- 16 Nisan 2020
- 458
- 449
- 37
3 haftalıkken Kırmızı refle testi yapmıştı bizim çocuk doktorumuz. Ayrıca göz dr una gidip göz muayenesi mi yaptrmak gerekiyor?Kızlar 39 gunluk olduk goz muayenesi henuz yaptırmadım pazartesi gidecektim doktora 1. Ay kontrolunde herkes yaptırdı mı acaba? Bız gıbek bagı ıcjn ay ıcerısinde gıttıgımız ıcjn doktor 40 cıktık tan sonra gelin demıstı goz muayenesi dısında yapılacak bısey oluyor mu 1. Ayda?
Ben ilk doğumu genel anesteziye yaptım. Uyanmak zor sarhoş gibi oluyorsun. 2.dogumum epiduraldi ondan gün falan baş ağrısı yaşadım. 3.dogumum spinal oldu 0 baş ağrısı yaşadım. Ablamda 3 doğum yaptı hem spinal hem epidural hepaindede baş ağrısı yaşadı felaket. Bu anestezi doktorunun tecrübesiyle ilgili birşey..Herkese merhabalar.. Hepiniz bebeklerinize kavuştunuz, hayırlı uğurlu olsun. Ben de kısmetse nisan başında doğum yapıcam. Spinal anesteziyle doğum yapanlara bi şey sormak istiyorum. Spinal sonrası uzun süre baş ve bel ağrısı yaşadınız mı? Hatta önceki doğumlarından kalıcı ağrı yaşayan var mı? Belimden dolayı sezeryan ihtimalim yüksek, bebeğimin doğduğu anı görebilmek için spinal mantıklı geliyor ama kalıcı ağrılardan endişe ediyorum, zaten ara ara bel ve migren ağrısı çekiyorum
Ben ilk doğumu genel anesteziye yaptım. Uyanmak zor sarhoş gibi oluyorsun. 2.dogumum epiduraldi ondan gün falan baş ağrısı yaşadım. 3.dogumum spinal oldu 0 baş ağrısı yaşadım. Ablamda 3 doğum yaptı hem spinal hem epidural hepaindede baş ağrısı yaşadı felaket. Bu anestezi doktorunun tecrübesiyle ilgili birşey..
Hayırlı doğumlar dilerim. Migrenim var, bel fıtığı, boyun fıtığım da mevcut. ama hiç ağrılarını çekmedim. Sadece sırtım ağrıyor ara ara, onunla mı emzirmekle mi alakalı çözemedim.Herkese merhabalar.. Hepiniz bebeklerinize kavuştunuz, hayırlı uğurlu olsun. Ben de kısmetse nisan başında doğum yapıcam. Spinal anesteziyle doğum yapanlara bi şey sormak istiyorum. Spinal sonrası uzun süre baş ve bel ağrısı yaşadınız mı? Hatta önceki doğumlarından kalıcı ağrı yaşayan var mı? Belimden dolayı sezeryan ihtimalim yüksek, bebeğimin doğduğu anı görebilmek için spinal mantıklı geliyor ama kalıcı ağrılardan endişe ediyorum, zaten ara ara bel ve migren ağrısı çekiyorum
3 tanıdığım kişi benim doktoruma doğum yapmıştı ve anestezi doktoru da mine hanım demişlerdi ve hiç baş ağrısı yaşamadıklarımız söyleyince bende mine hanımı tercih ettimKadın doğumcumu araştırıp gitmiştim ama anestezi uzmanında öyle bi imkan da olamıyor doğum öncesi görüşmeye çalışıcam, ağrı durumuna ne söyler bakalım
Seçtiğim hastanede doğum yapan tanıdığım yok ama forumdan araştırıyım ben de3 tanıdığım kişi benim doktoruma doğum yapmıştı ve anestezi doktoru da mine hanım demişlerdi ve hiç baş ağrısı yaşamadıklarımız söyleyince bende mine hanımı tercih ettim
Teşekkür ederim, sonrasında ağrınızın olmaması çok iyi, cesaret verdi. Sonrasında sırt ağrısı yaşayan duymamıştım, hiç bilemiyorumHayırlı doğumlar dilerim. Migrenim var, bel fıtığı, boyun fıtığım da mevcut. ama hiç ağrılarını çekmedim. Sadece sırtım ağrıyor ara ara, onunla mı emzirmekle mi alakalı çözemedim.
Evet çapraz bağlama yapıyorum. Molfixten vazgeçtim pişik kremi nadir kullanıyorum diyinceÇapraz bağlama yapıyorsun Di mi? Bi kullandığın ürün bi yeni kullanacağın ürünü tak bebeğe. Direkt bağlasan farklı bezi o da kızarır, pişik yapar. Ben canbebe lila renkli paketi kullanıyorum en başından beri, memnunum. denemediysen ona da şans ver. Nadir pişik kremi kullanıyorum.
Valla ne zaman uyanırsa benmde genelde saat başı zaten gece 3-3bucukta uyuyoArkadaşlar gece hangi sıklıkta emziriyorsunuz benimki saat başı uyanmaya başladı resmen
Ben gündüzleri gece 12 ye kadar 3saatte bi alıyorum. Gecede kaçta uyuduğuna göre 6 saat civarı tutuyorum doktorumuz gece altınu açma uykusu bölünmesin dedi. Eğer 3 e kadar uyumazsa ki genelde 3 civarında uyuyo en son 3 gibi değiştirip sabah 9-9bucukta değiştiyorum 12 civarında uyuduysa sabah 6 gibi değiştiriyorumKızlar ya bu alt değiştirme rutinini oturtamadım gitti . Ya gecikiyorum zıbınları ıslanıyor ya erken değiştireyim derken uykusunu bölup uyandırıom uukuya zor gecıyor. Mesela saat 9 buxukta akşam değiştim saat şuan oniki bucuk ama güzel yyuyor değiştirmelimiyim. Yoksa uyanmasınımı beklemeliyim. Kakada hemen değişiyorum buarada mevzumuz idrardan sonraki süre.
Cnm sen bunu nasil bagladinAldım tatlım çok memnunum olmasaydı bugün rezildim kucağımdan hiç inmedi gaz sancısı dan slingin içinde uyudu hep
Cnm sen bunu nasil bagladinbakiyorum.videolara hepq bacagini cikariyolar çocukların e bizimkiler el kadar butun hepsi icerde oluncada ezilip top olmazlar mi ben bi turlu beceremedim 4 moms ana kucaginda bile durmayan bi kizim var
Bi spiral icin o fiyatlar çok degil mi yaa ben ilkinde de ikinci de de devlette taktirdim 40 çıksın bunda da gidip devlette taktircam.Bazen sert çıkmak lazım sustukça tepemize çıkacaklar 2.çocuktn sonra benimde sesim çıkıyor artık. Onu da ilk defa duydum erkeğin 37 günde kırkı çıkar diye ne farkı varmış ki
Nerdeyse 700 tl ye geliyor parası da iyiymişartık 10000 de olsa vericem 3. Yü yüreğim kaldırmaz deli çıkarım valla
Önden çapraz arkadan çapraz geçiyor alttan bağlıyorum tatlım sonra oğluşu içine koyuyorum ayakları rahat mı diye düşündüm baktım rahat uyudu hattaCnm sen bunu nasil bagladinbakiyorum.videolara hepq bacagini cikariyolar çocukların e bizimkiler el kadar butun hepsi icerde oluncada ezilip top olmazlar mi ben bi turlu beceremedim 4 moms ana kucaginda bile durmayan bi kizim var