- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
İns cnm heyecanla bekliyorum tabi korkuda var içimdeBen sana demiştim ama dün belli olmaz hic o sayılar artabilir demistim cok cok sevindim cnm insallah hepsi de dolu dolu cikar güzelce ilerlerler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İns cnm heyecanla bekliyorum tabi korkuda var içimdeBen sana demiştim ama dün belli olmaz hic o sayılar artabilir demistim cok cok sevindim cnm insallah hepsi de dolu dolu cikar güzelce ilerlerler
Kuzucum kaçıncı günün bugun anaKizlar günaydın..
Ben test yaptim ancak cwtlatma iğnesi oldugumu da unuttum bir an aklıma geldi Lh testi de cokkk koyu cikti...o iğnenin etkisi geçmemiş yani o yüzden de gebelik testim pozitif cikti aşırı cok canim sıkkın
Kuzucum canını sıkma ayyy bence pozitifKizlar günaydın..
Ben test yaptim ancak cwtlatma iğnesi oldugumu da unuttum bir an aklıma geldi Lh testi de cokkk koyu cikti...o iğnenin etkisi geçmemiş yani o yüzden de gebelik testim pozitif cikti aşırı cok canim sıkkın
Kuzum resmini atabilir misin testin mahsuru yoksaYaptim cnm yukarida yazdim
Canim insallah yaa iste o catlatma ignesini olmasaydım cok cok mutlu olacaktim bu teste ama sevinemiyorum...Lh testi yuksek olduğunda da hcg pozitif cikabiliyormsKuzucum canını sıkma ayyy bence pozitif
Kuzum resmini atabilir misin testin mahsuru yoksa
Kuzum beta yüksek olmasa çıkmazdı benceCanim insallah yaa iste o catlatma ignesini olmasaydım cok cok mutlu olacaktim bu teste ama sevinemiyorum...Lh testi yuksek olduğunda da hcg pozitif cikabiliyorms
Bence kesinlikle bebek var kuzucum hemen kan vermeye git benceee
Bebiş var bencede ama çatlatma iğnesi 10 gün sonra etkisi geçiyormuş bu resim de bebek vardir insssss kan ver kurtul stresten kaçıncı gün bugun
Yarin giderim kan testine ama canim catlatma ignesini en son 14 ünde oldum yani carsambq gunu daha.Bebiş var bencede ama çatlatma iğnesi 10 gün sonra etkisi geçiyormuş bu resim de bebek vardir insssss kan ver kurtul stresten kaçıncı gün bugun
Evet çok yeniymis ama öyle düşünme belki sana sürpriz yaptı bebeğin benim yumurtalar gibiAllah'ım seni bizi ve burda bulanan bulunmayan bütün anne adaylarını sevindirsin beklemek çok zoryarin güzel haberlerini bekliyoruz o haldeYarin giderim kan testine ama canim catlatma ignesini en son 14 ünde oldum yani carsambq gunu daha.
Bana da tok alınması gerektiği söylendiKızlar merhaba ilk defa Estrofem kullanacağım da açlık tokluk farkeder mi?
Insallah canim insallahEvet çok yeniymis ama öyle düşünme belki sana sürpriz yaptı bebeğin benim yumurtalar gibiAllah'ım seni bizi ve burda bulanan bulunmayan bütün anne adaylarını sevindirsin beklemek çok zoryarin güzel haberlerini bekliyoruz o halde
hayirlisi olsun insallah nezaman transfer? birde tek embriyo mu kaldi,soylediler mi skorlamasini cc bb gibi?Benimde kesinlesti bu ikinci denemem 6.gun orta kalite embriyom var. Hep bi kalite sorunu onume cikiyor
hayırlı olsun canım tebrik ederim :))Ya bende 8. Günüm 5. Gün embriosu cift cizgi gördüm hala inanmıyorum testi bugun yaptım
Insallah canim oyledir sevinemiyorum kiBence kesinlikle bebek var kuzucum hemen kan vermeye git benceee
merhaba; önceki konularda da sürekli yazdım.tüp bebek tedavisi gören her kadın arısütü olmadan baslamasın tedaviye diye.özellikle 2-3 tedavisi olanlar.cok iyi yapmissiniz.her sabah aç karnına nohut tanesi büyüklügünde tahta kaşık veya plastik kaşıkla dil altına alıp eriyinceye kadar bekletin.sifa olsun insallahKızlar selam,Propolis balı, zerdeçal balı ve arısütü aldım. Kullanan ve faydasını gören var mı? Bu ayki takviyelerime eklendi de kendileri
Çok teşekkür ederim bilgi için, evet cok az miktarda yeterince aç olduğumda kullanmamı söylediler. Ben,m ilk tedavim olacak 1 ay sonra :) Siz faydasını gördünüz mü hamile kaldınız mı :)merhaba; önceki konularda da sürekli yazdım.tüp bebek tedavisi gören her kadın arısütü olmadan baslamasın tedaviye diye.özellikle 2-3 tedavisi olanlar.cok iyi yapmissiniz.her sabah aç karnına nohut tanesi büyüklügünde tahta kaşık veya plastik kaşıkla dil altına alıp eriyinceye kadar bekletin.sifa olsun insallah
Kuzum sen gonapeptyl kullanmıştın onu hatırlıyorum, onun etkisi kısa sürer, büyük ihtimalle sen hamilesin, 2.çizgi bariz belli. Hayırlı olsun tebrik ediyorum. Kan ver bir an önce :)))