2021 pandemi düğün nikah sıkıntıları

Zevklerimiz aynı demek kii aldım randevuyu bakalım İnsallah canımm hallederiz en güzel şekilde Yaz sen de yarın gidip geldikten sonra nasıl geçtiğini alıp almadığını

Bizde 1 temmuza erteledik bütün stres bitti

Nasıl geçti gelinlik bakman canım bulabilmişsindir umarım beğendiğini M Mehtap87
Ah yeni girebildim buraya canım valla gelinlikçi tatlıydı çok güzel ilgilendiler tavsiye ederim 3 tane gelinlik denedm biri hiç olmadı diğeri çok güzel gelinlikti ama bana yakışmadı biri de ilk giydiğim hoşuma gitti ama almadım daha denemek istiyorum canım hemen karar vermeyin dedim bide 6900 fiyatı annem çok pahalı dedi piyasa nasıl acaba hiç bilmiyorum

Aa ne iyi yapmışsın yalnız gitmekle. Fiyat normal geldi bana sanki. Kaliteli olanlar zaten en az 5 bin civarı. Dene bak bakalım başka yerlere de ona göre karar verirsin

Aa ne iyi yapmışsın yalnız gitmekle. Fiyat normal geldi bana sanki. Kaliteli olanlar zaten en az 5 bin civarı. Dene bak bakalım başka yerlere de ona göre karar verirsin
Zaten zor karar veren bi insanım bilmiyorum napcaz normal mi diyorsun fiyat için canım ben bilmiyorum piyasayı bi de gelinliğin çok bi esprisi yok ondan belki fazla geldi işleme taş hiç bişey yok gerçi ben istemiyorum ama ona göre değerlendirdim fiyatını

Ben de çok kararsız biriyim ama içimize sinen bir şey oldu mu da hıh bu deriz insallah. İşlemesi filan yoksa fazla olabilir tabi o zaman birkaç yere daha bak bi fiyat araştırması yap bence canım. Kumaşının tülünün kalitesine göre de değişir mutlaka. Ben de taşlı tuşlu istemiyorum sade ve şık olsun

Allah en güzelini bulursun inşallah demi ya taşsız falan daha zarif geliyor banada

Ben gelinliğimi gittiğim ilk mağazadan almıştım valla içime bir şey sindi mi daha bakmadım bir yere
Valla benim de öyle oldu instagramdan gözüme kestirmiştim zaten ilk onu denedim başka da denemedim bile, ufak tefek değişiklik yaptırmak istedim su an onlar yapılıyor sadece
Zevklerimiz aynı demek kii aldım randevuyu bakalım İnsallah canımm hallederiz en güzel şekilde Yaz sen de yarın gidip geldikten sonra nasıl geçtiğini alıp almadığını
Aa canım randevu almışsın ne güzel, ne zamana aldın? İnşallah aradığını bulursun hemen benim gibi

Haftaya gideceğim canım, insallah senin gibi bulurum ben de hemen Provaya gitmiştin sen de en son, içine sindi mi istediğin gibi oluyordur umarım

D Deniz_ada randevuyu nereye aldın canım ben yeni randevu alacak yer arıyorum da ışıl dinga çok dolularmış 10 gün sonrası için alabildim ancak
Ay haftaya dedim ama 12sine aldım canım haftaya olmuyormuş Ben de ancak o zaman müsait olabilecektim başka yerden almadım şimdilik, ilk önce bi oraya gidip denk gelmezse duruma göre bakayım dedim

Ay haftaya dedim ama 12sine aldım canım haftaya olmuyormuş Ben de ancak o zaman müsait olabilecektim başka yerden almadım şimdilik, ilk önce bi oraya gidip denk gelmezse duruma göre bakayım dedim
Bende 1 gün öncesine aldım biliyo musun bence orda bulcaz gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…