2021 pandemi düğün nikah sıkıntıları

Allah hepimize şu kararlılık seviyesinden nasip etsin maşallah arkadaşım
Valla ben de şaşkınım gelinlik benim için çok önemli zor beğenirim diyordum ama rast gitti sanırım
Haftaya gideceğim canım, insallah senin gibi bulurum ben de hemen Provaya gitmiştin sen de en son, içine sindi mi istediğin gibi oluyordur umarım
Hadi bakalım inşallah bulacaksın kendin gibi zarif bir gelinlik evet gittim canım güzel gidiyor şimdilik, inşallah bir sıkıntı çıkmaz ilerleyen zamanlarda. Üst kısmını değiştirdim bir de kollu istedim ten tül ve minik çiçekler olucak kollarda. Kolların ölçüsünü aldılar işte, bakalım etek kısmında da minik isteklerim oldu umarım istediğim gibi ilerler. 15 Haziran'da tekrar provaya gideceğim. Gelinlikçi biraz uzak benim evime, kadın çok prova yapmayız dedi yok dedim yapalım ben gelirim bir sıkıntı çıkmasın yeter ki hem siz tekrar uğraşmayın hem ben üzülmeyeyim boşuna

Bende 1 gün öncesine aldım biliyo musun bence orda bulcaz gibi geliyor
Ay tesadüfe baksana valla belki bir gün karşılaşırız Gerçekten ama benim de içimde orda bulacakmışız gibi bir his var umarım öyle olur
Canım o senin zarifliğin Gözümde canlandı çok güzel bir gelin olacaksın gerçekten İyi yapmışsın sonradan sorun çıkıp son anda sıkışmaktansa zor da olsa prova yapmak daha mantıklı. Bütün işlerimiz rast gider inşallah Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Yaa teşekkür ederim canım benim, amiiin inşallah çok güzel olsun her şeyimiz keyifle mutlulukla...

Ay tesadüfe baksana valla belki bir gün karşılaşırız Gerçekten ama benim de içimde orda bulacakmışız gibi bir his var umarım öyle olur
Demi bir gün sonra alsam denk gelecekmişiz ya orası modern görünüyor çok gelinlikçi aradım Instagram'dan çok varotik şeyler var hep abartı şatafatlı öyle gelinlikler var ki bakıyorum acaba ben mi çok sadeyim diyorum

Aynı kafadanız bence varotik iyiymiş ben de çok uzun zamandır takip ediyordum hep bi sıcak gelmişti google yorumu hiç yok bi ondan tereddütte kaldım diğer gelinlikçilerde çok yorum olanlar var çünkü. Ama instagram sayfasında gelinlerin yorumları olumlu olunca ve dediğin gibi modern sade göründüğü için bi hoşuma gitti, inşallah yanılmayız çok heyecanlı gidene kadar nasıl durcam bilmiyorum

10 gün var ama çabucak geçer bu günler sen daha hiç denemedin demi gelinlik, ben geçen ilk kez olunca mutlu oldum ya gerçekten heyecanlı tatlı bi süreç

Baya güzel yorumlar var mesaj atanlarda hep güzel olmuş

Ne kadar güzel maşallah hep böyle gider umarım Allah evlenene yardım eder diyolar
Amin canım benim, hepimizin işleri rast gitsin. Allah hepimize yardım etsin
Yook ilk defa deneyeceğim gerçekten tahmin edebiliyorum heyecanlı duygulu bi süreç zaman çabuk geçiyor bakalım bi bakmışsın düğündeyiz zaten
Ayy çok heyecanlı ben ilk giydiğimde üst kısmı istediğim şekilde olmamasına rağmen öyle duygulandım ki. Kabarık seviyorum ben biraz gelinliği, öyle o kabarık gelinlik içinde aynaya baktığımda çok değişik gelmişti. Hem mutlu bir his, hem üzüntülü. Bir de beni istemeye geldiklerinde, hani verdik kızı anlamında 'hayırlı olsun' diyorlar ya orada aynı his olmuştu. Tamam dedim o gün, işte şimdi bir devir kapandı, bambaşka bir devir başlıyor bak yine duygulandım çok... 3 ay öncesinden böyle duyguluyum ben ne yapıcam o gün

