2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Merhaba guzel anne adaylari.❤❤❤.en son mayis ayinin ilk haftasi tedaviye baslarim diye dusunurken..tedavim iptal oldu..tabi moral bozukluklarida cabasi oldu..topigimizede cok giremedim..listemize..eklemek isterim..tedavi surecindeki arkadaslarimizi..guzel anne adaylarimizi❤❤❤⚘⚘⚘⚘..lutfen..beni etiketleyip yazabilirmisiniz..

Canimm..cok uzgunumm...bazen bazi seylerin izahi yok..kelimeler kifayetsiz kalabiliyor..tek diyebilcek..nasip.rabbim insallah..saglicakla nasip eder..insanoglu arsiz..herseye alisabiliyo..bunu babamin vefatinda cok iyi deneyimlemistim..yapamam diyodum..ama bi sekilde insan yapabiliyo..acini paylasiyorum..rabbim en kisa zamnada nasip etsin insallah ..kuzum..ve o gunlerde gelicek..sabirlar diliyorum..

Merhaba 5. Gün embriyosu 12. Gün 11.8 çıktı doktor devam 5 ile baslayıp doğum yapan hastalarım var dedi ama ne hissedeceğimi bilmiyorum
Canim insallah kimyasal degildir..ama bunu en iyi 2. Kan testinde anlayabailiriz..evet boyle orneklee var..onemli olan katlanmasi..2. Testinde en az yuzde 60 katlanmasi gerek..dualarim seninle..

Kızlar gecen ay histereskopi olmuştum bu tüp bebekte 3.denemem çarsamba yumurtalarım toplancak e2 920 çıktı prgesteron 2.18 bskalım nasıl olcak inş yumurtalarım dolu çıkar .
Canimcim insallah guzel sonuclar alirisn..dualrim seninle

Buarada kizlar en son..avakadolar almistim..hepsi tabi elimde..patladi..baya bi stok yapmistim..
Artik avakadoyu cok seviyorum...

Aynen canım insan her acıya alışıyor. Zaman herşeye derman. Şuan tekrar başlamak zor gibi geliyor ama biliyorum birkaç ay sonra herşeye tekrar başlayacağım sadece Zaman lazım. Teşekkür ederim rabbim sana da gönlündekini nasip etsin inşallah

Merhaba hanımlar,aklıma bisey takıldı sizlere sormak istiyorum.29 mayısta transferim oldu bekliyorum.Herkesin kullandığı ilac veya igne kan sulandırıcı-aspirin vs var.Bana doktorum kan sulandırıcı namına ilac veya igne vermedi.Tedavimin hic bir noktasinda da olmadı.Kan sulandiricilar hangi sartlarda veriliyor ? Herkes kullaninca acaba unutuldu mu diye düşünmeye başladim

Merhaba cnm her tedavi kisiye özeldir.ben de sadece estrofem,folik asit sonrasinda fitil kullaniyorum.diger ilaclarin hic birini kullanmadim

Kan sulandiriciyi bazi merkezler herkese veriyor, benim gittigim merkez ciddi pihtilasma sorunun yoksa vermiyor mesela. Kan sulandirici aslinda pihtilasma sorunu olanlara verilir ama kan sulandirici recete eden merkezler tedbir amacli tum hastalarina veriyor sanirim. Aslinda kandan bakilan bir testle pihtilasma var mi yok mu anlasiliyor. Ama her hastadan da istenmiyor bu test devlette gec cikiyor, ozelde de pahali oluyor. Tekrarlayan dusukleri olanlar icin onemli bir konu bu

Merhaba canım inşallah pozitif sonuç alırsın, ben bursa acıbademde tedavi gördüm ilk transferlerde sadece corasprin vermişti doktorum ama 6 tane iyi kalitede embriyodan sonuç alamadık. Pıhtılaşma testi yaptırdık ve taşıyıcı çıktım 3 tane değerde. Sonraki transferi kan sulandırıcı iğne ile yaptırdık ve çok şükür şuan hamileyim. Pıhtılaşma sorunu olunca bebek tutunamıyor tutunsa bile beslenemiyor düşük oluyor. Keşke diyorum en başında yapılsaydı bu testler ve bu kadar hayalkırıklığı yaşamasaydım.inşallah senin böyle bir sorunun olmaz ama aklında olsun doktorlar deneme yanılmayla öğreniyorlar ama yorucu yıpratıcı bi süreç oluyor.

Allah en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah canım
İnşallah canım inşallah ama şu maalesef kelimesine ne kadar acı ne kadar dertk konduğunu fark ettim kelime kısacık ama acısı çok.Rabbim dileyen herkese en hayırlısını en yakın zamanda versin inşallah

Amin canım. Bende Cumartesi negatifi öğrendim seni çok iyi anlıyorum. Duadan başka birsey gelmiyor elden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…