2021 Şubat Anneleri

Yaa teşekkür ederim ilk zeka kartları ve sözcükleri bende aldım. Her gün çaldığım oynadığımız şarkılarda var,kendi uydurduğum şarkıları da söylüyorum cisimleri,eşyaların isimlerini söylüyorum.aynayı da yapıyorum. Anneannesi özellikle bol bol konuşuyor

Emzik mi değiştirsem diyorum tutuyo bi süre sonra atıyo
Günlerimiz hemen hemen aynı. Emzikten dolayı olduğunu düşündüğüm bir şey var.1 haftadır aşırı salyalı. Sürekli önlük değiştiriyorum.ağız beziyle siliyorum. Uyurken bile bakıyorum emziği emiyor.Sizde de var mı aymı durum? Azaltmaya çalışıyorum ama olmuyor. Dr 1 aydan önce verilmemeliydi demişti ama annemle eşim

Kızlar bebişleriniz toplam kaç dk emiyor?

Yok canım bizde salya. Ama dediğim gibi sürekli emzik emmiyor.
Toplam 20 30 dk falan emiyor memeyi

Benim bebeğim 3-4gündür ku
Aynen çok kusuyor çok emdiğindenmiş meğer. Dün gece güzel geçti 4 saat uyudu ilk defa. Sabah sapıttık ama
Benim oğlumda çok kusuyor sürekli emmek istiyor çok gazlı bir bebek günde 2 kez falan oluk oluk ne emdiyse hepsini çıkartıyor doktor ateşi yoksa normal dedi kusması çok emmekten mi vermesem koparıyor kıyameti verince kusuyor ne yapacağımı şaşırdım

1220 gram almış benim kızım mama vermiyorum henüz ilerde gerekli olursa veririm. Gayet güzel dediler kilosuna. 2780 gram doğdu kızım 4000 gram olmus.

Gaz sancisindan uyuyamiyordu, biogaia damlayla rahatladi kuzum, uykudan aglayarak uyaniyordu, bu damlayi kullananlara sormak istiyorum, surekli mi kullanmak gerekir

Bugün sabah az vermek zorunda kaldım burnu tıkanmış memeyi alamadı bastı yaygarayı bütün apartmanı inletiyo. Mamayla sakinleştirip tekrar verdim aldı
Biberon akışınads alışınca bazen böyle yapıyorlar bizde günde iki veriyorduk bugün daha 1 kere verdim onun yerine vakit buldukça süt sağıp onu veriyorum

5 dk geneli en fazla 10-12 dk, süt sorunsalını ne yaptın, eşinle yumuşama var mı

Benimki bide memeden ayrılmıyor doysa da. Ben ayırıyorum parmağımla. Doğru mu bilmiyorum da bıraksam 1 saat emer öyle. Süt de geliyo yutkunuyor her defasında. Tosun benim ki ya doymak ne bilmiyor
Bence doğru yapıyorsun. İlk çocuğum senin dediğin gibiydi hiç emmeyi bırakmazdı. Dr gaz yüzünden sürekli emmek istiyor demişti ve öyle emerek persentil aralığının dışına çıktı

Benimki bide memeden ayrılmıyor doysa da. Ben ayırıyorum parmağımla. Doğru mu bilmiyorum da bıraksam 1 saat emer öyle. Süt de geliyo yutkunuyor her defasında. Tosun benim ki ya doymak ne bilmiyor
Aynen ben de öyle yapıyorum nadir kendi çıkarıyor onu da midesi bulanıyor gibi tükürür gibi çıkarıyor

İlk gün sürekli kalkıp yürümeye çalıştım ben yavaş yavaş daha kolay hale geliyor ilk günkü kadar olmasa da 3-4 gün bu şekilde sürdü benim
3 4 gun sonra azalirmi ayaga kalkinca aci .. bebekde surekli agliyor sut geliyo ama sanrm yetmiyo gazinida çıkarıyoruz yinede yarim saatte bir agliyor oyle oluncs benmde psikolojm bzldu surekli agliyorum ben kalkamiyorum o da agliyor diye

