2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Selam canım. Normalde aslında bu kan sulandırıcı iğne ilaçlar filan pıhtılaşma sorunu olan insanlara veriyorlar tüp bebek de de ama kan sulandırıcı kullanınca kanın pıhtılaşması engelleniyor ve bebeğin gelişiminin durmaması sağlanıyor diye biliyorum. Bu yüzden genelde tüp bebek tedavisinde kan sulandırıcıı çok kullanılıyor. Aslında doktoruna sorabilirsin neden kullanmadığını. Bu arada hangi dr canım

Canım çok geçmiş olsun, geçen sene bende aynısını yaşadım. Hatta ben kalp atışını duyamadım bile muhtemelen ben duyamadan durmuştu. Kesenin içinde bebeği görünce sevinmiştim sonrasında gelşiminin durduğunu öğrenince dünya başıma yıkıldı ama bunda da vardır bir hayır dedim. Üzüleceğiz tabiki çünkü kimsenin dayanamayacağı şeyler yaşıyoruz ilaçlar kullanıyoruz iğneler yapıyoruz hormonlarımızı altüst eidyoruz sırf dediğin gibi kimi insanın hor gürdüğü kıymetini bilmediği bir çocuk için. Ama emin ol Allah bu çabalarımızın karşılığını muhakkak verecektir.

Mrb arkadaslar biestron kullandiniz mi doktorum onerdi.trendyoldan alsiniz mi hic biestron
Merhaba canim..ben dheada biesteronda kullandim..hormon ilaci..etkinligi icin 3 ay duzenli kullanman gerekiyor..herkeste farkli etki gosterebiliyr..cogu doktor etkisine cok inanmadigi icin vermiyor..bende etkisi olduysa cok az etkisi olmustur..gunde kac kere iciceksin..ben gunde 3 kere iciyorum..halada devam ediyorum..

Merhaba canim bana 3 defa icmemi soyledi doktor canim yumurta rezerv azligi var bende malesef

Takdir öyleymiş canım güzel günlerde hüzünle anımsayacağımız günler bunlar.. hayırlısını istedik hep nasip böyleymiş demekki..

Teşekkür ederim,aslinda pihtilasma sorunum var mi bilmiyorum,ama bazı ilaclar aynı olsada her merkezinde kendine göre bi tedavi şekli var sanirim.ki bazı ilaclarimda farkli.Adana medline hastanesi feza burak

Teşekkür ederim,aslinda pihtilasma sorunum var mi bilmiyorum,ama bazı ilaclar aynı olsada her merkezinde kendine göre bi tedavi şekli var sanirim.ki bazı ilaclarimda farkli.Adana medline hastanesi feza burak
Kesinlikle canım hepsinin tedavi şekli farklı oluyor ama sen yine bir sor doktoruna çünkü bazı doktorların da bazı şeyleri bilmediğin yada ısrarlar bilmesine rağmen kendi kafasına gittiklerini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…