Aaaa nerdeyse aynı durumdayizCanim benim de ilk tüp bebek denememden 4 yaşında oğlum var.tek embriyo ile tutmustu.bugün dondurulmus embriyolardan ikisi çözüldü tek koydurdum, transferim oldu eve geldik az önce.10 gün sonra sonucu ögrenecegiz kismetse
Evet çıktı 17 .48 de bildirdiler. Sonuç 45...Canim naptin çıktı mu sonuç?
Tam kapanma da ben tedavi olmuştum . Sen hiç sıkıntı yapma Allah'ın izniyle tedavini güzel geçirMerhaba kizlar..kismi kapanma geldi..tup bebek tedavileri iptal olabilirmi..sizce..ilac kullaniyorum suanda..bosu bosuna kullanmis olmak istemiyorum..bilgisi olan varmi..
Merhaba kizlar..kismi kapanma geldi..tup bebek tedavileri iptal olabilirmi..sizce..ilac kullaniyorum suanda..bosu bosuna kullanmis olmak istemiyorum..bilgisi olan varmi..
Hayirlu uğurlu olsun canımEvet çıktı 17 .48 de bildirdiler. Sonuç 45...
Perşembe tekrar bakılacak . Hayırlısı olsun inşaallah hepimiz için
Canım benimki 5. Gün embiroyusu 12. Gün bu gün .inşaalah hayırlısı olsun teşekkür ederim .Hayirlu uğurlu olsun canımkacinci gundu bugün? 3. Gün embriyosu muydu seninki ?
Tebrikler inşallah sağ salim kucağınıza da alınEvet çıktı 17 .48 de bildirdiler. Sonuç 45...
Canım tek mi konulmuştu sana yoksa çift embryo mu konmsutu canım inşallah hayırlı ilerlerCanım benimki 5. Gün embiroyusu 12. Gün bu gün .inşaalah hayırlısı olsun teşekkür ederim .
Çok teşekkür ederim inşaalah en kısa sürede sizde istediği iz evlatlarımıza kavuşursunuzTebrikler inşallah sağ salim kucağınıza da alın
Çift embriyo biri 5 diğeri 3 tü . İnşaallah hayırlısı neyse olsun . TeşekkürlerCanım tek mi konulmuştu sana yoksa çift embryo mu konmsutu canım inşallah hayırlı ilerler
işlemden sonra 2.adetle başlıyor transfer sürecine. bende öyle olmuştuKızlar histeroskopi olmam gerekiyor, ondan sonra transfer için ne kadar beklenir?? Daha önce yaptıran oldu mu bi bilginiz var mı?
Ne kadar uzun oldu bu işler yaa. Yumurta toplama sonrası ilk reglim şimdi. Histeroskopi bi sonraki reglle yapılacak ve onun üstüne 2 ay daha beklersem bu topikte de vadem dolarişlemden sonra 2.adetle başlıyor transfer sürecine. bende öyle olmuştu
TebriklerEvet çıktı 17 .48 de bildirdiler. Sonuç 45...
ilk transferim başarısız olunca doktorum rahime çizik atmak için yaptı.Ne kadar uzun oldu bu işler yaa. Yumurta toplama sonrası ilk reglim şimdi. Histeroskopi bi sonraki reglle yapılacak ve onun üstüne 2 ay daha beklersem bu topikte de vadem dolar
Size neden yapıldı?
Yaa bana bahsetmedi çizikten ama umarım hazır işlemdeyken onu da yapsa güzel olurilk transferim başarısız olunca doktorum rahime çizik atmak için yaptı.
İlkinde tek evet 33 yaşındaydım.şimdi 38 yaşındayım iki koyalım dediler ama ben tek istedim 5.gün embriyosuAaaa nerdeyse aynı durumdayizilkinde tek mi koymuslardi cnm kaçıncı gün embryosuydu bide tek olmasını siz mi istediniz
Hayirli olsun transferinİlkinde tek evet 33 yaşındaydım.şimdi 38 yaşındayım iki koyalım dediler ama ben tek istedim 5.gün embriyosu
benim rahimde bir sorun yoktu zaten kontrol amaçlı bakıp cizik attı bebeğin daha kolay tutunmasi için. Size de yapar muhtemelen. işlemden önce sorun doktorunuza istersenizYaa bana bahsetmedi çizikten ama umarım hazır işlemdeyken onu da yapsa güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?