2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlarr günaydın. Benim doktorum hiç benden tahlil istemedi. Böyle olan var mı? Dondurulmuş transfer olacağım salı günü ama ne kan verdim ne bişey süreklide soruyorum gerek yok diyor.

Benim de aynı

Kızlarr günaydın. Benim doktorum hiç benden tahlil istemedi. Böyle olan var mı? Dondurulmuş transfer olacağım salı günü ama ne kan verdim ne bişey süreklide soruyorum gerek yok diyor.
Normalde yapılması gerekir benim doktorum transfer öncesi mutlaka e2 ve progesteron değerlerini görmemiz gerek demisti ve yapmıştı da. Progesteron 1in üzerinde çıkınca transfer iptal ediliyor. E2 nin de 200 üzeri olması gerekiyormuş benim sınırda çıkınca birkaç gün ertelemisti transferi ekstra ilaç kullandım daha sonra tekrar tahlil yapılıp bakıldı değerler istediğimiz gibi olunca transfer yapıldı ve çok şükür tuttu.

Biliyorum istendiğini Ama niye istemediğini anlamadım. Çok emin şekilde tahlile gerek yok diyor

Arkadaşlar ben tüp bebekle ilgili bildiğim her şeyi bu forumdaki arkadaşların anlattıklarından öğrendim, burada bizlere yol gösterici bilgileri paylaşan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, hakları ödenmez. Bu foruma borçluyum bir anlamda ve sonucum olumlu da olsa olumsuz da olsa ben de her aşamasını bizden sonrakiler faydalanabilsin diye yazacağım. Ben transferimin beşinci gününe girdim, taze transfer ve dördüncü gün embriyosuydu. Çift embriyo transfer edildi. İlk kez bugün kasıklarımda karnıma doğru uzanan batma şeklinde bir ağrı var. İyi birşey mi bilmiyorum henüz. Bunu anladığım zaman tekrar yazacağım. Onun dışında bir şey yok. Cuma veya cumartesi test yapacağım, bana verilen formda 24 Mayıs yazıyor ama o kadar beklemem mümkün değil. Bu arada başka bir gelişme olursa buradan paylaşacağım. Yaşım 44, eğer tutunursa, Allah kısmet ederse ilk bebeğim olacak. Bu süreçle ilgili çok bilgim yok, ben de bu forumdaki topiklerden birşeyler öğrenmeye çalışıyorum ama bildiğim her şeyi de zevkle paylaşmak isterim. Hakkımızda hayırlısı olsun, Allah hepimize kolaylıklar versin, ugraslarimizi boşa çıkarmasın

Güzel haberler almanı diliyorum, Allah gönlünden geçeni nasip etsin insallah
Benimde transferim yarın sabah çok heyecanlıyım.

Canım benim ilk transferim tutmadı onda bendende hicbir tahlil istememisti sadece opu zamanı e2 ve progesteron istemişti okadar. Şimdi ikinci transfere hazırlanıyorum muhtemelen ayın 22 sinde transfer yapılacak yarında son kontrolüme gideceğim bunda ister mi bilmiyorum ama isteyeceğini de sanmıyorum.

Merhaba, Transferden sonra Estrofem, Coraspin, Oxopar kan sulandırıcı iğne, Prolutan depot iğne, Progestan 200mg bir de Prograf canım. Ekstaradan birde vitamin verildi

Neden istiyrceğini sanmıyosun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…