2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Evet canım, diğer topiklerde hep bu durumda olan vari Gonopeptly 8. günde gösterir yani... sakin ol kuzum
Herkes birsey diyor kuzum...bir doktor iğnenin etkisi olur demis biri olmaz...kimisi igne 2 gunde etkisini yitirir diyor kimisi 8 10 gun Vallahi şiştim oturduğum yerde

Canim benim gercekten mi diyorsun ya Sen de mi Gonopeptly kullandın..Etkisi olmaz mi diyorsun 4 gun iğnenin..
Canimm..bende olmadi en azindan..onu soyleyebilirim...sanmiyorum..3 gun onceki igne cikicagini..aynen gonapeptyl yaptim bende..cok iyi hatirliyorum..kan testini yaptir..idrar yapma..olurmu..en kesin. kan testi..

Superr.canim..benimde oyle.ayni kivamda aldigim. Yuzde 100 arisutu.egricayirdan aliyorum bende..sertifikali..

Anladim bende hep kullanmak istedim ama cok marka vardi hangisi daha iyi bilmedigim icin oyle kaldi bakalim artk insallah gerek kalmaz

Canimm..bende olmadi en azindan..onu soyleyebilirim...sanmiyorum..3 gun onceki igne cikicagini..aynen gonapeptyl yaptim bende..cok iyi hatirliyorum..kan testini yaptir..idrar yapma..olurmu..en kesin. kan testi..
Yarin kana gidecegim canim insallah Rabbim yüzümüzü güldürsün

Yarin kana gidecegim canim insallah Rabbim yüzümüzü güldürsün
İns yarın gördüğün pozitifi kanda da görürsün
Bencede en mantıklısı ve sağlıklısı kan vermek inşAllah hayırlı haberler alırsın...

Bende yarın ikinci kanımı vericem değer inş iyi artmıştır çok tedirginim
Değerlerin katlanmıştir ins cnm
Kızlar banada dua edermisin yarinn 14. Günüm test günüm inşallah bende pozitif haberimle gelirim Allah'ın izniyle
Yarın boll değerli sonucun olsun ..
Kızlar hepinizin sonuçları pozitif gelsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…