• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar merhaba transfer öncesi koenzim gibi takviye kullananlar transferden sonra da devam ettiniz mi? Yoksa sadece folik asitle mi ilerliyorsunuz şuan? Doktora sormayı unuttum.

Kesinlikle canım hepsinin tedavi şekli farklı oluyor ama sen yine bir sor doktoruna çünkü bazı doktorların da bazı şeyleri bilmediğin yada ısrarlar bilmesine rağmen kendi kafasına gittiklerini düşünüyorum.

Bisey daha sorabilirmiyim hanimlar ,evde test yapanlar diyor ya ignenin etkisi gecmişmidir diye,bu igne hangi igne ? ☺️☺️

Kızlar merhaba transfer öncesi koenzim gibi takviye kullananlar transferden sonra da devam ettiniz mi? Yoksa sadece folik asitle mi ilerliyorsunuz şuan? Doktora sormayı unuttum.
Koenzim q10i opuya kadar kullanmistim, omepa q10di. Sonra folik asit iceren Omepa VM'ye gectim. Doktor tavsiyesiyle degil, kendi secimimdi ama doktor da onayladi. Guzel bir icerigi var, bakabilirsiniz

O zaman taze transferlerde geçerli,kac gün geçmesi gerekiyor üstünden.Ben dondurulmuş emriyo transferi oldum ama doktorum ovitrellenin çeyregi kadarini 4.gün yaptirdi
Ben de ovitrelle kullandim transfer hazirliginda. Dondurulmus embriyo naturel transfer oldum. Ovitrelleden sonraki 6. gun transfer oldum. Sadece taze transferde degil yabi, dondurulmus naturel siklusta da kullanilabiliyor ☺️
Etkisi 12 gun diye biliyorum, ama senin ceyregi kadar olmasi etkisini degistirir mi bilemiyorum 🤷

Ben de ovitrelle kullandim transfer hazirliginda. Dondurulmus embriyo naturel transfer oldum. Ovitrelleden sonraki 6. gun transfer oldum. Sadece taze transferde degil yabi, dondurulmus naturel siklusta da kullanilabiliyor ☺️
Etkisi 12 gun diye biliyorum, ama senin ceyregi kadar olmasi etkisini degistirir mi bilemiyorum 🤷
Benim 6 gün sonra kan testi günüm zaten,test yapmayip direk kan versem daha iyi olcak sanirim aklimi hic karistirmayim 🤭🤭

Kızlar ben 29 unda transfer oldum,tranaferden sonra estorfem ,coraspin ,prolutex iğne, günde 3 adet progeston fitil kullanıyorum biliyorum her doktorun farklı bir tedavi şekli var ama herhangi bir vitamin kullanmıyorum sizce doktora sorup kullanmalımıyım kararsız kaldım önceden multivitamin kullanıyordum o bitti doktorda birşey söylemedi

Bugün bebeğimin zaten zayıf olan kalp atışlarının tamamen durduğunu öğrendim 8. haftada olduğumuzu sanarken gelişimi 5. Haftada kalmış. O benden vazgeçmiş hanımlar.. Olması gereken budur muhakkak ama vedalaşması çok zormuş. Pozitifi gördüğün an bütün vücuduna yayılmaya başlayan o annelik duygusu, kısa zamanda ne çok sarmış beni.. altı üstü bir mercimek tanesi.. gelde gönlüme anlat. Süreç çok meşekkatli demişlerdi. O kadar doğru ki. Bi tarafta evladını sokağa atanlar, şiddet uygulayanlar, sevmeyen, hor görenler.. bir tarafta da bir evladım olsun deyip kapı kapı gezip dertlerine derman arayan bu uğurda maddi manevi varını yoğunu ortaya koyan arkadaşlarım.. hepinizin çıktığı bu yolda evlat kokusuyla tanışabilmenizi diliyorum. İnanıyorum çok güzel günler göreceğiz inşallah
Cnm Allah'ım sabır versin ins yeniden sağlıkla gebelik yaşayıp kucağına aldigin günler gelir bu günleri atlatırsın..
Mrb arkadaslar biestron kullandiniz mi doktorum onerdi.trendyoldan alsiniz mi hic biestron
Ben kullandım yaklasik 2,5 ay kullandım faydasını gördüm rezervin azdı ama kaliteli oldular ...

Hanimlar ben de transferimi oldum dün, evde dinleniyorum.
Enox kan sulandırıcı igne, progestan iğne ve fitil, estrofem, prednol, bele yapistirilan bantlardan ve vitaminler kullaniyorum. İlaclardan midem kalkiyor desem yeridir. Allahim emeklerimizi boşa çikarmasin🙏 sağlikli yavrularimizi, saglikli sekilde kucagimiza alalim inşallah

Back