• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Dün yazmıştım ama sanırım kimse görmedi 🙈 transfer sürecinde ilaç kullandığı halde rahmi kalınlasmayan oldumu acaba bu konularda acemiyim biraz da neden olmadı merak ediyorum olmayacak mı diye 😔

Dün yazmıştım ama sanırım kimse görmedi 🙈 transfer sürecinde ilaç kullandığı halde rahmi kalınlasmayan oldumu acaba bu konularda acemiyim biraz da neden olmadı merak ediyorum olmayacak mı diye 😔
Benim. Bu konuda bilgim yok ama kalınlaşma yanlar illaki olmuştur cnm okuyan bile cvp verir muhakak

Nar suyu kalinlastırıyor. Dr lar normalde kalınlastirici bant öneriyorlar bu gibi durumlarda.

Kızlar merhaba sonunda beklenen haberlerim geldi🤗🤗🤗 Çarşamba günü transferim olacak 3.gün embriyosu nolur bana da dua edin herşey yolunda gitsin ve pozitif haberini alayım.Doktorum ay sonu sonucu alırsın dedi ve eşim ay sonu Suriye'ye göreve gidecek inşallah o giderken müjdeli haber ile gönderirim🥰bende hepinize dua ediyorum inşallah buradaki herkes annelik duygusunu tadar🙏♥️
Ben de bugün 5. Gün embriyosu transfer oldu hayırlısı olsun inşallah hepimiz için😀☺️☺️

Benim. Bu konuda bilgim yok ama kalınlaşma yanlar illaki olmuştur cnm okuyan bile cvp verir muhakak
Teşekkür ederim canım benim doktor öyle diyince üzüldüm çok nadiren de olsa oluyor dedi bazen iki ay kalinlasmiyor falan diyince kafamda karıştı korktum bende sorayim dedim sizlere

Nar suyu kalinlastırıyor. Dr lar normalde kalınlastirici bant öneriyorlar bu gibi durumlarda

Nar suyu kalinlastırıyor. Dr lar normalde kalınlastirici bant öneriyorlar bu gibi durumlarda.
Duymamıştım onu madem öyle içeyim bende teşekkür ederim canım 🥰 bant vermedi ilaç kullandım kalınlasmadi adet söktürücü verdi olunca gel tekrar bakacağız dedi belki bu sefer ondan verir umarım olur 😄

Nar suyu faydalı diyolar belki destek olarak ilaçla beraber deneyebilirsiniz. Bende daha önceki yumurta takiplerimde hep rahim duvarı kalınlaşmaması sorunu ile karşılaşıyordum. Şimdi transfer hazırlığındayım ptesi kontrolüm var bakalım umarım kalınlaşmıştır.

Canım, rahim kalınlaşmasa zaten tüp işlemi olmaz ki... Progesteron içeren ilaç iğne vs aldıysa büyük ihtimalle kalınlaşmıştır. Bu durum ancak transferden sonra ultrasonda görülebilir. O dönemde de ultrason yapmıyorlar dile biliyorum.

Back