Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canimBiosteron ben kullanmıştım opuya kadar, trendyoldan değil eczaneden almıştım ama
Merhabalar bi etkisini gordunuzmu peki biesteronunBiosteron ben kullanmıştım opuya kadar, trendyoldan değil eczaneden almıştım ama
Bi etkisi olmadı bence ya iki aya yakın kullandım belki daha uzun kullanmak gerekliydi bilmiyorum ama ben bi etkisini görmedimMerhabalar bi etkisini gordunuzmu peki biesteronun
Anladim canim benimde 1 ay oldu henuz kullanali evet etkisi icin en az 3 4 ay kullanmak gerekliymis sanirim biyerde okumustumBi etkisi olmadı bence ya iki aya yakın kullandım belki daha uzun kullanmak gerekliydi bilmiyorum ama ben bi etkisini görmedim
Evet uzun süreli kullanımda etkisi olur muhakkakAnladim canim benimde 1 ay oldu henuz kullanali evet etkisi icin en az 3 4 ay kullanmak gerekliymis sanirim biyerde okumustum
Aynen öyle canım benim sanada çok geçmiş olsun Rabbim biran evvel evladına kavuştursun seni de tüm isteyenleri de...Amin canım. Bende Cumartesi negatifi öğrendim seni çok iyi anlıyorum. Duadan başka birsey gelmiyor elden .
Merhaba canim..❤❤rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah..kacincigun embriyosu peki canim..hemen ekliyorum listemize.⚘breath12 inşallah 21 haziranda transferim olacak.. önce transfer listesine ve sonra pozitifler listesine adayım
Selam canım. Normalde aslında bu kan sulandırıcı iğne ilaçlar filan pıhtılaşma sorunu olan insanlara veriyorlar tüp bebek de de ama kan sulandırıcı kullanınca kanın pıhtılaşması engelleniyor ve bebeğin gelişiminin durmaması sağlanıyor diye biliyorum. Bu yüzden genelde tüp bebek tedavisinde kan sulandırıcıı çok kullanılıyor. Aslında doktoruna sorabilirsin neden kullanmadığını. Bu arada hangi dr canımMerhaba hanımlar,aklıma bisey takıldı sizlere sormak istiyorum.29 mayısta transferim oldu bekliyorum.Herkesin kullandığı ilac veya igne kan sulandırıcı-aspirin vs var.Bana doktorum kan sulandırıcı namına ilac veya igne vermedi.Tedavimin hic bir noktasinda da olmadı.Kan sulandiricilar hangi sartlarda veriliyor ? Herkes kullaninca acaba unutuldu mu diye düşünmeye başladim
Canım çok geçmiş olsun, geçen sene bende aynısını yaşadım. Hatta ben kalp atışını duyamadım bile muhtemelen ben duyamadan durmuştu. Kesenin içinde bebeği görünce sevinmiştim sonrasında gelşiminin durduğunu öğrenince dünya başıma yıkıldı ama bunda da vardır bir hayır dedim. Üzüleceğiz tabiki çünkü kimsenin dayanamayacağı şeyler yaşıyoruz ilaçlar kullanıyoruz iğneler yapıyoruz hormonlarımızı altüst eidyoruz sırf dediğin gibi kimi insanın hor gürdüğü kıymetini bilmediği bir çocuk için. Ama emin ol Allah bu çabalarımızın karşılığını muhakkak verecektir.Bugün bebeğimin zaten zayıf olan kalp atışlarının tamamen durduğunu öğrendim 8. haftada olduğumuzu sanarken gelişimi 5. Haftada kalmış. O benden vazgeçmiş hanımlar.. Olması gereken budur muhakkak ama vedalaşması çok zormuş. Pozitifi gördüğün an bütün vücuduna yayılmaya başlayan o annelik duygusu, kısa zamanda ne çok sarmış beni.. altı üstü bir mercimek tanesi.. gelde gönlüme anlat. Süreç çok meşekkatli demişlerdi. O kadar doğru ki. Bi tarafta evladını sokağa atanlar, şiddet uygulayanlar, sevmeyen, hor görenler.. bir tarafta da bir evladım olsun deyip kapı kapı gezip dertlerine derman arayan bu uğurda maddi manevi varını yoğunu ortaya koyan arkadaşlarım.. hepinizin çıktığı bu yolda evlat kokusuyla tanışabilmenizi diliyorum. İnanıyorum çok güzel günler göreceğiz inşallah
Merhaba canim..ben dheada biesteronda kullandim..hormon ilaci..etkinligi icin 3 ay duzenli kullanman gerekiyor..herkeste farkli etki gosterebiliyr..cogu doktor etkisine cok inanmadigi icin vermiyor..bende etkisi olduysa cok az etkisi olmustur..gunde kac kere iciceksin..ben gunde 3 kere iciyorum..halada devam ediyorum..Mrb arkadaslar biestron kullandiniz mi doktorum onerdi.trendyoldan alsiniz mi hic biestron
Merhaba canim bana 3 defa icmemi soyledi doktor canim yumurta rezerv azligi var bende malesefMerhaba canim..ben dheada biesteronda kullandim..hormon ilaci..etkinligi icin 3 ay duzenli kullanman gerekiyor..herkeste farkli etki gosterebiliyr..cogu doktor etkisine cok inanmadigi icin vermiyor..bende etkisi olduysa cok az etkisi olmustur..gunde kac kere iciceksin..ben gunde 3 kere iciyorum..halada devam ediyorum..
