekten unutamıyorum çok moralim bozulmuştu. 4 günlükken profesöre götürdük. Kendisi özel bir cihaz ile muayene etti. Ve raporda çok minik bir delik olduğu yazıyor. % 90 kapanacak bir delik ve tehlikeli bir yerde değil şükür ki. 1 yasinda kontrole götüreceğiz kapanmış mi.diye bakılacak tekrar.
Size de çok geçmiş olsun
Ama ne yapsın onlarda bunu soylemeliler ...ama bence ciddi bir şey değildir Allah'ın izniyleYaa çok üzüldüm canım Allah şifa versin inşallah, çok teşekkür ederim, dogum sonrası cocuk doktoru bisey dememişti bize. 28 günlükken yani salı günü götürdüm doktora mutlaka kardiyoloji ye götür dedi, insanı korkutmakta çok başarılılar gerçekten. O yuzden açıp internetten okumuyorum bile etkilenmemek için, Bi sorun sıkıntı yaşamayız inşallah hicbirimiz
Bio gaia kullandık bizde ama aynı bende yarın farklı bir gaz damlası almak istiyorum sap simplex yada maflor karar veremedim bir türlüBenim bebeğimde akşam 7 8 civarı gergin huzursuzdu ağlıyordu. Gündüz hiçbir şeyi yoktu. Ben gaz damlası aldım nurse harveys bize çok iyi geldi artık akşam huzursuzluğu bitti