• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Merhabalar, carsamba gunu transferim var. Progestan igne, fitil, kan sulandirici igne, antibiyotik, kortizon ve vitaminler kullaniyorum.
Rica etsem transfer gunu tecrübelerinizi aktarabilir misiniz? Ozellikle dikkat etmem gerektigini düsündügünüz durumlar var mi acaba?
Bir de hastane evime arabayla yaklasik 40-50dk mesafede. Yalniz dönebilir miyim acaba sizce problem olur mu? Eşim izin alamiyor maalesef.
Benimde transferim bugün yapıldı.
Ama eşinizin imzalaması gereken belge olmuyor mu ? Benim eşim imzaladı cünkü. Yalnızda halledebilirsiniz ama Arabayi siz mi kullanacaksınız,50 dk biraz uzun olabilir.Karın bölgesini kasıcak hareketler istemiyor.Gaz-fren yaparken kasabilirsiniz

Benimde sonucum belli oldu negatif oldu rabbim hepinizin gonlune gore versin daha fazla aratmasin insallah. Hepiniz olumlu sonuc alirsiniz insallah
Canım çok üzgünüm ama mücadeleye devam, maddi manevi çok zor biliyorum ama eninde sonunda olacak. İnşallah bir an önce gelir, bekletmez annesini. Allah isteyen herkese sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi 🙏

Kizlar doktorunuza yuruyus hakkinda sordunuz mu hic? Transferim pazartesi olacak, ben ipini koparmis gibi yururum, tabii eskisi gibi olmasa da yine orta-uzun yuruyusler yapmak isterim. izin veriliyor mu acaba? 5-10bin adim arasi?

Kizlar doktorunuza yuruyus hakkinda sordunuz mu hic? Transferim pazartesi olacak, ben ipini koparmis gibi yururum, tabii eskisi gibi olmasa da yine orta-uzun yuruyusler yapmak isterim. izin veriliyor mu acaba? 5-10bin adim arasi?
Ben spor olarak sormadim da işim gereği sürekli yürümem gerekiyor,Uzun yorucu yürüyüşler olmasin dediler bana,Arada dinlenerek yürüyüşler yapabilirsiniz dediler

Adım sayısı olarak bilemiyorum ama hafif yürüyüşler yapabilirsin demişlerdi bana hareket halinde olun ağır iş anı oturma kalkma tempolu yürüyüş yapmayın bence beş on bin fazla ama bı sure ara verin derim yürüyün ama fazla değil kan akışı önemli demişti hemşireye doktorda

Benimde transferim bugün yapıldı.
Ama eşinizin imzalaması gereken belge olmuyor mu ? Benim eşim imzaladı cünkü. Yalnızda halledebilirsiniz ama Arabayi siz mi kullanacaksınız,50 dk biraz uzun olabilir.Karın bölgesini kasıcak hareketler istemiyor.Gaz-fren yaparken kasabilirsiniz
Evet araba da manuel dediginiz gibi olur,debriyaja basmak icin kasmak gerekecek trafik olursa cok sevimsiz olur. Esim opuda imza atmisti aslinda ya yine mi gerekiyor :/

Adım sayısı olarak bilemiyorum ama hafif yürüyüşler yapabilirsin demişlerdi bana hareket halinde olun ağır iş anı oturma kalkma tempolu yürüyüş yapmayın bence beş on bin fazla ama bı sure ara verin derim yürüyün ama fazla değil kan akışı önemli demişti hemşireye doktorda
Anladim, daha aheste olmayi planliyorum tabiiki ama ne kadar kisitlamam gerektigini de kestirmeye calisiyorum ☺️ kan akisi icin muhakkak lazim, sadece Allah korusun kanama olmasi durumunda yatak istirahati veriyorlar 🌻

Anladim, daha aheste olmayi planliyorum tabiiki ama ne kadar kisitlamam gerektigini de kestirmeye calisiyorum ☺️ kan akisi icin muhakkak lazim, sadece Allah korusun kanama olmasi durumunda yatak istirahati veriyorlar 🌻
Umarım öyle bişe olmaz inşallah bebisiniz size tutunur. İnşallah güzel haberlerinizi aliriz

Canim benim dr um yürümeyin demisti. Ama burda ilk 3 gün dinlenip, 4.gun sadece 15-20 dk agir adimlarla yürüyen arkadaşlar var. Hasta gibi yatma ve ev icerisinde agir tempo yuruyebilirsin. Simdiden hayirli olsun transferin🤗

Canim benim dr um yürümeyin demisti. Ama burda ilk 3 gün dinlenip, 4.gun sadece 15-20 dk agir adimlarla yürüyen arkadaşlar var. Hasta gibi yatma ve ev icerisinde agir tempo yuruyebilirsin. Simdiden hayirli olsun transferin🤗
Tesekkur canim, insallah hayirli olur ☺️ Doktora da soracagim tabiiki, ama pek pimpirikli olmadigi icin cok kisitlama getirecegini sanmiyorum kendi doktorumun. O yuzden sizinkilerin fikirlerini de duymak istedim🙌

Merkezden merkeze değişiyordur muhtemelen evet.Bi emriyo cözüldü transfer edildi gibi bilgiler içeren dosyayi birlikte imzaladık,birde refakatcim olarak imzaladı.
Demekki fark ediyor merkezden merkeze bende hiç böyle şeyler olmadı belki dondurulmusta değişiyor olabilir bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem o yüzden

Kizlarrrrrrr dün eşim 1 kaset 1 erken gebelik testi aldı demistim. dayanamadim öğlen kaset testi yaptim ama ilk idrarla değildi en fazla 3 saat tuttuğum idrarla yaptım ve negatif cikti. Moralim bozulmuştu erken gebeligide bu sabah yaparim dedim ve ilk idrarla yaptım 1 dakikada sonuç bu çok heyecanlandım ya ne diyorsunuz 5.gün embriyosu transferin 8.günü varmı sizce bu erken test daha belirgin çıkması gerekmiyormuydu kafamda deli sorular🤔
20210530_063547.jpg

Eklentiler

• 20210530_061508.jpg
    20210530_061508.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 30
  • 20210530_061328.jpg
    20210530_061328.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 26
Kizlarrrrrrr dün eşim 1 kaset 1 erken gebelik testi aldı demistim. dayanamadim öğlen kaset testi yaptim ama ilk idrarla değildi en fazla 3 saat tuttuğum idrarla yaptım ve negatif cikti. Moralim bozulmuştu erken gebeligide bu sabah yaparim dedim ve ilk idrarla yaptım 1 dakikada sonuç bu çok heyecanlandım ya ne diyorsunuz 5.gün embriyosu transferin 8.günü varmı sizce bu erken test daha belirgin çıkması gerekmiyormuydu kafamda deli sorular🤔Eki Görüntüle 2860456
Merhaba hayırlı olsun silik de olsa 2. Çizgi oluşmuş 12. Güne kadar koyulaşır inşallah. Bende 27 mayıs da transfer oldum inşallah bende güzel haberler alırız canım

Back