- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
Allah razi olsun canim isteyen herkese nasip olsun şoktayim resmenHayırlı olsnn doğru görüorsun.. Rabbim devamını getirip kucağına almayı nasip etsin inşAllahhh
Baya hamilesin canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşallahEki Görüntüle 2827950 kizlar ne olur bir bakin 5. Gun 2 adet dondurulmuş embriyo transfer edildi bugün 8. Gun testi simdi yaptim yanlis görmüyorum ben demi
Allah rqzi olsun canim darisi isteyen herkese olsunBaya hamilesin canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Canim iyi pozitif dusun lutfen..bunu kimse bilemez..doktorlarda buna dahill..insallah ilerlerler bebislerin..Yok almadım canm. Doktor iğne yazmıstı işte sadece onları kullandım. Bide incir kürü denedim Baska bişey yapmadım. Demek ki tutmayacak o yumurtalar
Hayirlsii olsun canım Allah'ım devamı getirsinKızlar sonucum çıktı 9. Günüm 105 çıktı sonuç inşAllah hayırlısıyla devamı gelir.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşAllahhh
Maşallah ya çok sevindim hayırlı sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallahEki Görüntüle 2827950 kizlar ne olur bir bakin 5. Gun 2 adet dondurulmuş embriyo transfer edildi bugün 8. Gun testi simdi yaptim yanlis görmüyorum ben demi
Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlısı olsun canım darısı bize inşallahEki Görüntüle 2827950 kizlar ne olur bir bakin 5. Gun 2 adet dondurulmuş embriyo transfer edildi bugün 8. Gun testi simdi yaptim yanlis görmüyorum ben demi
Allah razi olsun canim isteyen herkese nasip olsunAllah gönlünüze göre versin inşallah hayırlısı olsun canım darısı bize inşallah
Amin canim Allah razı olsunMaşallah ya çok sevindim hayırlı sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah
Doğru cnm daha önce yapmak insanın moralini bozar sanirim9. gün canım en erken kana geçiyor... bir topikte bu şekilde öğrenmiş çoğu kişi.
Tüp bebek mj kuzum oda kaçıncı embryosu bide kaç taneydiBen hamile kaldigim donem 7. Gun dayanamayıp kan testi yaptirmistim. O zaman öğrenmiştim.
Sen 3 say kuzum 3 say2 canım yabeni de heyecanlandırıyorsun daha çok 3 diyerek
AyyyyyyyyEki Görüntüle 2827950 kizlar ne olur bir bakin 5. Gun 2 adet dondurulmuş embriyo transfer edildi bugün 8. Gun testi simdi yaptim yanlis görmüyorum ben demi
Sağol canımm Rabbim herkese nasip etsin inşAllahhHayirlsii olsun canım Allah'ım devamı getirsinRabbim bizlere de nasip etsin inşallah
hayırlı olsun baya koyu çizgi hemde yüksek değer çıkabilirEki Görüntüle 2827950 kizlar ne olur bir bakin 5. Gun 2 adet dondurulmuş embriyo transfer edildi bugün 8. Gun testi simdi yaptim yanlis görmüyorum ben demi
Ay maşallah canimmmm hayırlısı hemen kan ver çok net var kuzucumm betan kaç gelecek acaba baya net cunku bizede haber ver ayyy çok heyecanlı çok güzel maşallahEki Görüntüle 2827950 kizlar ne olur bir bakin 5. Gun 2 adet dondurulmuş embriyo transfer edildi bugün 8. Gun testi simdi yaptim yanlis görmüyorum ben demi
ha
hayırlı olsun baya koyu çizgi hemde yüksek değer çıkabilir
Yaaa saol canım pazartesi kan vericem insAllah mutlaka haber veririm sizeAy maşallah canimmmm hayırlısı hemen kan ver çok net var kuzucumm betan kaç gelecek acaba baya net cunku bizede haber ver ayyy çok heyecanlı çok güzel maşallah
Darisi basina canim senle aynı gündü sanırım transfer tarihimizAyyyyyyyydegil degil olmus tutmuş annesi masallah tebriklerrrrr
Amin amin inşallahSağol canımm Rabbim herkese nasip etsin inşAllahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?