Biberon akışınads alışınca bazen böyle yapıyorlar bizde günde iki veriyorduk bugün daha 1 kere verdim onun yerine vakit buldukça süt sağıp onu veriyorum
Senn de emme sorunun var ki cnm sağıp veriyorsun benm gibi
5 dk geneli en fazla 10-12 dk, süt sorunsalını ne yaptın, eşinle yumuşama var mı
10-12 dk emmeyle doyuyor mu ya ? Ben o kadar emdirsem de üstüne 40-50 ml versem yiyior. Sütüm de az değil benmki biraz obur mu acaba? Ki zaten 10 dk emdiği 2 kez fln olmuştur da
Babamın üstüne Anneannemi de kaybettik. Annemde anneannemin olduğu şehre giidince geldi bir hafta kaldı bizimle.annem bi kaç gün önce döndü o da gitti yine.. oğlum sayesinde ayakta duruyorum bu kadar acının üstesnden gelemezdim yoksa..

Emzik mi değiştirsem diyorum tutuyo bi süre sonra atıyo
Oioi ortodontik emzik kullanıyorum ben memnunum
6. Cıyıda yaptı devamı olmaz inşalalh
Canım nedir durumlar?
Başınız sağ olsun canım

Arkadaşlar benim bebiş 38 günlük bir ay kontrolünde 1.200gr almıştı. Kaka da yapıyor günde 3-4 kez bio-gaia almıştım bitti hatta bugün.. genel durum bu iken akşam 7de bir başlıyor 11e kadar Çılgınca ağlamak... belimde fıtık da var ağrıdan duramıyorum korse takıyorum.. aç mı acaba sorusu gelince kan beynime sıçrıyor babası bana paslıyor... 2 yaşında ki oğlum kıskançlık krizinde onunla da süreç zorluyor. Buna da şükür ama benim pil biterse ne yaparız hiç bilmiyorum ki O da kolik bebekti.. çok zor zamanlar yaşadık tecrübe de yoktu.. ama yine aynı durum ve akşamlar böyle.. gece de ıkınıyor bebiş kalkıyor mutlaka 3 kez gazı çıkmadan uyuyunca kısır döngüye giriyoruz.. var mıdır önerisi olan ♡ hepimize kolaylıklar diliyorum canı gönülden ♡♡

Ya kızlar sezeryanımn üstünden 1 ay gecti. Benm gibi spinal oluota iki üç kez iğne batırılan beline oldu mu. Niye böyle oldu benim. Şuan okadar agrıyorki belimde ki o yer. Emzirmeden de kaynaklı şekil bozuklugu sebebiyet veriyor ama o agrı kalıcı olur diye çok korkuyorum. Hayat kalitesi diye bişey kalmaz. Nolacak bilmşyoeum gerçekten

Arkadaşlar oğlum normalde 2-3 günde bir kaka yapardı, dün 4 kere bugünde saat itibariyle 5. Kakasını yaptı normal midir,
Canim günde 8 defa kaka yaptığı oldu. Ama bizde süt alerjisi var ve ben süt ürünü tukettigimde hem.gaz yapıyordu hem de bağırsaklarına dokunuyordu...Senin yediğin bir şey bebeginin bağırsaklarıni fazla çalıştırmış olabilir

Bizimk karıştı ya yoğun bakımdı ememiyordu sarılıktı derken mama girdi devreye ilk 10 gün dehşet süt vardı evime geçince öyle süt olmamaya başladı, aylık kilo alımı sınırda olunca doktor mamayı 4 kere ver dedi bende öyle yapmak yerine fırsat buldukça sağıyorum hem emzirip hem sağdığımı veriyorum, rabbim yerinde dinlendirsin babanıda annanenide kötü bir süreç oldu senin için, umarım eşinle halledebilirsiniz, atla deve değilse şans verin anne babası ayrı biri olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…