2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Ovitrellede bhcg varmis
Ama gonapeptyl de yok diyen de var...

Ben Gonopeptly oldum 5 gun once cnm insallah yaaa Allahim iğneden bile olsa 5 10 olurdu diyorsun Allahim yüzümüze gülsün şu mübarek ayda

Ovitrellede bhcg varmis
Ama gonapeptyl de yok diyen de var...

Ben Gonopeptly oldum 5 gun once cnm insallah yaaa Allahim iğneden bile olsa 5 10 olurdu diyorsun Allahim yüzümüze gülsün şu mübarek ayda
Amin amin inşallah canım sen içini ferah tut transferinin kaçıncı günündesin şuan

9.gunumdeyim yani yarin 10.g
Rabbim hepimizin yüzüne gülsün evlat isteyen nerede anne baba varsa kucağını boş bırakmasın inşallah şu mübarek ayda hepimizi sevindiren haberler alalımsenin için de bol bol dua edicem canım lütfen gelişmelerden de haberdar et.Benimde cuma günü opu var inşallah çok iyi sonuçlar alırım

Insallah canimmm insallah

Eki Görüntüle 2829788

Günlerdir cizgi hic koyulasmiyor
Canim.lutfen sakin ol..olurmu..pozitif dusun..bianda artabilir..kendini yipratma..insallahh guzel bir katlanma degeri alicaksin..allahin izniyle...boyle olup artanlar var..elinde degil biliyorum..bunu ancak yarin bilicegizz..yarinda kan vericeksin dimi..degerin coknkotu bir deger degil..10.gun yapsan belki cok daha fazla cikicakti..sakin ol lutfen..

kızlar günaydın güzel haberler alacagınız bir gün olsun. gonal-f göbekten yaptı eşim minicik göbeğimn dısında kaldı sorun olur mu?

Kızzz ben yazmasam yazacağın yok napıyosun canım nasıl gidiyor merak ettim aklıma geldin bu kızın adet tarihi geldi neler yaptı diye. Benm 8 günüm kaldı tabi gecikmezse

kızlar günaydın güzel haberler alacagınız bir gün olsun. gonal-f göbekten yaptı eşim minicik göbeğimn dısında kaldı sorun olur mu?
Canım iğneyi çektikten sonra parmagınla pamukla sıkıca bastırcaksın benmde öyle aktıgında doktorum söyledi. Sorun olmaz demişti

Canım benim teşekkür ederim, 1800 tam olarak ne için, kaç tane embriyo daha donduruldu? daha önceden dondurulmuş var mıydı? Sanırım bir sayıya kadar 1800, sonrası ek olanların da maliyeti ekstra 2500?
geçen ay opu yapıldı 3 yumurtam 6. gününden donduruldu ve adetimden sonra transfer yapılmak üzere 1 ay bekledik. Bunun için 1800 TL ücret alındı. Bu ay transfer için gittik 1 embriyo transfer edildi. Kalan 2 embriyonun yanı donmuş durumda kalan 2 embriyonun saklanmasının devamı için 2500 TL ödeme istediler biz hanı gecen ay zaten dondurulurken 1800 TL verdik neden tekrar dondurma ücreti ödüyoruz dedik prosedür dediler saçma geldi açıkçası verdiğimiz ücretle 1 yıl bekletilecekmiş 1 yıl sonra saklamaya devam etmek isterseniz tekrar bakım ücreti alıyoruz dediler. Siz nerede tedavi oluyorsunuz orda da mı aynı sistem acaba?

Bu bilgi çok iyi oldu ya :))))

Açıklama için teşekkür ederim canım. Ben Almanyadayım ilk tüp tedavim olacak, klinik doğru düzgün fiyat acıklaması yapmadı. Sistem aynı mı bilmiyorum. Normalde 2 transfer edilmiyor mu, neden 1 tane edildi?

Benim taze transfer yapıldı kalan 5 adet donduruldu ve 3020 TL ücret ödedik dondurma ücreti olarak gelecek her yıl için de bakım ücreti alınıyormuş o ücret belli değilmiş her yıl değişebilirmiş. 5 embriyoyaya kadar da 2500 civarı bir rakam söylenmişti net hatırlamıyorum.

Canim insallah yarin guzel haberlerle gelebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…