Ee süperrDevlet hastanesi değilse sorun olmaz bence . Benmde tahmini transfer tarihim bayrama denk geliyor. Doktorumla görüşeceğiz tabii ki ilaçları buna göre ayarlarlar
Evet canım benm martta toplandı donduruldu embriyolar doktorum 2 adet dinlenme önerdi. 3.adetimi bekliyorum 1 haftam kaldı. Bayrama kalmadan da transfer olacak insallahEe süperrdoktorcuğum tatile çıkmasın valla naparım yoksa bu arada senin direk transfer mi olcakkk
Hadiii bakalım Allahım hayırlı sonuçlar nasip etsinn en özel kısma geldinnEvet canım benm martta toplandı donduruldu embriyolar doktorum 2 adet dinlenme önerdi. 3.adetimi bekliyorum 1 haftam kaldı. Bayrama kalmadan da transfer olacak insallah
Canım senin araman gerek adet olur olmaz. İlaç kullanmaya başlıyorsun Çünkü transfer için bir sürü ilaç kullandırtıyorlar. Rahimin iyice kalınlassın diyeHerhalde regl olunca hemen cağırmiyorlardır,rahmin kalınlaşması için zaman geçiyordur diye düşünüyorum
Tabii canım hemde bolca konusucazHadiii bakalım Allahım hayırlı sonuçlar nasip etsinn en özel kısma geldinnsonrası yine beklemee o süreçte te bol bol konuşcaz herhalde benim de taze transfer olursa işte bayramdan hemen sonraya denk gelebilir tabii embriyo oluşursa benim işim zor kuzum eşim ameliyat olcak önce sperm bulunursa işte benim işlemim olcak
Kimse çağırmiyor canım sen regl olunca arıyorsun hemen 2 yada 3. gününe randevu alman lazım. Doktor kontrol edip ona göre ilaçlara başlıyorsun hemen rahim kalinlasmasi ve kandaki değerlerin içinHerhalde regl olunca hemen cağırmiyorlardır,rahmin kalınlaşması için zaman geçiyordur diye düşünüyorum
İnancım tam hiç üzülmüyorum o kadae çok üzüldüm ki geçen seneTabii canım hemde bolca konusucaz
öyle düşünme canım ameliyatla sperm bulunanlar çok. insallah kaliteli embriyon olusurda tutunur bebişin sanataze transfer de olursa ooh beraber insallah süreclerimizi paylasırız
Koç Üni hastanesi bu şekilde bir rakam çıkardı biz de şaşırdık ama yıllık ücret 5 embriyo için toplam 3020 her yıl da bakım ücreti olacakmış rakam belirsizmiş.. sizin neresi?Nerde böyle ücret alıyorlar ki ? Benim 4 tane var dondurulmuş sadece 1 yıllık 500 lira aldılar. Sizden 5 yıllık toplam ücret mi alındı?
Koç olduğu için bu kadar yüksek sanırım. Bizim Izmirde özel bir tüp bebek merkezindeki fiyat bu. Senelik 500 dediler embriyo sayısı önemli değilmişKoç Üni hastanesi bu şekilde bir rakam çıkardı biz de şaşırdık ama yıllık ücret 5 embriyo için toplam 3020 her yıl da bakım ücreti olacakmış rakam belirsizmiş.. sizin neresi?
Ayyy benim de aynı oldu varyaaa demekki zs dd benimle aynısın benim de yarın transferim olcakKızlar aranızda progestan kullanan varmı? Kalçadan yapılanından hani.. yaa ben resmen popomun üstüne oturamıyorumoturmayı bırak yürürken bile ağrıyor normal mi bu ya? Bu arada pazartesi transferim var hepinizden dua istiyorum.. rabbim hepimizin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşallah.
Yumurta toplama döneminde hormonlarınızda nasıl bir değişiklik oldu? İğnelerden mi?Aynen kesinlikle ben yumurtal toplama döneminde buradan moral buldum. Psikolojim inanılmaz bozulmuştu hormonlar alt üst olmustu adeta. Yeter ki kötü negatif konuları okumayın
Benim de öyle canım 29u gibi adetim, transfer bayrama gelirse nasıl olur diye merak içindeyimKızlar napıyorsunuz Mayıs ayında kimler transfere hazırlanıyor.
Benm ramazan bayramına denk gelecek sanırım transferim heyecan dorukta
benim tüp programımı şimdiden göndermişler.. reglin 1. günü iğnelere başlıyorum.Kimse çağırmiyor canım sen regl olunca arıyorsun hemen 2 yada 3. gününe randevu alman lazım. Doktor kontrol edip ona göre ilaçlara başlıyorsun hemen rahim kalinlasmasi ve kandaki değerlerin için
Klinikte kliniğe farklar varmış yaniKoç olduğu için bu kadar yüksek sanırım. Bizim Izmirde özel bir tüp bebek merkezindeki fiyat bu. Senelik 500 dediler embriyo sayısı önemli değilmiş
Canım tebrik ederim, sağlıkla gelsin bebeğinKızlar Selamlar bugün son tahlilim oldu
Transfer sonrasi 12.gun 75 ui cikmisti
14.gun 182 ui
Bugun 18.gun 1235 ui çıktı elhamdülillah, minik mucizem tuttudualarimdasiniz Rabbim bekleyen herkese nasip eylesin ❤❤❤
İlk tüp bebek deneyimimdi 3 günlük taze embriyo transfer edildi, şuan progestan devam ediyorum fitil olarak 2 sabah 2 akşam
Bekleme sürecinde belirtilerim oldu, 8. 9. Günde kasık ağrılarım oldu adet olacakmışım gibi, bulantım vardı, ve soğan sucuk kokusuna hassaslastim fikir olsun diye özetledim
Sizinki çok iyiymişKoç olduğu için bu kadar yüksek sanırım. Bizim Izmirde özel bir tüp bebek merkezindeki fiyat bu. Senelik 500 dediler embriyo sayısı önemli değilmiş
Hadi hayırlısı inşallah sorunsuz sağlıklı bir şekilde transferiniz olur güzel haberler alırsınızbenim tüp programımı şimdiden göndermişler.. reglin 1. günü iğnelere başlıyorum.
Tebriklerrrr canım benimm Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnKızlar Selamlar bugün son tahlilim oldu
Transfer sonrasi 12.gun 75 ui cikmisti
14.gun 182 ui
Bugun 18.gun 1235 ui çıktı elhamdülillah, minik mucizem tuttudualarimdasiniz Rabbim bekleyen herkese nasip eylesin ❤❤❤
İlk tüp bebek deneyimimdi 3 günlük taze embriyo transfer edildi, şuan progestan devam ediyorum fitil olarak 2 sabah 2 akşam
Bekleme sürecinde belirtilerim oldu, 8. 9. Günde kasık ağrılarım oldu adet olacakmışım gibi, bulantım vardı, ve soğan sucuk kokusuna hassaslastim fikir olsun diye özetledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?