2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

İnşallah senin belirtilerin var mı benim bu gün 4. Gün hiç bir belirtin yok hiç bir şey hissetmiyorum
Benim transfer gününden itibaren adet olacakmis gibi kasık bel ve bacak ağrım oluyor bugün 8. gün hala aynı belirtiler var birde 6.günde lekelenmem oldu ama aynı gün kesildi. Herkeste aynı olmuyor canım belirtisi olmayıp pozitif olan çok arkadaş var

İnşallah canım

Progesteron hormonu yükselmemiş.
Bu şekilde transferin sağlıklı olmayacağını söyledi doktorum. Geç olsun güç olmasın. Sizin bugündü sanırım nasıl geçti? Her şey yolunda mı?
benim trasferim gerçekleşti dün ama progesterona bakılmadı , sormayı da unuttum heyecandan , bakılmadan trasfer olması kötü bir şey mi acaba hata mı oldu

benim trasferim gerçekleşti dün ama progesterona bakılmadı , sormayı da unuttum heyecandan , bakılmadan trasfer olması kötü bir şey mi acaba hata mı oldu
Öyle düşünmeyin ya ferah tutun içinizi. Düşünmüştür gerek duymamıştır doktor. İnşallah güzel haberler alırsınız

Merhaba 5. Gün embriyosu 12. Gün 11.8 çıktı doktor devam 5 ile baslayıp doğum yapan hastalarım var dedi ama ne hissedeceğimi bilmiyorum

Günaydın hanımlar. Benimde 5.gün embriyosuydu 24 mayısta transfer edildi. Erken gebelik testi yaptım bugün. Negatif. Sizce erken mi.? Kan sulandırıcı iğne(oksapar), prolutex iğne, crinone gel kullanıyorum. Erken mi yapıyorum acaba bugün henüz 7.günüm

Günaydın, benimde 5.gün embriyosu 7.gun kaset test yaptım çikmadi ama 8.gun sabah ilk idrarla yaptığım erken gebelik testinde belirgin ama silik şekilde ikinci cizgi cikti yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi yap istersen

Yaa çok sevindim. Üzüldüm bende negatif diye. Ama kanda daha net belli olurmuş sanırım. Testte çıkmayabiliyormuş önce. Bir erken gebelik testim daha var. Sabaha tekrar yapayım teşekkür ederim

Kızlar gecen ay histereskopi olmuştum bu tüp bebekte 3.denemem çarsamba yumurtalarım toplancak e2 920 çıktı prgesteron 2.18 bskalım nasıl olcak inş yumurtalarım dolu çıkar .

merhaba , normalde test tarihiniz nedir sizin

Bugün bebeğimin zaten zayıf olan kalp atışlarının tamamen durduğunu öğrendim 8. haftada olduğumuzu sanarken gelişimi 5. Haftada kalmış. O benden vazgeçmiş hanımlar.. Olması gereken budur muhakkak ama vedalaşması çok zormuş. Pozitifi gördüğün an bütün vücuduna yayılmaya başlayan o annelik duygusu, kısa zamanda ne çok sarmış beni.. altı üstü bir mercimek tanesi.. gelde gönlüme anlat. Süreç çok meşekkatli demişlerdi. O kadar doğru ki. Bi tarafta evladını sokağa atanlar, şiddet uygulayanlar, sevmeyen, hor görenler.. bir tarafta da bir evladım olsun deyip kapı kapı gezip dertlerine derman arayan bu uğurda maddi manevi varını yoğunu ortaya koyan arkadaşlarım.. hepinizin çıktığı bu yolda evlat kokusuyla tanışabilmenizi diliyorum. İnanıyorum çok güzel günler göreceğiz inşallah

Çok üzüldüm ve duygulandırdınız beni.. daha önce 8 haftalıkken kaybetmiştim ben de aynı şekilde, çok iyi anlıyorum hislerinizi.. Allah yardımcınız olsun maddi manevi çok zor süreçler ama inşallah bizler de birgün kavuşacağız evlatlarımıza ve o zaman değecek bütün bunlara..

Çok zor biliyorum, çok üzüldüm inan. Benzerini yaşadım.
Allah en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah canım

En çok bu yola baş koyan hanımlar anlıyorlar birbirlerini.. teşekkürler iyi dilekleriniz için..

Rabbim sabır versin yerini tez zamanda doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…