- 5 Ağustos 2013
- 967
- 1.131
- 33
Emzik mi değiştirsem diyorum tutuyo bi süre sonra atıyoBenimki de böyle yaa dudak tiryakisi diyorum. İlla ağzında olcakk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emzik mi değiştirsem diyorum tutuyo bi süre sonra atıyoBenimki de böyle yaa dudak tiryakisi diyorum. İlla ağzında olcakk
Yaa teşekkür ederim ilk zeka kartları ve sözcükleri bende aldım. Her gün çaldığım oynadığımız şarkılarda var,kendi uydurduğum şarkıları da söylüyorum cisimleri,eşyaların isimlerini söylüyorum.aynayı da yapıyorum. Anneannesi özellikle bol bol konuşuyorİlk zeka kartları ve ilk sözcükler var o ikisi önerilen kitaplardan. Şimdilik kitap değil de şöyle önerler var:
Bebekle konuşmak. O gün ne yaptığınızı anlatmak.
adıyla seslenmek
Melodik bir şekilde hikaye anlatmak. Melodik sesler daha dikkat çekici ve akılda kalıcı
ayna karşısında adını söyleyip aynayı tıklatmayı öneriyorlar kendini tanıması açısından
yani ben bebeğe kitap almadım henüz kendi okuduğum kitabı sesli okuyırum bazen. Maksat kelime duyması şuan için
Günlerimiz hemen hemen aynı. Emzikten dolayı olduğunu düşündüğüm bir şey var.1 haftadır aşırı salyalı. Sürekli önlük değiştiriyorum.ağız beziyle siliyorum. Uyurken bile bakıyorum emziği emiyor.Sizde de var mı aymı durum? Azaltmaya çalışıyorum ama olmuyor. Dr 1 aydan önce verilmemeliydi demişti ama annemle eşimEmzik mi değiştirsem diyorum tutuyo bi süre sonra atıyo
Yok canım bizde salya. Ama dediğim gibi sürekli emzik emmiyor.Günlerimiz hemen hemen aynı. Emzikten dolayı olduğunu düşündüğüm bir şey var.1 haftadır aşırı salyalı. Sürekli önlük değiştiriyorum.ağız beziyle siliyorum. Uyurken bile bakıyorum emziği emiyor.Sizde de var mı aymı durum? Azaltmaya çalışıyorum ama olmuyor. Dr 1 aydan önce verilmemeliydi demişti ama annemle eşim
Kızlar bebişleriniz toplam kaç dk emiyor?
Benim oğlumda çok kusuyor sürekli emmek istiyor çok gazlı bir bebek günde 2 kez falan oluk oluk ne emdiyse hepsini çıkartıyor doktor ateşi yoksa normal dedi kusması çok emmekten mi vermesem koparıyor kıyameti verince kusuyor ne yapacağımı şaşırdımAynen çok kusuyor çok emdiğindenmiş meğer. Dün gece güzel geçti 4 saat uyudu ilk defa. Sabah sapıttık ama
1220 gram almış benim kızım mama vermiyorum henüz ilerde gerekli olursa veririm. Gayet güzel dediler kilosuna. 2780 gram doğdu kızım 4000 gram olmus.Arkadaşlar 1. Ay kontrolünüzde doğumdan sonra kaç kg aldı bebekleriniz?
3 kilo doğdu 4200 çıktı bugün. Doktor fazla beslemişsin dedi. Beslenme aralığını 2 buçuk 3 saate çıkar kusmaları bu sebepten. Mamayı çöpe at ıkınmaları da hem bundan hem gazdan dedi. Ben çok sıkışırsam veriyordum 2 haftadır mamayı memeyi tutamazsa falan artık hiç vermeyeceğim.
6. Cıyıda yaptı devamı olmaz inşalalhGünde 6 ya kadar normal kaka yapması canım
Biberon akışınads alışınca bazen böyle yapıyorlar bizde günde iki veriyorduk bugün daha 1 kere verdim onun yerine vakit buldukça süt sağıp onu veriyorumBugün sabah az vermek zorunda kaldım burnu tıkanmış memeyi alamadı bastı yaygarayı bütün apartmanı inletiyo. Mamayla sakinleştirip tekrar verdim aldı
5 dk geneli en fazla 10-12 dk, süt sorunsalını ne yaptın, eşinle yumuşama var mıGünlerimiz hemen hemen aynı. Emzikten dolayı olduğunu düşündüğüm bir şey var.1 haftadır aşırı salyalı. Sürekli önlük değiştiriyorum.ağız beziyle siliyorum. Uyurken bile bakıyorum emziği emiyor.Sizde de var mı aymı durum? Azaltmaya çalışıyorum ama olmuyor. Dr 1 aydan önce verilmemeliydi demişti ama annemle eşim
Kızlar bebişleriniz toplam kaç dk emiyor?
