Ben de aynı durumdayım canım 27 Hazirandı düğün hem pazar günü olması hem okulların açılabilme ihtimali hem de sınav olması sebebiyle çok strese girdim hiç bi hazırlığım da tam değil. Balayını ayarlamıştık ileri de atamadık derken dün hem düğünü 3 temmuza atabildim (mucizevi şekilde yer açıldı) hem de ücretsiz balayını ileri atabildim (7 bin tl ekstra istemişlerdi). İçini ferah tut Allah yardımcı oluyor gerçekten dua et biz tarih alırken hiç bi yerde 3 ü boş değildi çok üzülmüştüm çünkü herkese uyuyordu bak bi şekilde düzeldi
. Ben eşya hiçbişey almadım şuanki oturduğum bekar evinde idare ederim dedim bi süre, geçeceğim evde uzun tadilatlar olacak daha çivi çakılmadı ama takmıyorum olacak bi şekilde. Kına yapmak istiyorum memlekette ama ne tarihi ne mekanı ne de hazırlığı var sen düşün yani herşeyim son dakika olacak olursa bohça vs alışveriş işlerini demiyorum bile
. Düşündükçe gözüm seyiriyor nöbet geçiricem az kaldı
Benim önceliğim düğün, 100 kişilik nikah da olur sonra da balayına gideyim tamam napalım yani düşün düşün hasta olacağız. Biz de böyle çıkaralım tadını güzel zamanlar bunlar her gün koşarak bi işimizi hallederiz sen önce gelinlik modeline karar ver ben bi günde hallettim gelinliği çok uzun sürmez ne istediğini biliyosan
Üzmeyelim kendimizi biz çabalayalım yapabileceklerimizi yapalım gerisi gerçekten kader kısmet... evlilik bu, Allah halimizi görüyor sıkma canını kendine bi tatlı bi de kahve yap derin nefes