• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Merhabalar, carsamba gunu transferim var. Progestan igne, fitil, kan sulandirici igne, antibiyotik, kortizon ve vitaminler kullaniyorum.
Rica etsem transfer gunu tecrübelerinizi aktarabilir misiniz? Ozellikle dikkat etmem gerektigini düsündügünüz durumlar var mi acaba?
Bir de hastane evime arabayla yaklasik 40-50dk mesafede. Yalniz dönebilir miyim acaba sizce problem olur mu? Eşim izin alamiyor maalesef.
Canım ben de 4 haziranda transfer olucam. 2 3 gün dinlen ağır iş yapma dediler bana da. Bunun dışında normal hayatına dönebilirsin tabiki ağır iş yapmamak şartıyla. Hepimiz için hayırlısı olsun. Transferi geçiren arkadaşlarımız cevap verirse çok sevinirim ben de 😇

Kızlar ben 10.gün evde erken gebelik testi yaptım sonuç negatif bu şekilde olupta kanda pozitif gören var mı?Kan testi günüm p.tesi şimdiden kendimi olumsuzluğa hazırlamalımıyım?☹️☹️☹️

Son düzenleme:
Kızlar acil yardım!!!
Ben 19 mayisda 3.gün embriyosu çift transfer oldum akşam meraktan erken gebelik testi yaptım ilk başta bişey çıkmayınca kenara bırakıp eşimle beraber uyuduk biraz önce lavabo ihtiyacı için kalktım teste bı bakayım dedim çıplak gözle zor görünecek şekilde ikinci çizgi belirmiş sizce geçersiz mi olmustur test yoksa umut var mı?Ben baya bı heyecan yaptım fikri olanlar lütfen cevap versin🙏🥰🙏🥰
Merhaba transferin hayırlı olsun inşallah rabbim sağ salim nasip etsin.bende de aynı şekilde olmuştu çıkmayınca kenara bırakmıştım sonra aradan zaman geçti ama. Çıkmadı atım gitsin dedim baktım ikinci çizgi net bir şekilde belli.ama ondan iki gün sonrada kanda negatf oldu😢inşallah sizinki pozitiftr inşallah vsrdr

Kızlar ben 10.gün evde erken gebelik testi yaptım sonuç negatif bu şekilde olupta kanda pozitif gören var mı?Kan testi günüm p.tesi şimdiden kendimi olumsuzluğa hazırlamalımıyım?☹️☹️☹️
Zaten idrar testinde çıkması zor olduğu için kandan bakıyorlar canım:) Sen içini ferah tut kan testini yaptırana kadar umutsuz olma. Ben hiç idrardan bakmadım gerek de yok:)

Canım ben de 4 haziranda transfer olucam. 2 3 gün dinlen ağır iş yapma dediler bana da. Bunun dışında normal hayatına dönebilirsin tabiki ağır iş yapmamak şartıyla. Hepimiz için hayırlısı olsun. Transferi geçiren arkadaşlarımız cevap verirse çok sevinirim ben de 😇
Merhabalar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ben nisan19da transfer oldum. Bana yatmanın kanıtlanan bir faydası olmadığını ağır iş yapmadan ani hareket yapmadan normal hayatima donebilecegmi söylediler.hatta kan akışı çok önemli hafif yurumeler iyi olur dediler.bende aynı şekilde yaptım ağır iş yaomadim anı oturma kalma hızlı yürüme değil gayet dikkat ettim.ayriyeten sağlıklı beslendim kabak çekirdeği badem fındık avakado havuç suyu kabız olmamak için kayısı kurusu tükettim bol su içtim.ama malesef negatf oldu

Yani olumsuza hazırlayın diyemem umut son güne kadar hep var inşallah Allahım nasip etsin.ama benmki onuncu gün kanda silik çıktı 11.gun silik daha azaldı 12. Gün hiç cikmadi

Merhaba transferin hayırlı olsun inşallah rabbim sağ salim nasip etsin.bende de aynı şekilde olmuştu çıkmayınca kenara bırakmıştım sonra aradan zaman geçti ama. Çıkmadı atım gitsin dedim baktım ikinci çizgi net bir şekilde belli.ama ondan iki gün sonrada kanda negatf oldu😢inşallah sizinki pozitiftr inşallah vsrdr
İnşallah umutlarımız yeşerir Rabbim sanada biran evvel evlat nasip etsin inşallah 🙏

Eklentiler

• IMG-20210429-WA0002.jpeg
    IMG-20210429-WA0002.jpeg
    144,6 KB · Görüntüleme: 34
Benimki resimdeki gibiydi testim ama negatifi gördüm doktor büyük ihtimal kimyasal dedi

Kismen normalden daha sakin bi hafta geçirebilirim ben de. Size tek embriyo mu transfer edilecek, çift mi 😊
Rabbim hayirlisini nasip etsin hepimiz için🙏

Back