Takdir öyleymiş canım güzel günlerde hüzünle anımsayacağımız günler bunlar.. hayırlısını istedik hep nasip böyleymiş demekki..Canım çok geçmiş olsun, geçen sene bende aynısını yaşadım. Hatta ben kalp atışını duyamadım bile muhtemelen ben duyamadan durmuştu. Kesenin içinde bebeği görünce sevinmiştim sonrasında gelşiminin durduğunu öğrenince dünya başıma yıkıldı ama bunda da vardır bir hayır dedim. Üzüleceğiz tabiki çünkü kimsenin dayanamayacağı şeyler yaşıyoruz ilaçlar kullanıyoruz iğneler yapıyoruz hormonlarımızı altüst eidyoruz sırf dediğin gibi kimi insanın hor gürdüğü kıymetini bilmediği bir çocuk için. Ama emin ol Allah bu çabalarımızın karşılığını muhakkak verecektir.
Teşekkür ederim,aslinda pihtilasma sorunum var mi bilmiyorum,ama bazı ilaclar aynı olsada her merkezinde kendine göre bi tedavi şekli var sanirim.ki bazı ilaclarimda farkli.Adana medline hastanesi feza burakSelam canım. Normalde aslında bu kan sulandırıcı iğne ilaçlar filan pıhtılaşma sorunu olan insanlara veriyorlar tüp bebek de de ama kan sulandırıcı kullanınca kanın pıhtılaşması engelleniyor ve bebeğin gelişiminin durmaması sağlanıyor diye biliyorum. Bu yüzden genelde tüp bebek tedavisinde kan sulandırıcıı çok kullanılıyor. Aslında doktoruna sorabilirsin neden kullanmadığını. Bu arada hangi dr canım
Kesinlikle canım hepsinin tedavi şekli farklı oluyor ama sen yine bir sor doktoruna çünkü bazı doktorların da bazı şeyleri bilmediğin yada ısrarlar bilmesine rağmen kendi kafasına gittiklerini düşünüyorum.Teşekkür ederim,aslinda pihtilasma sorunum var mi bilmiyorum,ama bazı ilaclar aynı olsada her merkezinde kendine göre bi tedavi şekli var sanirim.ki bazı ilaclarimda farkli.Adana medline hastanesi feza burak
Aynen bende de rezerv azligi var..rezerv azliginda veriliyor bu ilac..yumurtalarin buyumesi icinde sanirim..Merhaba canim bana 3 defa icmemi soyledi doktor canim yumurta rezerv azligi var bende malesef
Canim hayirli ugurlu olsun..insallah kaliteli embriyolarin olusur..saglicaklada kucagina almayi nasip etsin rabbim..Kızlar bugün yumurtalarım toplandı çok agrım var ilk defa bu kadar cok oldu agrı bu 3. Denemem inşallah tutar
Amin canım inşallah hepimizinkiniCanim hayirli ugurlu olsun..insallah kaliteli embriyolarin olusur..saglicaklada kucagina almayi nasip etsin rabbim..