Bence doğru yapıyorsun. İlk çocuğum senin dediğin gibiydi hiç emmeyi bırakmazdı. Dr gaz yüzünden sürekli emmek istiyor demişti ve öyle emerek persentil aralığının dışına çıktıBenimki bide memeden ayrılmıyor doysa da. Ben ayırıyorum parmağımla. Doğru mu bilmiyorum da bıraksam 1 saat emer öyle. Süt de geliyo yutkunuyor her defasında. Tosun benim ki ya doymak ne bilmiyor
Aynen ben de öyle yapıyorum nadir kendi çıkarıyor onu da midesi bulanıyor gibi tükürür gibi çıkarıyorBenimki bide memeden ayrılmıyor doysa da. Ben ayırıyorum parmağımla. Doğru mu bilmiyorum da bıraksam 1 saat emer öyle. Süt de geliyo yutkunuyor her defasında. Tosun benim ki ya doymak ne bilmiyor
Düzenli aynı saatte ben sabahları kullanıyorum meselaGaz sancisindan uyuyamiyordu, biogaia damlayla rahatladi kuzum, uykudan aglayarak uyaniyordu, bu damlayi kullananlara sormak istiyorum, surekli mi kullanmak gerekir
3 4 gun sonra azalirmi ayaga kalkinca aci .. bebekde surekli agliyor sut geliyo ama sanrm yetmiyo gazinida çıkarıyoruz yinede yarim saatte bir agliyor oyle oluncs benmde psikolojm bzldu surekli agliyorum ben kalkamiyorum o da agliyor diyeİlk gün sürekli kalkıp yürümeye çalıştım ben yavaş yavaş daha kolay hale geliyor ilk günkü kadar olmasa da 3-4 gün bu şekilde sürdü benim
Senn de emme sorunun var ki cnm sağıp veriyorsun benm gibiBiberon akışınads alışınca bazen böyle yapıyorlar bizde günde iki veriyorduk bugün daha 1 kere verdim onun yerine vakit buldukça süt sağıp onu veriyorum
10-12 dk emmeyle doyuyor mu ya ? Ben o kadar emdirsem de üstüne 40-50 ml versem yiyior. Sütüm de az değil benmki biraz obur mu acaba? Ki zaten 10 dk emdiği 2 kez fln olmuştur da5 dk geneli en fazla 10-12 dk, süt sorunsalını ne yaptın, eşinle yumuşama var mı
Oioi ortodontik emzik kullanıyorum ben memnunumEmzik mi değiştirsem diyorum tutuyo bi süre sonra atıyo
Canım nedir durumlar?6. Cıyıda yaptı devamı olmaz inşalalh
Başınız sağ olsun canımSenn de emme sorunun var ki cnm sağıp veriyorsun benm gibi
10-12 dk emmeyle doyuyor mu ya ? Ben o kadar emdirsem de üstüne 40-50 ml versem yiyior. Sütüm de az değil benmki biraz obur mu acaba? Ki zaten 10 dk emdiği 2 kez fln olmuştur da
Babamın üstüne Anneannemi de kaybettik. Annemde anneannemin olduğu şehre giidince geldi bir hafta kaldı bizimle.annem bi kaç gün önce döndü o da gitti yine.. oğlum sayesinde ayakta duruyorum bu kadar acının üstesnden gelemezdim yoksa..
Canim günde 8 defa kaka yaptığı oldu. Ama bizde süt alerjisi var ve ben süt ürünü tukettigimde hem.gaz yapıyordu hem de bağırsaklarına dokunuyordu...Senin yediğin bir şey bebeginin bağırsaklarıni fazla çalıştırmış olabilirArkadaşlar oğlum normalde 2-3 günde bir kaka yapardı, dün 4 kere bugünde saat itibariyle 5. Kakasını yaptı normal midir,
Bizimk karıştı ya yoğun bakımdı ememiyordu sarılıktı derken mama girdi devreye ilk 10 gün dehşet süt vardı evime geçince öyle süt olmamaya başladı, aylık kilo alımı sınırda olunca doktor mamayı 4 kere ver dedi bende öyle yapmak yerine fırsat buldukça sağıyorum hem emzirip hem sağdığımı veriyorum, rabbim yerinde dinlendirsin babanıda annanenide kötü bir süreç oldu senin için, umarım eşinle halledebilirsiniz, atla deve değilse şans verin anne babası ayrı biri olarakSenn de emme sorunun var ki cnm sağıp veriyorsun benm gibi
10-12 dk emmeyle doyuyor mu ya ? Ben o kadar emdirsem de üstüne 40-50 ml versem yiyior. Sütüm de az değil benmki biraz obur mu acaba? Ki zaten 10 dk emdiği 2 kez fln olmuştur da
Babamın üstüne Anneannemi de kaybettik. Annemde anneannemin olduğu şehre giidince geldi bir hafta kaldı bizimle.annem bi kaç gün önce döndü o da gitti yine.. oğlum sayesinde ayakta duruyorum bu kadar acının üstesnden gelemezdim yoksa..