Yaa gerçekten ben de dün aynı şeyi düşündüm gelinlik denemeye gitmeden bile böyle heyecanlı olursam o gün düşer bayılırım heralde diyorum :) Bir de önceden sanki şaka gibi geliyordu, şimdi zaman yaklaştıkça bir garip oluyor insan tamam biliyorduk evleneceğimizi de iş ciddiye binince stres panik gerginlik hepsi bir anda off kazasız belasız atlatalım şu süreci inş :)

Gelinlik giyince bende heyecanlandım ama o isteme nişan vs için o kadar stresliydimki gram heyecan yaşamadım stresten

İnşallah canım benim evet öyle oluyor. Ben de yeni yeni diyorum işler iyice ciddiye bindi diye
Gelinlik giyince bende heyecanlandım ama o isteme nişan vs için o kadar stresliydimki gram heyecan yaşamadım stresten
Off nişandaki stresimi size anlatsam acırsınız halime.. çok detay vermeden kısaca bahsedeyim. Nişan sabahı babamla bir kavga ettim anlatamam. Çok ağladım, üstüme yürüdü annemler engel oldu falan yani berbat başladı gün. Hem de sacmasapan sebeplerden. Sonra en yakın arkadaşım geldi kuaföre gittik, aynaya bir baktım yüzüm kıpkırmızı şok oldum. Dedim bugün benim en mutlu günüm asla izin vermeyeceğim bunu bozmalarına. Hemen toparladım kendimi gülmeye başladım zaten normalde de çok esprili, neşeli bir tipimdir o halime büründüm. Eve bi geldim sen bir şey mi içtin nasıl bu kadar iyisin dediler düşünün. İzin vermedim mahvetmesine bir daha da yapmaya cesareti olduğunu sanmam zaten onun üstüne çok daha fazla koptum babamla ama hele bi yapsın. Asla izin vermeyin kızlar en güzel günlerinizi kimse bozamasın aksilik olsa da inadına neşeli olun. Sinirlendim yine

Çok iyi yapmışsın bendede bi gün önce evde savaş vardı kavgalar vs bizdede aynı bende ertesi gün bozuntuya vermedim gerek yok çünkü saçma sapan şeyler için özel günü mahvetmeye.insanlarda çok anlayışsız sizin babanız için demiyorım ama bizimde mesela kimse idare etmedi gerginliğimi kalabalık bi aileyiz kendi aralarındada incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden kavgalar çıktı kimse hallederiz yaparız vs demedikleri gibi bi de ekstra sorun çıkarıyolar bende öncesinde herkesle ufak tefek tartışmam olmuştur ama esas gün keyfime baktım

Bu işin bu sürecin en eğlenceli kısmı bence bembeyaz gelinlik giymek yoksa herşey yorucu,sıkıcı ve stresli ( evlenmekten bahsetmiyorum o güzeldir sevdiğimizle hayat kurmak tabi ben hazırlık sürecini söylüyorum )

Haklısın bizimkiler de öyleydi çok anlayışsız davrandılar. Kimse de demedi bu kız zaten yeterince stresli, heyecanlı bizler de onu rahatlatalım yatıştıralım falan. Babam o kadar saçma sebeplerden coştu o gün neredeyse bana vurma noktasına geldi, annem hala ne dedin de delirdi diyordu halbuki hiçbir şey yapmamıştım ve benim yanımda olmasını beklerdim annemin de. Hala kırgınlıklarım var aileme bu konuda hiç olgun davranmadılar. Gelin çıkışımda da ağlamamak için bu anlayışsız zamanlarını kendime hatırlatıcam o zaman ağlamam

Aynenn çok haklısın ben de öyle düşünüyorum.. Bir de ben kına gecesi ayarladım ama tutmasa mıydım acaba diyorum bazen öyle üşeniyorum ki düğün yeter miydi diyorum
Ah canım benim böyle durumlarda biraz da bencil olmak gerekiyor sanırım en güzel günümüzü mahvetmeye hiç gerek yok boşver kendini düşün

M Mehtap87 iyi ki bu konuyu açmışsın agustos gelinleri olarak üçümüzün konuşma alanı oldu nerdeyse

Ben ağlamaklı geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…