• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Ben pandemi başından beri kullanıyorum venatura ve oceans markaları dönüşümlü kullandım. Çok şükür 5 ay önce d vitamini değerimi hayatımda ilk defa 50 gördüm. (Doktor tavsiyesi ile d3k2 kullandım). Ancak k2’li d vitaminini mutlaka doktorunuza veya eczacınıza danışarak kullanın çünkü mesela kuzenim kovid olup geçirince doktoru k2li d vit önermedi bir süre kullanmamasını istedi k2 içerikli olanını. ama bakın bu çok kişiye özel bir durum o nedenle mutlaka doktorunuza danışın derim. 😇
Canim cok tesekkur ederim..ben 20.25 gun sonra bi aksilik cikmazsa..4. Tedavime basliyacaktim..2 aydirda devit 3 damla aralikli kullaniyodum.tedavime kadarda kullanicaktim....venaturayi hic duymamistim..peki devit3 damla icin..sende duydunmu..cok etkili olmadigini..k2 olayini eczacima sorucam..

Kızlar bende berfu hocaya gideceğim haziran gibi sormak istediklerim var yardımcı olurmusunuz mesela haziranda gittim diyelim kist vs yok diyelim tahlillerim herseyim yapıldı sonraki ay hemen tüp bebek yapiyormu yoksa bikac ay bekletiyormu
Canim rahim filmi isticeklerdir..sulu ultrasonda..rahmin eger uygunsa tedaviye..ve kist felan yoksa..adet bitiminde hemen baslaniyor tedaviye..ama film vs icin gun veriyolar..muhtemelen diger adetini bulur..eger imkanin varsa simdiden git..cunki rahim filmiydi..vs.di zamn kaybedebilirsin..haziranda baslamak istiyosan..tedaviye cunki adetini bekliyolar..adet bitiminde hemen ignelere baslayabiliyolar..

Canim rahim filmi isticeklerdir..sulu ultrasonda..rahmin eger uygunsa tedaviye..ve kist felan yoksa..adet bitiminde hemen baslaniyor tedaviye..ama film vs icin gun veriyolar..muhtemelen diger adetini bulur..eger imkanin varsa simdiden git..cunki rahim filmiydi..vs.di zamn kaybedebilirsin..haziranda baslamak istiyosan..tedaviye cunki adetini bekliyolar..adet bitiminde hemen ignelere baslayabiliyolar..
Kuzum ben rahim filmi cektirmistim onu kabul ederlermi acaba açıkçası ben temmuz Ağustos gibi hamile kalmak istiyorum tabiki rabbim nasip ederse şimdiden gideyimmi o zaman bide mesela ben gittim adet zamani randevu bulamazsak nasıl oluyor ayarliyolarmi

Kızlar bende berfu hocaya gideceğim haziran gibi sormak istediklerim var yardımcı olurmusunuz mesela haziranda gittim diyelim kist vs yok diyelim tahlillerim herseyim yapıldı sonraki ay hemen tüp bebek yapiyormu yoksa bikac ay bekletiyormu
Ayrica yumurta sayinda cok onemli..eger yumurta sayin az ise..bazen doktorlar 3 ay ilac kullanmani onerebiliyorlar..o yuzden vakit kaybetmeden.ilk adetinin 3. Gunune randevu al..

Kizlar bisey sormak istiryorum..d vitaminini ben 2.3 gune bir 12-13 damla seklinde kullaniyodum.devit3 damla kullaniyodum..ekmege damlatip..ama dogru degilmis..venatura d3 k2 daha iyiymis..yani k2 ile..olamsi daha iyiymis.1 kasik yogurt ve 1 kasik zeytinyagiyla karistirip 4 damla kullanmak gerekiyormus..d vitamini kullanan varmi aranizda..bilgisi olan..
Bende ekmeğe damlatarak yiyordum diğerini duymadım🤔

Listeye benide alın 🙏 Yeni üye oldum 5 gün önce yumurta toplamam oldu. Bugün 5.gun embriyolarim için arandım. 7 adet embriyo kalmış. Biz pgt yaptıracağız. Sonuç çıkınca ins. transfer işlemim yapılacak.
hayirli olsun embriyolariniz🙏 size bir sey sormak istiyorum pgt icin nasil bir surec var ve ozel olmayacaksa nerde yaptiriyorsunuz ve fiyat olarak ne kadar?

Kuzum ben rahim filmi cektirmistim onu kabul ederlermi acaba açıkçası ben temmuz Ağustos gibi hamile kalmak istiyorum tabiki rabbim nasip ederse şimdiden gideyimmi o zaman bide mesela ben gittim adet zamani randevu bulamazsak nasıl oluyor ayarliyolarmi
Canim cok iyi rahminde problem yok anladigim kadariyla.o zman adetinin 3. Gunu icin randevu al..hemen senintedaviye alabilirler..peki yumurta sayin nasil..doktorlar ne soyledi..muayenede..azmi mesela..az degilse..seni hemen alirlar tedaviye..ama dedidgim gibi yap..adetinin 3. Gunune randevu al adetin 5 gun suruyosa..yada en gec 4. Gunune

