2021 pandemi düğün nikah sıkıntıları

Siz yine düğün salonu ile konuşun böyle bi durum olabilir olursa altenatif tarihler neler diye sorun bence

Gerçekten mi tarih bulana kadar zaten ölmüştük biz bakmadığımız yer kalmadı kır düğünü için mekan bulmak kolay değilmiş cidden. Temmuz Ağustos komple doluydu ki 2 tane kuzenin de düğünü var onların tarihlerle de çakışmasın diye baya zorlanmıştık. Artık hayırlısı diyeceğim ama üzülmüyor da değilim olursa çok güzel olacak çünkü masalarda 8 er kişi olacak zaten max 300 kişi düşünüyoruz

Aynen öyleyim olsun artık da nasıl olursa olsun gelinliğim tamam kuaförü de ayarlayamazsam artık en kötü kendim maşalar geçerim bohça işleri için 3 gün eminönüne filan gider toparlarım alacaklarımı nikah günü problem bayramdan sonra gelecek nişanlım artık inş dolu olmaz tarihim diyorum napalım başka sorun çıkmasın herşey hallolacak bi şekilde

Sen en büyük şeyi halletmişsin gelinliği..bende o eksik kolayda beğenmem bakalım nasıl olacak. Sen
Kuaför için netten araştırıp konuşabilirsin bence.Ben öyle yaptım.Bohça desen 1 günlük iş erkenden çarşıya gidip çat çat al geç

Ben de öyle diyordum sonra ilk baktığım gelinliğe karar verdim içime o sindi hatta pronoviasdan randevumu iptal ettim bakmadım bile. ne istediğini biliyorsan bulman zor olmuyormuş. Bohça olayını geleneksel olarak yapmayı düşünmüyorum tabi ki annem el emeği seccade havlu filan koyar da ekstradan koyacağım şeyler için gezmem gerekiyor 27 haziranın sınav günü olduğunu öğrenmemle beraber şuan herşey karıştı bende, yasak olursa naparım bilmiyorum ertelemeyi düşünüyorum o zaman da komple tatilim sıkıntı iznim sıkıntı ekstradan gelecek insanlar da tatillerini planladılar onlar da sıkıntı Sabır diliyorum bize

Bizde düsünmekten kafayı yedik ertelersek birde yasak olmazsa o zaman bi pismanlık. Zaten ancak haftaiçine ertelenir bu saatten sonra haftasonları full dolu. Napacağımızı bilmiyoruz

Kızlar tivitirda (doğru yazılırsa izin verilir mi bilmediğimden) düğünsektörüyokoluyor hashtagiyle eylem var katılabilirsiniz 17 mayista açılması icin

Bizde düsünmekten kafayı yedik ertelersek birde yasak olmazsa o zaman bi pismanlık. Zaten ancak haftaiçine ertelenir bu saatten sonra haftasonları full dolu. Napacağımızı bilmiyoruz
Düğün tarihimi temmuza atsam hem iznim sıkıntı olacak hem balayı için uçak biletleri alınmıştı onların ertelenmesi için ekstradan min 7bin tl vermemiz gerekecek. 27 Haziranda sınavın olacağını ve sokağa çıkma yasağının olacağı ihtimalini hiç düşünmemiştik. Herşey bitti bu stres sardı beni sizce ne yapmalıyım erteleyeyim mi? yasak olur mu sınav var diye? Geçen sene 1 temmuzda açmışlar düğünleri bu sene daha tedbirli olalım deyip Haziranda açmazlarsa ne olacak Allah’ım yardım et bize tek istediğim sıkıntısız düğünümü yapabilmek

Hayırlısı olsun hakkınızda biraz daha bekleyin bakalım
Teşekkür ederimm deniz ada
Ertelemek icin erken bence suan bekliyoruz bizde hic belli olmaz ne olacağı yasak yapmayadabilirler ? yasak olur ama nikahı olanları muaf tutabilirler nisan ayında yaptıkları gibi. Ama bu defada kuaför vs sıkıntı ayrıca belli bi saat yasak yapmıslar gecen sene aksam 18:30 a kadar pazar günü

Çok haklısın haziran da benim de duqunum var sadece bi nikah yapıp qecmek istemiyorum neticede insan bikere evlenio erkek te evlenmeyi qoze alıyorsa masrafı da qoze almalı bence duqun şart ne kadar masraflı olsa da ilerde insanlar arkadaşlar duqunlerini konaklarını anlaticak ama senin anlatacak hiç birşeyi olmuycak ne diyeceksin bizde belediye de nikah kiydik mı bence yapmalısın tatlim boşver masraf olsun biraz.

aynen öyle tekrarı yok yani zaten eski düğünler gibi olmıcak insanlar gelmeye korkuyo bari benimde düğünüm olmuştu diyebilelim ya bunu bile çok görüyolar tabi ki sağlık önemli neler hissettiğimizi nasıl korktuğumuzu bi bilseler

Kızlar ben stresten hasta Olcam ya şöyle kafası rahat bi insanın yorumuna ihtiyacım var sürekli yasak oluyor rahatça hazırlanamadım hala ne gelinliğim var ne kına kıyafetim hiç bişeyim yok ev eşyalarının çoğu duruyor balayı ayarlanmadı kafayı yiycem çok kötü hissediyorum kendimi

N
Ne zamandi dugunun canim

Bu yasakların da elbet bir sonu gelecek devletin düşündüğü çok şey var onlar sadece sağlık açısından değerlendirmiyor virüsü işin içine ekonomi hatta siyaset bile giriyor o yüzden ben çeşitli kurallar çerçevesinde açılır diye düşünüyorum ki kuralları işletmeler ufak tefek esnetiyorlar zaten , öncelikle kendine güzel bir kahve yap birazcık rahatla sonra sürece dair hazırlıklara odaklan hatta liste yapabilirsin öncelik gelinlik tabi modellere bak beğendiklerini belirle hafta içine randevular al bakmaya başlarsın evin acil ihtiyaçları varsa onları belirleyin ama ufak tefek eksiklikler evlenince bile halledilir çok dert etme bence stresin seni bu kadar etkilemesine için verme seni rahatlatacak ve mutlu edecek şeyleri yapmaya çalış gününün 1 saatini kendine ayırarak

Aynen kız için heves önemli bişey bir kere oluyor ama pandemi erkek tarafının işine qelioo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…