2021 Şubat Anneleri

Ben gündüzleri gece 12 ye kadar 3saatte bi alıyorum. Gecede kaçta uyuduğuna göre 6 saat civarı tutuyorum doktorumuz gece altınu açma uykusu bölünmesin dedi. Eğer 3 e kadar uyumazsa ki genelde 3 civarında uyuyo en son 3 gibi değiştirip sabah 9-9bucukta değiştiyorum 12 civarında uyuduysa sabah 6 gibi değiştiriyorum
Ben kaka yapmışsa değiştiriyorum geçen gece 3 defa değiştirdim kokuyor bakıyorum kaşık kadar yapmış 🤦‍♀️

Biz de aynısını yaşıyoruz. Kızım evde yüksek sesle konusuyor önceden de hep.oyleydi. Ben de şşt biraz daha küçük sesle konuşalım fln diye uyarıyorum. Bazen benimle ilgilenin diye ajitasyon yapıyor. Şimdi 2 gün okula gidiyor o zaman rahatım. Ama diğer günler evde uzaktan eğitimde olunca daha çok ilgi istiyor. Ben küçük uyuyunca dinlenmek.istiyorum. Büyük ile oynayacak enerjim olmuyor. Bazen yürüyüşe götürüyor babannesi. Ya da dedesi parka götürüyor. Ödevlerini eşim organize ediyor akşam işten gelince. Benim en çok üzüldüğüm anne kız ilişkimiz tabi bu süreçte eskisi gibi değil. Ama umarım biraz daha rahatlarız birkaç ay sonra...
Ben okula gidince boşluğa düşüyorum sanki çok garip hallerdeyim ya. Eşim gece gündüz çalışıyor herşey ben de o yüzden de herşey yarımyamalak. İnş biraz bebeklerde toparlarda bir düzen kurarız ya. Hep aynıymışız demek ki.

Selam anneler. Biz iki gündür perişanız. Hiç uyumuyor hep ağlıyor ya da memede duruyor. Sütüm olsa içim yanmaz valla. Atak mıdır nedir anlamadım ki! S Storycan iyi dayanmışsın sen valla. Biz pertiz

Selam anneler. Biz iki gündür perişanız. Hiç uyumuyor hep ağlıyor ya da memede duruyor. Sütüm olsa içim yanmaz valla. Atak mıdır nedir anlamadım ki! S Storycan iyi dayanmışsın sen valla. Biz pertiz
Aşağıda doğumun üzerinden 37 gün geçtiği yazıyor bu doğru mu? Eğer doğruysa sıçrama olabilir. Harika haftalar diye bir uygulama var oradan bakmıştım 5. Hafta civarında bir büyüme döneminden geçiyormuş bebek ve belirtiler sizin dediğiniz gibiydi...

Eklentiler

• Screenshot_20210310_225744.jpg
    Screenshot_20210310_225744.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 38
Benim ikimci spinal bu doğumum. İlkinde baş agrısı hiç kalmadı ama yorulduğumda iğne yapılan yer agrırdı.. bu spinalde başta belde agrıyor şuanda inşşalah kalıcı olmaz. Kesinlkle anestezi uzmanıyla alakalı bide o an hic kıprdama ve sonrasında bol sıvı al
İnşallah kalıcı olmaz tabii 🙏 bol sıvıyı çok çok kişi söyledi, dikkat edicem teşekkür ederim
Bol bol kahve içtim hala da içiyorum, onun faydası çok cidden.
Ben de bol bol içiyim teşekkür ederim

Aşağıda doğumun üzerinden 37 gün geçtiği yazıyor bu doğru mu? Eğer doğruysa sıçrama olabilir. Harika haftalar diye bir uygulama var oradan bakmıştım 5. Hafta civarında bir büyüme döneminden geçiyormuş bebek ve belirtiler sizin dediğiniz gibiydi...
Tamamen böyleyiz. Ve doğru 38 gündeyiz. Baktım bulamadım programı AppStore da yok ya da ben bulamadım

Kizlar bebegim 35 gunluk
Kakasi sulu sari. Fiskirtarak yapiyor , büyük insan gibi pirt sesi çıkartıyor normal mi sizce? Sizin bebislerinde oyle mi ?

Kizlar bebegim 35 gunluk
Kakasi sulu sari. Fiskirtarak yapiyor , büyük insan gibi pirt sesi çıkartıyor normal mi sizce? Sizin bebislerinde oyle mi ?
Bence normal. Ben bir kere denk geldim altını açarken kaka yaptı fışkırttı şaşırdım baya. Bir de kibar kibar pırt yapan var mı bilmem benim ilk çocuk da ikinci de baya büyük insan gibi çıkarıyor🤣

Ahh canımm valla neler yaşadım ama şükür bugün iyi gibi bakalım. 5. Hafta ayak haftası o olabilir. Beyaz gürültüyü yüksek desibel aç işe yarıyor ve sallamalarını hızlandır ya da pilates topu veya yatağın üstünde zıpla o da çok işe yarıyo

Kizlar bebegim 35 gunluk
Benimki de böyle. Şuan normal sindirim sistemi tam gelişmedi. Hem sürekli sıvı besleniyor kakanın sulu olması normal.

Tamamen böyleyiz. Ve doğru 38 gündeyiz. Baktım bulamadım programı AppStore da yok ya da ben bulamadım
Wonder weeks diye de aratabilirsiniz. İlk indirirken ücreti var uygulamanın ama bana değmez gibi geldi indirince. İsterseniz ben size ilk sıçramanın bilgilerinin ekran görüntüsünü atabilirim.

X