Benimde transferim bugün yapıldı.Merhabalar, carsamba gunu transferim var. Progestan igne, fitil, kan sulandirici igne, antibiyotik, kortizon ve vitaminler kullaniyorum.
Rica etsem transfer gunu tecrübelerinizi aktarabilir misiniz? Ozellikle dikkat etmem gerektigini düsündügünüz durumlar var mi acaba?
Bir de hastane evime arabayla yaklasik 40-50dk mesafede. Yalniz dönebilir miyim acaba sizce problem olur mu? Eşim izin alamiyor maalesef.
Canım çok teşekkür ederim, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimiziHayirli olsun kucaginada almak nasip olur insallah bence ikiz gebelik
Canım çok üzgünüm ama mücadeleye devam, maddi manevi çok zor biliyorum ama eninde sonunda olacak. İnşallah bir an önce gelir, bekletmez annesini. Allah isteyen herkese sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimiziBenimde sonucum belli oldu negatif oldu rabbim hepinizin gonlune gore versin daha fazla aratmasin insallah. Hepiniz olumlu sonuc alirsiniz insallah
Rabbim sabır versin tez zamanda nasip etsin inşallahBenimde sonucum belli oldu negatif oldu rabbim hepinizin gonlune gore versin daha fazla aratmasin insallah. Hepiniz olumlu sonuc alirsiniz insallah
Ben spor olarak sormadim da işim gereği sürekli yürümem gerekiyor,Uzun yorucu yürüyüşler olmasin dediler bana,Arada dinlenerek yürüyüşler yapabilirsiniz dedilerKizlar doktorunuza yuruyus hakkinda sordunuz mu hic? Transferim pazartesi olacak, ben ipini koparmis gibi yururum, tabii eskisi gibi olmasa da yine orta-uzun yuruyusler yapmak isterim. izin veriliyor mu acaba? 5-10bin adim arasi?
Cok tesekkurler, transferde soracagim. Muhtemelen ayni cevabi alirimBen spor olarak sormadim da işim gereği sürekli yürümem gerekiyor,Uzun yorucu yürüyüşler olmasin dediler bana,Arada dinlenerek yürüyüşler yapabilirsiniz dediler
Adım sayısı olarak bilemiyorum ama hafif yürüyüşler yapabilirsin demişlerdi bana hareket halinde olun ağır iş anı oturma kalkma tempolu yürüyüş yapmayın bence beş on bin fazla ama bı sure ara verin derim yürüyün ama fazla değil kan akışı önemli demişti hemşireye doktordaKizlar doktorunuza yuruyus hakkinda sordunuz mu hic? Transferim pazartesi olacak, ben ipini koparmis gibi yururum, tabii eskisi gibi olmasa da yine orta-uzun yuruyusler yapmak isterim. izin veriliyor mu acaba? 5-10bin adim arasi?
Evet araba da manuel dediginiz gibi olur,debriyaja basmak icin kasmak gerekecek trafik olursa cok sevimsiz olur. Esim opuda imza atmisti aslinda ya yine mi gerekiyor :/Benimde transferim bugün yapıldı.
Ama eşinizin imzalaması gereken belge olmuyor mu ? Benim eşim imzaladı cünkü. Yalnızda halledebilirsiniz ama Arabayi siz mi kullanacaksınız,50 dk biraz uzun olabilir.Karın bölgesini kasıcak hareketler istemiyor.Gaz-fren yaparken kasabilirsiniz
Transferde bizim imza işimiz olmamıştı ama merkezden merkeze değişir mi bilememEvet araba da manuel dediginiz gibi olur,debriyaja basmak icin kasmak gerekecek trafik olursa cok sevimsiz olur. Esim opuda imza atmisti aslinda ya yine mi gerekiyor :/
Anladim, daha aheste olmayi planliyorum tabiiki ama ne kadar kisitlamam gerektigini de kestirmeye calisiyorumAdım sayısı olarak bilemiyorum ama hafif yürüyüşler yapabilirsin demişlerdi bana hareket halinde olun ağır iş anı oturma kalkma tempolu yürüyüş yapmayın bence beş on bin fazla ama bı sure ara verin derim yürüyün ama fazla değil kan akışı önemli demişti hemşireye doktorda
Umarım öyle bişe olmaz inşallah bebisiniz size tutunur. İnşallah güzel haberlerinizi alirizAnladim, daha aheste olmayi planliyorum tabiiki ama ne kadar kisitlamam gerektigini de kestirmeye calisiyorumkan akisi icin muhakkak lazim, sadece Allah korusun kanama olmasi durumunda yatak istirahati veriyorlar
AminUmarım öyle bişe olmaz inşallah bebisiniz size tutunur. İnşallah güzel haberlerinizi aliriz
Canim benim dr um yürümeyin demisti. Ama burda ilk 3 gün dinlenip, 4.gun sadece 15-20 dk agir adimlarla yürüyen arkadaşlar var. Hasta gibi yatma ve ev icerisinde agir tempo yuruyebilirsin. Simdiden hayirli olsun transferinKizlar doktorunuza yuruyus hakkinda sordunuz mu hic? Transferim pazartesi olacak, ben ipini koparmis gibi yururum, tabii eskisi gibi olmasa da yine orta-uzun yuruyusler yapmak isterim. izin veriliyor mu acaba? 5-10bin adim arasi?
Tesekkur canim, insallah hayirli olurCanim benim dr um yürümeyin demisti. Ama burda ilk 3 gün dinlenip, 4.gun sadece 15-20 dk agir adimlarla yürüyen arkadaşlar var. Hasta gibi yatma ve ev icerisinde agir tempo yuruyebilirsin. Simdiden hayirli olsun transferin
Merkezden merkeze değişiyordur muhtemelen evet.Bi emriyo cözüldü transfer edildi gibi bilgiler içeren dosyayi birlikte imzaladık,birde refakatcim olarak imzaladı.Transferde bizim imza işimiz olmamıştı ama merkezden merkeze değişir mi bilemem
Demekki fark ediyor merkezden merkeze bende hiç böyle şeyler olmadı belki dondurulmusta değişiyor olabilir bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem o yüzdenMerkezden merkeze değişiyordur muhtemelen evet.Bi emriyo cözüldü transfer edildi gibi bilgiler içeren dosyayi birlikte imzaladık,birde refakatcim olarak imzaladı.
Merhaba hayırlı olsun silik de olsa 2. Çizgi oluşmuş 12. Güne kadar koyulaşır inşallah. Bende 27 mayıs da transfer oldum inşallah bende güzel haberler alırız canımKizlarrrrrrr dün eşim 1 kaset 1 erken gebelik testi aldı demistim. dayanamadim öğlen kaset testi yaptim ama ilk idrarla değildi en fazla 3 saat tuttuğum idrarla yaptım ve negatif cikti. Moralim bozulmuştu erken gebeligide bu sabah yaparim dedim ve ilk idrarla yaptım 1 dakikada sonuç bu çok heyecanlandım ya ne diyorsunuz 5.gün embriyosu transferin 8.günü varmı sizce bu erken test daha belirgin çıkması gerekmiyormuydu kafamda deli sorularEki Görüntüle 2860456
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?