Evet canim kullandım iste testi de o etkiledi sanirim.Kuzum sen gonapeptyl kullanmıştın onu hatırlıyorum, onun etkisi kısa sürer, büyük ihtimalle sen hamilesin, 2.çizgi bariz belli. Hayırlı olsun tebrik ediyorum. Kan ver bir an önce :)))
Kuzum aslında acilde kan verebilirsin çok meraklandiysan ya da başka test varsa bitane daha yapabilirsinEvet canim kullandım iste testi de o etkiledi sanirim.insallah pozitiftir ya
Transfer mayista iki embriyom kaldi geriden geldikleri icin ve yavas ilerledikleri icin 6. Gune beklettiler 6.gun cc kalitehayirlisi olsun insallahnezaman transfer? birde tek embriyo mu kaldi,soylediler mi skorlamasini cc bb gibi?
Hangi marka ari sutu almaliyiz her marka iyi degil bildigim kadariyla bide transferde de kullanmalimiyizmerhaba; önceki konularda da sürekli yazdım.tüp bebek tedavisi gören her kadın arısütü olmadan baslamasın tedaviye diye.özellikle 2-3 tedavisi olanlar.cok iyi yapmissiniz.her sabah aç karnına nohut tanesi büyüklügünde tahta kaşık veya plastik kaşıkla dil altına alıp eriyinceye kadar bekletin.sifa olsun insallah
1 test daha yapacagim canimKuzum aslında acilde kan verebilirsin çok meraklandiysan ya da başka test varsa bitane daha yapabilirsin
Yap bakalım kuzu bizide haberdar et inşallah1 test daha yapacagim canim
Benimde mayista insallah. Simdi bisey kullaniyormusun. Kacinci gun embriyolari seninki. Benimki biraz geriden geldiler 6.gun 3cc kaliteri iki tane dondurulduTransfer için 2. Adeti bekliyoruz. Muhtemelen Haziran. Valla benim ilk transferde 2bb kalitede 2 embriyom kalmıştı. Şimdi 4 ve 3. Kaliteye çıkması bile çok iyi. Baya takviye almıştım. Onlar iyi geldiler demek. Senin transfer?
Ayyy valla gorunuyo net hayirli olsun simdiden hamilesin.Ya bende 8. Günüm 5. Gün embriosu cift cizgi gördüm hala inanmıyorum testi bugun yaptım
Insallah pozitiftir canim...bu ovulasyon testimin cok koyu çıkması igne olmus olmam...beni negatiflestirdi ama iste bakicazYap bakalım kuzu bizide haberdar et inşallah
Dualarım seninle canım benimInsallah pozitiftir canim...bu ovulasyon testimin cok koyu çıkması igne olmus olmam...beni negatiflestirdi ama iste bakicaz
Canimmmin ici tebrik ederimmm...kuzumm..kacinci gunundu ...bugun senin igneyi kacinci gun yaptin..Kizlar günaydın..
Ben test yaptim ancak cwtlatma iğnesi oldugumu da unuttum bir an aklıma geldi Lh testi de cokkk koyu cikti...o iğnenin etkisi geçmemiş yani o yüzden de gebelik testim pozitif ciktiaşırı cok canim sıkkın
Canim..saf arisutu kullaniyorum bende..hangi markanin aldin..iyi yapmissin..ari sutu alarak..karisim seklindemi alfin bunlari ayri ayrimi..karisimi tavsiye etmem..karisimlarin icindeki arisutu miktari cok dusuk...cunki..Kızlar selam,Propolis balı, zerdeçal balı ve arısütü aldım. Kullanan ve faydasını gören var mı? Bu ayki takviyelerime eklendi de kendileri
131 değerimYa bende 8. Günüm 5. Gün embriosu cift cizgi gördüm hala inanmıyorum testi bugun yaptım
Canim tebrik etmek için çok erken ve benim moralim çok bozukCanimmmin ici tebrik ederimmm...kuzumm..kacinci gunundu ...bugun senin igneyi kacinci gun yaptin..
benim biraz karışık bu fayda konusu:)) ama evet,kalitede etkiledigini düsünüyorum.sayi sorunum yok ama olan cok arkadasim bu konuda da fayda gördü.Çok teşekkür ederim bilgi için, evet cok az miktarda yeterince aç olduğumda kullanmamı söylediler. Ben,m ilk tedavim olacak 1 ay sonra :) Siz faydasını gördünüz mü hamile kaldınız mı :)
ayniyiz evet,benimde 6 gun 4cc embriyom.onun dışında 8 ve 6 hucreli 2 tanede 3. gun embriyom var.bakalim hangilerini transfer olucam,3 gunleride cözdurup 5 e bekletceklerTransfer mayista iki embriyom kaldi geriden geldikleri icin ve yavas ilerledikleri icin 6. Gune beklettiler 6.gun cc kalite
ben egricayırdan alip kullaniyorum.reklam gibi de olmasin tabii,güvendiginiz bir marka varsa kullanin.sadece size ulastirilmasinda soğuk zincir olmasina dikkat edin ve buzdolabinda saklayin.aksi halde özelligini yitirir.ben transfer surecinde kullanmadim.opu dan once 3 ay kullanmak onemli.Hangi marka ari sutu almaliyiz her marka iyi degil bildigim kadariyla bide transferde de kullanmalimiyiz
Canimin ici bi sakin ol lutfen..benimde onceki transferimde..3. Gun igne olmustum ayni gun yaptim..silik cikmisti..4. Gun yine yaptim..negatif cikti..5. Gun yaptim..negatif cikti..artik umudumu kaybetmiatim..7. Gun yine yaptim..pozitiff..silik cimmisti..simdi diyecegim o ki..ben igneyle ayni gun yaptim..silik cikti evet ama.ertrsi gun ve diger gundede negatif cikti..hemde erken gebelik yapmistim negafifti..ama 7. Gun trkrar baktim..pozitiftii..yani ignrnin etkisi olee 3 gun frlanda surmuyorr..icin rahat olsun..bende test yaomadan hemen once yaptin zannnetimm..igneyi..bu resmen pozitiff..rahattt olsun icin canim..❤❤❤❤Canim tebrik etmek için çok erken ve benim moralim çok bozukigneyi olali 3 gun oldu onun etkisi büyük ihtimalle az once.bir gebelik testi daha yaptim daha siliklesmis
Canim benim gercekten mi diyorsun yaCanimin ici bi sakin ol lutfen..benimde onceki transferimde..3. Gun igne olmustum ayni gun yaptim..silik cikmisti..4. Gun yine yaptim..negatif cikti..5. Gun yaptim..negatif cikti..artik umudumu kaybetmiatim..7. Gun yine yaptim..pozitiff..silik cimmisti..simdi diyecegim o ki..ben igneyle ayni gun yaptim..silik cikti evet ama.ertrsi gun ve diger gundede negatif cikti..hemde erken gebelik yapmistim negafifti..ama 7. Gun trkrar baktim..pozitiftii..yani ignrnin etkisi olee 3 gun frlanda surmuyorr..icin rahat olsun..bende test yaomadan hemen once yaptin zannnetimm..igneyi..bu resmen pozitiff..rahattt olsun icin canim..❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?