2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

dondurulan embriyo başına mı ücret alınıyor? yoksa toplu bir ücret mi 3020 tl olan?

dondurulan embriyo başına mı ücret alınıyor? yoksa toplu bir ücret mi 3020 tl olan?
Belirli aralıklarla fiyat belirlemişlerdi. 5 embriyoya kadar 2500 5 embriyodan kaça kadar onu bilmiyorum 3020 gibi yani 5 embriyo için toplam dondurma ücreti 3020

Belirli aralıklarla fiyat belirlemişlerdi. 5 embriyoya kadar 2500 5 embriyodan kaça kadar onu bilmiyorum 3020 gibi yani 5 embriyo için toplam dondurma ücreti 3020
anladım canım, sende 5 embriyo olmuş hepsini dondurmuşsunuz.. 5 çok iyi, inş hepsi de tutunur sana :)

Nerde böyle ücret alıyorlar ki ? Benim 4 tane var dondurulmuş sadece 1 yıllık 500 lira aldılar. Sizden 5 yıllık toplam ücret mi alındı?

iğneyi hemen cektik biz ondan mı oldu acaba bir kac saniye bekleyip öylemi cekecegz
Tabii ki içeride tutacaksın 5 saniye en az. Ben tutuyordum öyle hiç geri akmıyodu. Hemen çekmiceksin iğneyi çektiğinde de pamuk basıcaksınız bastıra bastıra. Birde iğneyi köküne kadar sokacaksınız.

çok sagol canım bundan sonra öyle yapalım inşallah skıntı olmaz 5-10 oynayabilir degil mi her gün hani tam saati saatine denk getiremeyebiliyoruz çünkü

çok sagol canım bundan sonra öyle yapalım inşallah skıntı olmaz 5-10 oynayabilir degil mi her gün hani tam saati saatine denk getiremeyebiliyoruz çünkü
Evet problem olmuyor doktorum öyle demişti. Sadece cetrotide diye bir iğne var. O çok önemli dakikası dakikasına olmasına gerek. Ama ben onda da 5-10 ck oynama oluyodu bi problem olmamıstı

Benimde 5 nisanda yumurtam toplandi, emriyo transfer icin donduruldu.1 ay dinleneceksin dedi doktor.nisan reglimi oldum bir daha 9-10 mayısta regl olcam bayram haftasina geliyor,transfer için ne zaman gitmeliyim doktora ? Hic bisey demediler bana.Benimde ilk denemem Rica etsem bilgisi olan benimle paylaşabilir mi ?

Canım ikinci adetini olur olmaz doktorunu arıyacaksın onlar sana randevu vercekler. Benm doktorum bu sekılde söyledi

Şimdi çoğu grupta bu konuşuluyor net bir bilgi için bekliyorum bende doktora gidenlerden Çalışırlar inşallahta günlerimiz de sıkıntı olmaz bir de o stresi çekmek istemiyorumm

Şimdi çoğu grupta bu konuşuluyor net bir bilgi için bekliyorum bende doktora gidenlerden Çalışırlar inşallahta günlerimiz de sıkıntı olmaz bir de o stresi çekmek istemiyorumm
Devlet hastanesi değilse sorun olmaz bence . Benmde tahmini transfer tarihim bayrama denk geliyor. Doktorumla görüşeceğiz tabii ki ilaçları buna göre ayarlarlar

Hayırlı olsun canım yumurtların toplandı mı yoksa yeni mi iğnelere baslıcaksınız
Teşekkür ederim size de hayırlı olsunn yook ilk kez başlıcam iğnelere geçen aydı benim bu ay a kaldı Topicler de yancı gibi dolaşıyorum hem moral veriyorum hem moral buluyorum inanılmaz bir destek ortamı var bu platformda enerji doluyo insan

Aynen kesinlikle ben yumurtal toplama döneminde buradan moral buldum. Psikolojim inanılmaz bozulmuştu hormonlar alt üst olmustu adeta. Yeter ki kötü negatif konuları okumayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…