- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Ayyyy oylemiydi bak simdi daha bi heyecan yaptım..Az once gittim geldim test başına biraktim zaten..Darisi basina canim senle aynı gündü sanırım transfer tarihimiz
Ayy ben ne zaman bu kadar korkak oldum yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy oylemiydi bak simdi daha bi heyecan yaptım..Az once gittim geldim test başına biraktim zaten..Darisi basina canim senle aynı gündü sanırım transfer tarihimiz
Ayın 9 u degilmiydi senim transferinde vallahi bende korkuyordum esim almis gelmis bir cesaret yaptimAyyyy oylemiydi bak simdi daha bi heyecan yaptım..Az once gittim geldim test başına biraktim zaten..
Ayy ben ne zaman bu kadar korkak oldum yaaa
10 uydu canim ama aynı sayılır...Ayın 9 u degilmiydi senim transferinde vallahi bende korkuyordum esim almis gelmis bir cesaret yaptim
Merhaba canimtedavin hayirli ugurlu olsun..insallah..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin..kuzum..masallahh inanilmaz net cizgin..kesinlikle pozitif bu test..icin rahat olsun..degerin ciktigi zman insallah katlanarakta artar canim...senide listemize ekleyebilirmiyim..Eki Görüntüle 2827950 kizlar ne olur bir bakin 5. Gun 2 adet dondurulmuş embriyo transfer edildi bugün 8. Gun testi simdi yaptim yanlis görmüyorum ben demi
Belirtiye takilma canim benimde aman aman belirtim yoktu standart seylerdi yani10 uydu canim ama aynı sayılır...
Benim de bellidir de iste..hem son denemem hem de belirtim olmayınca korkuyorum bakmaya da
Tabiki ekleyebilirsin canim Allah razi olsun isteyen herkese nasip olsunMerhaba canimtedavin hayirli ugurlu olsun..insallah..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin..kuzum..masallahh inanilmaz net cizgin..kesinlikle pozitif bu test..icin rahat olsun..degerin ciktigi zman insallah katlanarakta artar canim...senide listemize ekleyebilirmiyim..
Birazcık gogus acim var benim de..Belirtiye takilma canim benimde aman aman belirtim yoktu standart seylerdi yani
Iste benimde tek fark oydu birde 3 gündür acayip sirt agrim var buda erken gebelik belirtisiymis aslındaBirazcık gogus acim var benim de..
Ah canim insallah yaaaIste benimde tek fark oydu birde 3 gündür acayip sirt agrim var buda erken gebelik belirtisiymis aslında
3. Tedavim canim tolga ecemiş ye yaptirdim kendi kliniği varAh canim insallah yaaa
Senin kacinci tedavindi nerde yaptirdin..
Anladim cnm iyi bir doktor olduğunu duymuştum..3. Tedavim canim tolga ecemiş ye yaptirdim kendi kliniği var
Canim sonra kurtaj oldum. Kalp atislari duyulmadi.Tüp bebek mj kuzum oda kaçıncı embryosu bide kaç taneydi
Amin kuzum..benim..bende 4. Denemeye hazirlaniyorum...insallah..ben ve butun arkadaslara nasip olur..Tabiki ekleyebilirsin canim Allah razi olsun isteyen herkese nasip olsun
Merhaba canimtedavin hayirli ugurlu olsun kuzum..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin insallah.hemen ekliyorum senide tatlim..beraber..beklicez..insallah guzel haberleri..Listeye benide alın Yeni üye oldum 5 gün önce yumurta toplamam oldu. Bugün 5.gun embriyolarim için arandım. 7 adet embriyo kalmış. Biz pgt yaptıracağız. Sonuç çıkınca ins. transfer işlemim yapılacak.
InsAllah canim insAllah Rabbim bekletmesin daha fazla isteyen herkesin kucağını doldursunAmin kuzum..benim..bende 4. Denemeye hazirlaniyorum...insallah..ben ve butun arkadaslara nasip olur..
Saol canim insAllah kan testindede dogrulanir seninde pozitif sonucunu bekliyorumAnladim cnm iyi bir doktor olduğunu duymuştum..
Sağlıkla kucağına al insallah
Ben pandemi başından beri kullanıyorum venatura ve oceans markaları dönüşümlü kullandım. Çok şükür 5 ay önce d vitamini değerimi hayatımda ilk defa 50 gördüm. (Doktor tavsiyesi ile d3k2 kullandım). Ancak k2’li d vitaminini mutlaka doktorunuza veya eczacınıza danışarak kullanın çünkü mesela kuzenim kovid olup geçirince doktoru k2li d vit önermedi bir süre kullanmamasını istedi k2 içerikli olanını. ama bakın bu çok kişiye özel bir durum o nedenle mutlaka doktorunuza danışın derim.Kizlar bisey sormak istiryorum..d vitaminini ben 2.3 gune bir 12-13 damla seklinde kullaniyodum.devit3 damla kullaniyodum..ekmege damlatip..ama dogru degilmis..venatura d3 k2 daha iyiymis..yani k2 ile..olamsi daha iyiymis.1 kasik yogurt ve 1 kasik zeytinyagiyla karistirip 4 damla kullanmak gerekiyormus..d vitamini kullanan varmi aranizda..bilgisi olan..