Ayrica yumurta sayinda cok onemli..eger yumurta sayin az ise..bazen doktorlar 3 ay ilac kullanmani onerebiliyorlar..o yuzden vakit kaybetmeden.ilk adetinin 3. Gunune randevu al..
Adet gunleri bir iki gun degisiyorya mesela aldığım randevuya denk gelmezse nasil oluyor yada adetin birinci gunu arasam sonraki gune hemen randevu veriliyormu beni aydinlstirsan cok sevinirim hakkini helal et lütfen mal gibiyim hicbirsey bilmiyorum bu konularda🙁

Herkese iyi akşamlar benim bugün opum vardı iki yumurta vardı opudan çıkınca meğer 5 tane yumurta toplanmış ben şok oldum ufak vardı ama onlar büyümez gözüyle bakılıyordu Rabbime hamdolsun nasıl mutlu oldum ağladım sevinçten..ins hepsi dollenir ..Havuzlama yapacaktım ben eğer beş embriyo oluşur 5 güne giderse taze transfer olursun dedi Dr. Şimdi heyecanla bekliyorum transfer olacak gibi ilaçlara devam edeceğim bakalım nasipbimde ne olacak....😃

Canim cok iyi rahminde problem yok anladigim kadariyla.o zman adetinin 3. Gunu icin randevu al..hemen senintedaviye alabilirler..peki yumurta sayin nasil..doktorlar ne soyledi..muayenede..azmi mesela..az degilse..seni hemen alirlar tedaviye..ama dedidgim gibi yap..adetinin 3. Gunune randevu al adetin 5 gun suruyosa..yada en gec 4. Gunune
Kuzum bizim ikimizdede hic sorun yok ama vocuk olmuyor yumurtalsrimda igneyle degilde klomenle bile her ay 3 -4 tane oluyor igneyle eminim dahada cogalir bildiklerini lutfen benimle paylasirmisin cok teşekkür ederim bu arada

Adet gunleri bir iki gun degisiyorya mesela aldığım randevuya denk gelmezse nasil oluyor yada adetin birinci gunu arasam sonraki gune hemen randevu veriliyormu beni aydinlstirsan cok sevinirim hakkini helal et lütfen mal gibiyim hicbirsey bilmiyorum bu konularda🙁
Estafurullah canim..soyle yap..doktorunu aradiginda sor..adetimin 3. Yada 4. Gunu gelnek istiyorum de..bana yardimci olabilirmisiniz de...rica et..eminim yardimci olucaklardir..ben suan mesela 4. Tedaviye hazirlaniyorum..2 doktorum oldu..3. Tesvaimde doktorumu degistirmistim ..yine ayni doktorumla devam edicem..hemsiresiyle gorustum..adetten hemn once arayin dediler bana..biz size randevu veririz dediler..adetin 3. Gunu icin..durumunu anlat..kararli oldugunuda anlat..

Hamile olanların rabbim sağ salim kucagna almayı nasip etsin isteyen herkesede ben mucizeyi göndersin inşallah🤲 ilk tup bebek denemem iki tupum yok.ayin yedisinde tedaviye başladım dün yumurta toplandı bugün döllenme oldgunu pteside transfer dediler Allah rızası için dua eder misiniz bana çok heyecanlıyım inşallah bende isteyen herkeste mucizesine kavuşur

Kuzum bizim ikimizdede hic sorun yok ama vocuk olmuyor yumurtalsrimda igneyle degilde klomenle bile her ay 3 -4 tane oluyor igneyle eminim dahada cogalir bildiklerini lutfen benimle paylasirmisin cok teşekkür ederim bu arada
Canim yanlis anlamadim dimi..yumurta sayin az cikiyo..peki amh ina ve fsh ina baktirdinmi hic..tabikide yardimci olurum..eger yumurta sayin az ise..yakinda rezerv azligi konusunda neredeyse ordunaryus olucam😍😍😍🤗🤗🤗

Canim yanlis anlamadim dimi..yumurta sayin az cikiyo..peki amh ina ve fsh ina baktirdinmi hic..tabikide yardimci olurum..eger yumurta sayin az ise..yakinda rezerv azligi konusunda neredeyse ordunaryus olucam😍😍😍🤗🤗🤗
Yok kuzum daha çok çıkıyor mesela aşılama oldum ben 4 tane yumurtam büyümüş normalde 3 uzeri olunca asilama olmuyor ben cok ısrar ettim oylelikle doktor yapti yumurtalarim klomenle bile büyüyor bazılarının igneyle bile buyumezken doktor yumurtalarin cok duyarli dedi

Hamile olanların rabbim sağ salim kucagna almayı nasip etsin isteyen herkesede ben mucizeyi göndersin inşallah🤲 ilk tup bebek denemem iki tupum yok.ayin yedisinde tedaviye başladım dün yumurta toplandı bugün döllenme oldgunu pteside transfer dediler Allah rızası için dua eder misiniz bana çok heyecanlıyım inşallah bende isteyen herkeste mucizesine kavuşur
Merhaba canim..💕💕rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin insallah...dualarim seninle canim.🙏🙏💕💕tatli heyecanlar aslinda bunlar..allah emeklerini bosa cikarmasin..senide listemize ekleyebilirmiyim canim..

Allahim saglikla sana tutunmasini nasip etsin inss 🤲🤲

Amh haric hepsine baktilar hepside iyi çıktı canim amhyede doktor bilerekki bakmadi bilmiyorumki digerleri iyi diye olabilir

Back