2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kuzum sen gonapeptyl kullanmıştın onu hatırlıyorum, onun etkisi kısa sürer, büyük ihtimalle sen hamilesin, 2.çizgi bariz belli. Hayırlı olsun tebrik ediyorum. Kan ver bir an önce :)))
Evet canim kullandım iste testi de o etkiledi sanirim. insallah pozitiftir ya

Hangi marka ari sutu almaliyiz her marka iyi degil bildigim kadariyla bide transferde de kullanmalimiyiz

Benimde mayista insallah. Simdi bisey kullaniyormusun. Kacinci gun embriyolari seninki. Benimki biraz geriden geldiler 6.gun 3cc kaliteri iki tane donduruldu

Canimmmin ici tebrik ederimmm...kuzumm..kacinci gunundu ...bugun senin igneyi kacinci gun yaptin..

Kızlar selam,Propolis balı, zerdeçal balı ve arısütü aldım. Kullanan ve faydasını gören var mı? Bu ayki takviyelerime eklendi de kendileri
Canim..saf arisutu kullaniyorum bende..hangi markanin aldin..iyi yapmissin..ari sutu alarak..karisim seklindemi alfin bunlari ayri ayrimi..karisimi tavsiye etmem..karisimlarin icindeki arisutu miktari cok dusuk...cunki..

Canimmmin ici tebrik ederimmm...kuzumm..kacinci gunundu ...bugun senin igneyi kacinci gun yaptin..
Canim tebrik etmek için çok erken ve benim moralim çok bozuk igneyi olali 3 gun oldu onun etkisi büyük ihtimalle az once.bir gebelik testi daha yaptim daha siliklesmis

Çok teşekkür ederim bilgi için, evet cok az miktarda yeterince aç olduğumda kullanmamı söylediler. Ben,m ilk tedavim olacak 1 ay sonra :) Siz faydasını gördünüz mü hamile kaldınız mı :)
benim biraz karışık bu fayda konusu:)) ama evet,kalitede etkiledigini düsünüyorum.sayi sorunum yok ama olan cok arkadasim bu konuda da fayda gördü.
hayir degilim suan,transfer hazirligindayim 30 nda transfer olucam.Allah nasip ederse 15 gune olurum insallah

Transfer mayista iki embriyom kaldi geriden geldikleri icin ve yavas ilerledikleri icin 6. Gune beklettiler 6.gun cc kalite
ayniyiz evet,benimde 6 gun 4cc embriyom.onun dışında 8 ve 6 hucreli 2 tanede 3. gun embriyom var.bakalim hangilerini transfer olucam,3 gunleride cözdurup 5 e bekletcekler

Hangi marka ari sutu almaliyiz her marka iyi degil bildigim kadariyla bide transferde de kullanmalimiyiz
ben egricayırdan alip kullaniyorum.reklam gibi de olmasin tabii,güvendiginiz bir marka varsa kullanin.sadece size ulastirilmasinda soğuk zincir olmasina dikkat edin ve buzdolabinda saklayin.aksi halde özelligini yitirir.ben transfer surecinde kullanmadim.opu dan once 3 ay kullanmak onemli.

Canim tebrik etmek için çok erken ve benim moralim çok bozuk igneyi olali 3 gun oldu onun etkisi büyük ihtimalle az once.bir gebelik testi daha yaptim daha siliklesmis
Canimin ici bi sakin ol lutfen..benimde onceki transferimde..3. Gun igne olmustum ayni gun yaptim..silik cikmisti..4. Gun yine yaptim..negatif cikti..5. Gun yaptim..negatif cikti..artik umudumu kaybetmiatim..7. Gun yine yaptim..pozitiff..silik cimmisti..simdi diyecegim o ki..ben igneyle ayni gun yaptim..silik cikti evet ama.ertrsi gun ve diger gundede negatif cikti..hemde erken gebelik yapmistim negafifti..ama 7. Gun trkrar baktim..pozitiftii..yani ignrnin etkisi olee 3 gun frlanda surmuyorr..icin rahat olsun..bende test yaomadan hemen once yaptin zannnetimm..igneyi..bu resmen pozitiff..rahattt olsun icin canim..❤❤❤❤

Canim benim gercekten mi diyorsun ya Sen de mi Gonopeptly kullandın..Etkisi olmaz mi diyorsun 4 gun iğnenin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…