Canım bence iki gün sonra test gününde artacak düşük değerle başlayıp evlatlarını kucağına alan çok .Kesinlikle üzülmeBetanız kac cıktı benim 10.gün 54 cıktı üzüldüm.kimyasal sanki dedi dr
İnşallah sagsalim kucagina almakta nasip olur inşallah benimki de ilk deneme tutar darisi başimateşekkür ederim, amin inşallah,
evet normal 3 düşük yaptım, sendromlu gebeliklerdi kistik higroma ve turner sendromlu, doktorumda hamile kalmanda problem yok genetik test yapılması için tüp bebek yap dedi, şans bizden yana şuan için herşey yolunda gitti çok şükür ilk denemede tuttu evet,
Gözünüz aydın, hayırlı olsunKızlarr 9. günüm test pozitif :)) Belirtilere kanmayın :))
inşallah :) duaların kabul olsun,İnşallah sagsalim kucagina almakta nasip olur inşallah benimki de ilk deneme tutar darisi başima
Amiin inşallahhinşallah :) duaların kabul olsun,
Deme öyle hiç birşey belli olmaz şuan yavaş gidiyir ama birden hızlanıp adayı kapatabilir bilinmez.Duani et sabırla bekle iyi olacak inşallah10.gün beta değerim 54 12 .gun 66 14. Günü bekliyoruz .inanın böyle çok zor.Kimyasal yüzde 90 ama düşmeyincede ilacı kesmiyorlar.bazen insan diyorki değer düşsün neticelensin
Olabilir mi sizceDeme öyle hiç birşey belli olmaz şuan yavaş gidiyir ama birden hızlanıp adayı kapatabilir bilinmez.Duani et sabırla bekle iyi olacak inşallah
Olanı duymuştum nasip işi nasipte varsa her türlü olurOlabilir mi sizce
Hayırlı olsun Rabbim yüzünü güldürsün İnşallah. İlk denememi?Merhaba arkadaşlar, benimde salı günü transferim var dualarınızdan eksik etmeyin lütfenRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Çok teşekkür ederim. Evet ilk denememiz olacakHayırlı olsun Rabbim yüzünü güldürsün İnşallah. İlk denememi?
İnşaAllah sorunsuz hamilelik olur. Lekelenme oldumu? Dış gebeliğimde lekelenme oldu sonrada kanamaya dönüştü düşükte de öyle olduArkadaşlar aaklımdurdu.10 gün değerim 54 12. Gun 66 14. Gün 112.sizce bu kimyasal mi diş gebelik mi
Yok olmadı . Dis gebelikte Oylemi oluyor.İnşaAllah sorunsuz hamilelik olur. Lekelenme oldumu? Dış gebeliğimde lekelenme oldu sonrada kanamaya dönüştü düşükte de öyle oldu
Olabilir canım. İnşallah seninki sağlıklı ilerlesin. Evde gebelik testi yap gebelik testinde de anlaşılır eğer sağlıklıysa gün gün koyulaşacak kimyasalsa silikleşecek.Yok olmadı . Dis gebelikte Oylemi oluyor.
Canım düşüklerini kaç haftada kaybettin? İnşallah sağlıklı ilerlesin Rabbim kucağına almayı nasib etsin. Kaç embriyo gönderdin pgt'ye?teşekkür ederim, amin inşallah,
evet normal 3 düşük yaptım, sendromlu gebeliklerdi kistik higroma ve turner sendromlu, doktorumda hamile kalmanda problem yok genetik test yapılması için tüp bebek yap dedi, şans bizden yana şuan için herşey yolunda gitti çok şükür ilk denemede tuttu evet,
Benim de 2 sağlıksız gebeliğim var yaşım 35, ilk tüp bebek tedavisine adet olunca başlıyoruz, bizim tahlillerde genetik bir sıkıntı çıkmadı, ben de çok kararsızım..sizin kaç embriyo oldu ve kaçını gönderdiniz,maliyeti nasıl oldu acaba, sonuçlar ne zaman geliyormuşGeçen hafta Çarşamba günü ilk tüp bebek denememde yumurta toplama işlemim yapıldı. Yarın 5.güne kaç tane embriyom kalmış öğreneceğim inşallah. Daha önce 4 düşüğüm olduğu için doktorum ngs yaptırmamı istedi. Yaşım 39. Embriyoları ngs ye gönderenler, gönderdiğiniz kaç embriyodan kaçı sağlıklı geldi? Ya da örneğin 6 embriyonuz var 3 ünü ngs ye gönderip sonuç olumsuz olursa dondurulmadan önce biyopsi alınıp dondurulan diğerlerini ngs ye gönderen oldu mu? Biraz kafam karıştı işin açıkçası maliyeti de yüksek bu işlemin. Bu süreçten geçenler yorum yazabilirse çok memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?