evet cnm iğneden sonra 8. gün pozitif.Gonopeptly kullanmislar ve de testleri pozitif mi cikmis igne etkisiyle anlamadim kuzum
Iste benim de korkum o ya...bu iğneden dolayi pozitif çıkıyorsaevet cnm iğneden sonra 8. gün pozitif.
İnşallah canimAmin canım inşallahh gerçekten çok uğraş veriyoruz bu uğurda... 8 aydır uğraşıyoruz biz ama inşallah sonucu güzel olur
Herkes birsey diyor kuzum...bir doktor iğnenin etkisi olur demis biri olmaz...kimisi igne 2 gunde etkisini yitirir diyor kimisi 8 10 gunEvet canım, diğer topiklerde hep bu durumda olan vari Gonopeptly 8. günde gösterir yani... sakin ol kuzum
Canimm..bende olmadi en azindan..onu soyleyebilirim...sanmiyorum..3 gun onceki igne cikicagini..aynen gonapeptyl yaptim bende..cok iyi hatirliyorum..kan testini yaptir..idrar yapma..olurmu..en kesin. kan testi..Canim benim gercekten mi diyorsun yaSen de mi Gonopeptly kullandın..Etkisi olmaz mi diyorsun 4 gun iğnenin..
Superr.canim..benimde oyle.ayni kivamda aldigim. Yuzde 100 arisutu.egricayirdan aliyorum bende..sertifikali..Kuzum ben yurtdışında yaşıyorum, eşimin işyerinde çalışan birinin yakın dostunun fabrikası varmış, kendi çapında bal üretip satıyor, ordan aldık yani direkt fabrikadan. Karışım değil direkt saf...bembeyaz jel şeklinde benimkisi.
Anladim bende hep kullanmak istedim ama cok marka vardi hangisi daha iyi bilmedigim icin oyle kaldi bakalim artk insallah gerek kalmazben egricayırdan alip kullaniyorum.reklam gibi de olmasin tabii,güvendiginiz bir marka varsa kullanin.sadece size ulastirilmasinda soğuk zincir olmasina dikkat edin ve buzdolabinda saklayin.aksi halde özelligini yitirir.ben transfer surecinde kullanmadim.opu dan once 3 ay kullanmak onemli.
Yarin kana gidecegim canim insallah Rabbim yüzümüzü güldürsünCanimm..bende olmadi en azindan..onu soyleyebilirim...sanmiyorum..3 gun onceki igne cikicagini..aynen gonapeptyl yaptim bende..cok iyi hatirliyorum..kan testini yaptir..idrar yapma..olurmu..en kesin. kan testi..
Amin canimmYarin kana gidecegim canim insallah Rabbim yüzümüzü güldürsün
Bencede en mantıklısı ve sağlıklısı kan vermek inşAllah hayırlı haberler alırsın...Yarin kana gidecegim canim insallah Rabbim yüzümüzü güldürsün
Hadii inşAllahhKızlar banada dua edermisin yarinn 14. Günüm test günüm inşallah bende pozitif haberimle gelirim Allah'ın izniyle
Canimm..insallah..yarin hayirlisi olur ve pozitif olur..Kızlar banada dua edermisin yarinn 14. Günüm test günüm inşallah bende pozitif haberimle gelirim Allah'ın izniyle
İns yarın gördüğün pozitifi kanda da görürsünYarin kana gidecegim canim insallah Rabbim yüzümüzü güldürsün
Değerlerin katlanmıştir ins cnmBencede en mantıklısı ve sağlıklısı kan vermek inşAllah hayırlı haberler alırsın...
Bende yarın ikinci kanımı vericem değer inş iyi artmıştır çok tedirginim
Yarın boll değerli sonucun olsun ..Kızlar banada dua edermisin yarinn 14. Günüm test günüm inşallah bende pozitif haberimle gelirim Allah'ın izniyle
Amin inşallah canımİns yarın gördüğün pozitifi kanda da görürsün
Değerlerin katlanmıştir ins cnm
Yarın boll değerli sonucun olsun ..
Kızlar hepinizin sonuçları pozitif gelsinnn
Allah razı olsun kuzum çok sağol Allah'ım hepimize gönlümüzdekini nasip etsin inşallahCanimm..insallah..yarin hayirlisi olur ve pozitif olur..❤❤rabbim insallah bu mutlulugu sanada nasip etsin dualarim seninle canimm..
5 ten 4 ude dollenmis miKızlar benimde 5 yumurtadan 4 u işleme alınmış ins hepsi beşinci güne sağlıkla gider....banada dua edin ne olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?