- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.539
- 723
çok iyi değeriniz :):) Maşallahh...Evet aynen doğru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok iyi değeriniz :):) Maşallahh...Evet aynen doğru
24 ünde kan vericem o gün belli olacak değerim. 3 testim var :)))Canm iğneden iğneye değişir bu. Bazıları 3 gün sürüyor bazıları 5 gün. Testin kısıtlıysa bekle gününü bence iyice gitsin iğnenin etkisi
Çok şükür inşallah sizinkiside pozitif olurçok iyi değeriniz :):) Maşallahh...
İnşallah çok teşekkür ediyorum :) Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın :)Çok şükür inşallah sizinkiside pozitif olur
Aminnnn aminnnn ins canim yaaaa seninde güzel haberlerini alırız insAllah razı olsun inşallah nerde isteyen varsa kucağını boş bırakmasın
Benim. Bu konuda bilgim yok ama kalınlaşma yanlar illaki olmuştur cnm okuyan bile cvp verir muhakakDün yazmıştım ama sanırım kimse görmedi transfer sürecinde ilaç kullandığı halde rahmi kalınlasmayan oldumu acaba bu konularda acemiyim biraz da neden olmadı merak ediyorum olmayacak mı diye
Nar suyu kalinlastırıyor. Dr lar normalde kalınlastirici bant öneriyorlar bu gibi durumlarda.Dün yazmıştım ama sanırım kimse görmedi transfer sürecinde ilaç kullandığı halde rahmi kalınlasmayan oldumu acaba bu konularda acemiyim biraz da neden olmadı merak ediyorum olmayacak mı diye
Canım hiç belirtin var mıydı, bize de yol gösterici olur belki test günümüzü beklerken. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet 6. Günümde kan verdim 64.7 çıktı çok şükür normal test günüm Cumartesi benimde o gün yine kan vericem
Ben de bugün 5. Gün embriyosu transfer oldu hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinKızlar merhaba sonunda beklenen haberlerim geldi Çarşamba günü transferim olacak 3.gün embriyosu nolur bana da dua edin herşey yolunda gitsin ve pozitif haberini alayım.Doktorum ay sonu sonucu alırsın dedi ve eşim ay sonu Suriye'ye göreve gidecek inşallah o giderken müjdeli haber ile gönderirimbende hepinize dua ediyorum inşallah buradaki herkes annelik duygusunu tadar
Teşekkür ederim canım benim doktor öyle diyince üzüldüm çok nadiren de olsa oluyor dedi bazen iki ay kalinlasmiyor falan diyince kafamda karıştı korktum bende sorayim dedim sizlereBenim. Bu konuda bilgim yok ama kalınlaşma yanlar illaki olmuştur cnm okuyan bile cvp verir muhakak
Nar suyu kalinlastırıyor. Dr lar normalde kalınlastirici bant öneriyorlar bu gibi durumlarda
Duymamıştım onu madem öyle içeyim bende teşekkür ederim canım bant vermedi ilaç kullandım kalınlasmadi adet söktürücü verdi olunca gel tekrar bakacağız dedi belki bu sefer ondan verir umarım olurNar suyu kalinlastırıyor. Dr lar normalde kalınlastirici bant öneriyorlar bu gibi durumlarda.
Hayırlı olsun canım ins güzel haberlerinide alırsın bu transfer aşaması çok heyacanlı durum galiba ins bizede nasip olur ☺Ben de bugün 5. Gün embriyosu transfer oldu hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Bugün yarın yapsanız bile çıkar, zaten 12. Günde bakılıyor genelde 3. Gün embriyosu oluncaNeden kimse cevap vermiyor
Senin için de hayırlısı olsun canım benim inşallah pozitif haberlerini de alırsınHayırlı olsunn canım insallah pozitifle sonuclanır ben de dün transferim oldum evde yatıştayım
Aminnnn inşallah canım benimAminnnn aminnnn ins canim yaaaa seninde güzel haberlerini alırız ins
Aminnn canım benim inşallah çok heyecanlı bir durum gerçekten umarım herkes pozitif haberlerini alırBen de bugün 5. Gün embriyosu transfer oldu hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Nar suyu faydalı diyolar belki destek olarak ilaçla beraber deneyebilirsiniz. Bende daha önceki yumurta takiplerimde hep rahim duvarı kalınlaşmaması sorunu ile karşılaşıyordum. Şimdi transfer hazırlığındayım ptesi kontrolüm var bakalım umarım kalınlaşmıştır.Dün yazmıştım ama sanırım kimse görmedi transfer sürecinde ilaç kullandığı halde rahmi kalınlasmayan oldumu acaba bu konularda acemiyim biraz da neden olmadı merak ediyorum olmayacak mı diye
Canım, rahim kalınlaşmasa zaten tüp işlemi olmaz ki... Progesteron içeren ilaç iğne vs aldıysa büyük ihtimalle kalınlaşmıştır. Bu durum ancak transferden sonra ultrasonda görülebilir. O dönemde de ultrason yapmıyorlar dile biliyorum.Dün yazmıştım ama sanırım kimse görmedi transfer sürecinde ilaç kullandığı halde rahmi kalınlasmayan oldumu acaba bu konularda acemiyim biraz da neden olmadı merak ediyorum olmayacak mı diye
Yarın yapacağım :) 11. gün olacak.Bugün yarın yapsanız bile çıkar, zaten 12. Günde bakılıyor genelde 3. Gün embriyosu olunca