2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Benimde 2 tane dollendi kUzum bizde erkek faktörü olmasına rağmen ikisinide koydurmucsktim ama diğerini dondurursak yapısı bozulur dedi o yüzden 3. Gün çift embryo koydular
Merhaba bizim de erkek faktörü sorunumuz var mayıs ayında tüp bebeğe başlicam da sonucunuz ne oldu acaba ? Bir de sperm sayı hızı ve morfolojisi nasıldı? Bizimki 10 milyon ileri hız %5 morfoloji de %2 umuda ihtiyacım var ilk defa tüp deneyeceğim

Kuzumbizdede sperm sayı ve morfoloji sorunu var benim bitane oğlum var tüp bebekten dondurulmuş embryo olmuyor en azından tüp bebege yeterli demişti doktorumuz normal yolla olmaz dedi cnm sayı olarak bizimde 10 mil falandı

Kuzumbizdede sperm sayı ve morfoloji sorunu var benim bitane oğlum var tüp bebekten dondurulmuş embryo olmuyor en azından tüp bebege yeterli demişti doktorumuz normal yolla olmaz dedi cnm sayı olarak bizimde 10 mil falandı
Benim eşim de bu testi 1 buçuk ay önce yapmıştı bu hafta tekrar test vericek ama her şekilde tüp bebeğe karar verdik biz inşallah ilk denemede tutar :)

Benim eşim de bu testi 1 buçuk ay önce yapmıştı bu hafta tekrar test vericek ama her şekilde tüp bebeğe karar verdik biz inşallah ilk denemede tutar :)
İnşallah kuzum yardımcı olacağım ne olursa yazabilrisin seni en iyi ben anlarım

Benim eşimin de hiz morfoloji kotu cnm en azından sayiyi artıralım diye proxeed kullansi aylarca neyse ki iyi geldi...senin de cok bekletmeden gelir bebisin insallah cnm

Benim eşimin de hiz morfoloji kotu cnm en azından sayiyi artıralım diye proxeed kullansi aylarca neyse ki iyi geldi...senin de cok bekletmeden gelir bebisin insallah cnm
Benim eşim de promen k ve impryl kullandı bundan 2 buçuk ay önce ilk test verdiğinde sayı 2.700 milyondu sonrasında 1 sonra tekrar test verdiğinde 10 milyon oldu ileri hızı %0 ken %5 morfoloji de %0 ken %2 oldu aynı takviyelere devam etti bu hafta tekrar yapıcak testi bakalım ilerleme var mı görücez amin inşallahh

Cok guzel ilerlemiş canim masallah...Bizim zaten dogal yolla olmasi zor ya cnm..Tup bebekle seçilecek kadar kaliteli sayi olsun yeter.. Esimin değerleri iyi..peki senin sayın nasil cikiyor söyledin de kaçırdım mı ben

Cok guzel ilerlemiş canim masallah...Bizim zaten dogal yolla olmasi zor ya cnm..Tup bebekle seçilecek kadar kaliteli sayi olsun yeter.. Esimin değerleri iyi..peki senin sayın nasil cikiyor söyledin de kaçırdım mı ben
Ben daha tedaviye başlamadım bu ay yumurta takibi yaptım klomen kullandım 3 yumurtam çatlamaya hazırdır sonra çatlama iğnesi yaptım bu ay sonunda hastalanmam gerekiyor... hastalığımın ikinci günü hastaneye gidip direk tedaviye başlamak istediğimi söylicem

Çok teşekkür ederim mutlaka yazıcam :) bu arada tüp bebekten bir oğlunuz olduğunu yazdınız ya şuan ikinci çocuk için tekrar tedavi mi yapıyorsunuz?
Evet cnm 3.5 yaşına geldi arayı çok açmak istemedim sperm kalitesi her sene düşüyor malum yumurtalıklarda her sene azalıyor o yüzden oglumdan sonra hiç korunmadim ama olmadi

Evet cnm 3.5 yaşına geldi arayı çok açmak istemedim sperm kalitesi her sene düşüyor malum yumurtalıklarda her sene azalıyor o yüzden oglumdan sonra hiç korunmadim ama olmadi
Hadi inşallah tedavin pozitifle sonuçlanır canım Tedaviyi oldun mu yoksa olacak mısın ??

Hadi inşallah tedavin pozitifle sonuçlanır canım Tedaviyi oldun mu yoksa olacak mısın ??
Oldum 15 Nisan'da trasnferim oldu cnm herşey oglundaki gibi ilerledi ondada sadece 2 yumurtam dollendi dondurulmuş kalmadı bunda tek koydurcaktim birini donduracaktim ama dondurursak embryonun kalitesi bozulur dedi bana doktorum onyuzden dondurmadin çift transfer yaptık inşallah yine oğlum gibi bitane daha olur rabbim önce olmayana sonra bizlere versin anneliği hakkıyla yapacak herkese nasip etsin

Amin canım inşallahh gerçekten çok uğraş veriyoruz bu uğurda... 8 aydır uğraşıyoruz biz ama inşallah sonucu güzel olur

Canim..saf arisutu kullaniyorum bende..hangi markanin aldin..iyi yapmissin..ari sutu alarak..karisim seklindemi alfin bunlari ayri ayrimi..karisimi tavsiye etmem..karisimlarin icindeki arisutu miktari cok dusuk...cunki..
Kuzum ben yurtdışında yaşıyorum, eşimin işyerinde çalışan birinin yakın dostunun fabrikası varmış, kendi çapında bal üretip satıyor, ordan aldık yani direkt fabrikadan. Karışım değil direkt saf...bembeyaz jel şeklinde benimkisi.

İnşallah çok sağlıklı yumurtalarınız olur, ve transfer başarıyla gerçekleşir, hamilelik haberi alırız :))) Rabbim dualarımız boşa çıkarmasın

Kızlar, yumurta dondurma fiyatları hakkında bilgi verir misiniz? dondurma artı depolama olarak mı fiyatlandırılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…