2021 Ocak-Şubat ayında dondurulmuş embriyo transferi olacak arkadaşlar buraya

2700tl 15i 4000bin civariydi ama maalesef tutmama ihtimaline karşin ne kadar kisarsak kar transfer 6000tl tl tek basina zaten
Tedavi nerde oluyorsun cnm toplam ne kadar tuttu? Maddi ve manevi yorulur insan. İnşallah Rabbim gönlüne göre versin❤

Tedavi nerde oluyorsun cnm toplam ne kadar tuttu? Maddi ve manevi yorulur insan. İnşallah Rabbim gönlüne göre versin❤
Amiin inşallahh caniim asilama yapacaktik yumurtaliklar fazla uyarilinca tup bebekte bulduk kendimizi vardir bunda da bir hayir Acibadem kayseri mustafa taşa gidiyorum canim transfer+dondurma işlemi 8.950tl tuttu ilaclar hariç tabi 3kutu gonalf 1 kutu gonapeptly 6adet cetrodite kullandim onlarda 2000tl civari tuttu. Transferi yapmadan parayi peşin aldilar

Elbet bir hayır vardır canım. İnşallah hepimizin tutar ve sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı. Benim ikinci denemem olacak nasipse 20 bini geçti. 11i dondurulmuştu 1.denememde 2 tane transfer edilmişti şu an 9 embriyo var. Pgt'ye gönderemedik doktor da gerek duymadı artık Rabbime tevekkül ettim hakkımızda hayırlısını etsin.

Sizin sorununuz neydi canim bu sefer de iki mi transfer edilecek. İcimden bi ses pozitif olacak diyor normalde hep en kotusunu dusunen biriyimdir ama bu sefer kalbim pir pir olacak gibi his dusuyor içime inşallah uzulmem hayirlisini istiyorum rabbimden

Maddi olarak gercekten zor manevi zorlugu çok ayri zaten rabbim hepimize sabir ve dayanma gucu versin inşallah

Bu sene 10 sene olacak evleneli. Evliliğimin 1.senesi 2 kere düşük yaptım sonra 5 seneye kadar hamile kalamadım tedavilere rağmen. 5 sene sonra hamile kaldım 8 haftada kalbi durdu. Sonrası yine 5 düşük, 1 dış gebelik sol tüpüm alındı. Kan pıhtılaşmam var. Eşimde sorun yok kromozom testlerimizde de problem yok. Geçen sene yeniden hsg çektirdim rahmimde biraz şekli bozukluğu varmış histeroskopi olduktan sonra yine hamile kaldım 9+4 te kalbi durdu kan sulandırıcı kullanmama rağmen. Prof.dr.lar pgt'lı tüp bebek önerdiler, tüp bebek doktorum düşüklerimi pıhtılaşma ve rahim şekline bağlıyor embriyoları rahminde uygun yere yerleştiririz sorun olmaz diyor. Normal yoldan 10 kaybım var zor yollardan geçtim İNŞALLAH bu kez Rabbim yavrularımıza kavuştursun hayırlısını nasip etsin.

Kizlar transfer oncesi beslenmenize ozellikle diklat ediyormusnuz bikac yerde okudum brokoli suyu avokado falan diyorlar sizin bildiginiz bisey varmi?
Aynen ilaçlara başlayınca ben dikkat etmeye başladım ve transfer oldum halende devam ediyorum sağlıklı beslenmeye bakalım olumlu olcakmi gorcez

Silik çizgi var canım çatlatma iğnesi vurulmadıysan var tabii Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ❤
Hayır canim. Temmuzda dondurulan embriyon.Malesef o zamanki taze embriyo transferiydi kimyasal gebelikle sonuclandi. insAllah bu sefer sonadek.sevinirim Allahım her kese kismet etsin

Ne kadar zor şeyler yaşamişsin rabbim sabir versin inşallah yuzun guler artik butun acilarini yaşadiklarini unutturur sana evlat kokusu inşallah

Hayır canim. Temmuzda dondurulan embriyon.Malesef o zamanki taze embriyo transferiydi kimyasal gebelikle sonuclandi. insAllah bu sefer sonadek.sevinirim Allahım her kese kismet etsin
İnşallah canım. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin ❤

Kesinlikle herşey Allahtan ol deyince herşey olur ona can vereck olan Allah tabi biz çaba göstericez bazı şseylerde insann kendi elinde gerisi Allah a kalmış

Benimde taze transferim kimyasal gebelik oldu şimdi ikincisi iöin hazırlanıyorum benimkife 5. Gün embryosu inşallah pozitifleri görürüz bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…