- 30 Mart 2021
- 327
- 496
- 53
EvetGebelik aşısı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetGebelik aşısı mı
Dediler ama yaptırmadık embriyo yapisticiyi da dediler onu da düşünmüyoruz yani çok dinleyemedim embriyo yapisticiyi rahim kasılmasına üzülmüştüm ona iğne yaptıracağız transfer günü siz yaptırdınız mi bunları
Yaklaşık 3 saat yolculuğunuz var. Hayırlısıyla güzel sonuçlarla dönün inşallahUçakla 1.5 saat tabi havaalanına burda 40 dk evime de 40 dk uzak diyebiliriz yani inşallah sağlıklı ve hayırlısıyla tutunurlar benim rahmimde kasılma varmış embriyo tutunmasını engelleyebilirmiş onun için iğne vurulacagim transfer günü inşallah hepimiz sorunsuz şekilde bu transferlerimizde kavusuruz bebeklerimize
İnşallah inşallah hepimizYaklaşık 3 saat yolculuğunuz var. Hayırlısıyla güzel sonuçlarla dönün inşallah
Ben gebelikten öncede sonrada intaniye doktoru ile görüştüm ve hamileliğin 3. Ayına kdr vurunmamamı sonra eğer vurunacaksamda sinovac vurunmam gerektiğini söyledi.Arkadaşlar Covid aşısı ile doktorlarınızın görüşü nasıl? Benim henüz sıram gelmedi ama evden çalıştığım için, riskli kimseyle de temasim olmadığı için doktorum bekleyelim şimdi, yeterince veri yok bununla ilgili dedi. Sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?
24 ünde kontrolüm var daha eğer şans aşısı istersem o gün yapılacak sanırım.Kasılma serumunu eğer kasılma varsa olursa bende yaptiricam. Şans aşısı da düşünüyorum ama yapistiricidan bana bahsedilmedi..Dediler ama yaptırmadık embriyo yapisticiyi da dediler onu da düşünmüyoruz yani çok dinleyemedim embriyo yapisticiyi rahim kasılmasına üzülmüştüm ona iğne yaptıracağız transfer günü siz yaptırdınız mi bunları
Çok teşekkürler, genelde doktorlar bu görüşte sanırım.Ben gebelikten öncede sonrada intaniye doktoru ile görüştüm ve hamileliğin 3. Ayına kdr vurunmamamı sonra eğer vurunacaksamda sinovac vurunmam gerektiğini söyledi.
Hanimlar Gecen ay dondurulmuş transfer oldum tutmadi malesef.bir sonraki adetim ile tekrardan deneyecegiz doktoruma gebelik aşısını sordum kanitlanmisligi yok dedi önermedi.istersen embriyo yapistirmayi deneyebiliriz dedi bilgilendirme formu verdi.sanirim bu sefer deneyecegim24 ünde kontrolüm var daha eğer şans aşısı istersem o gün yapılacak sanırım.Kasılma serumunu eğer kasılma varsa olursa bende yaptiricam. Şans aşısı da düşünüyorum ama yapistiricidan bana bahsedilmedi..
Embriyo yapistiriciyi ilk defa duyuyorum. Kontrole gittiğimde bana da soylerler herhalde. Sizin doktorunuz kimdi ?Hanimlar Gecen ay dondurulmuş transfer oldum tutmadi malesef.bir sonraki adetim ile tekrardan deneyecegiz doktoruma gebelik aşısını sordum kanitlanmisligi yok dedi önermedi.istersen embriyo yapistirmayi deneyebiliriz dedi bilgilendirme formu verdi.sanirim bu sefer deneyecegim
Medicana hastanesi Doktorum Selman Laçin ilk denemeden 4 yasinda oglum var. O zamandan kalma domdurulmus embriyolarim vardi.sebepsiz infertelite bizimki.gecen ay tek embriyo transfer edildi ve olmadi.onumuzdeki ay son kalan iki embriyoyu transfer ettiricem embriyo yapistiricisini ben de ilk defa duydum baska bir topikte arkadas var gecen ay bu sekilde transfer oldu ve şu an hamileEmbriyo yapistiriciyi ilk defa duyuyorum. Kontrole gittiğimde bana da soylerler herhalde. Sizin doktorunuz kimdi ?
Oglunuzu Allah bağışlasın. İnşallah en kisa sürede kardeşi de gelir Benim ilk denemem mart ayında basladik tedaviye e2 degerim 6000 lerde olunca ara vermistik bu ay ki adetimle tekrar basladik nasip olursa mayıs sonu gibi transferim var erkek faktörü bizim. yaş 21 insallah hepimiz en kısa sürede o güzel haberleri alirizMedicana hastanesi Doktorum Selman Laçin ilk denemeden 4 yasinda oglum var. O zamandan kalma domdurulmus embriyolarim vardi.sebepsiz infertelite bizimki.gecen ay tek embriyo transfer edildi ve olmadi.onumuzdeki ay son kalan iki embriyoyu transfer ettiricem embriyo yapistiricisini ben de ilk defa duydum baska bir topikte arkadas var gecen ay bu sekilde transfer oldu ve şu an hamile
Kontrole gittiğinizde anlatıyorlar ben siz transfer oldunuz sandım çünkü opuda bize bunlardan bahsedilmemişti insallah guzel sonuclar aliriz24 ünde kontrolüm var daha eğer şans aşısı istersem o gün yapılacak sanırım.Kasılma serumunu eğer kasılma varsa olursa bende yaptiricam. Şans aşısı da düşünüyorum ama yapistiricidan bana bahsedilmedi..
Nasip olursa transfer 29 olacakKontrole gittiğinizde anlatıyorlar ben siz transfer oldunuz sandım çünkü opuda bize bunlardan bahsedilmemişti insallah guzel sonuclar aliriz
Rabbim isteyen herkese evlat sahip olmayı nasip etsinOglunuzu Allah bağışlasın. İnşallah en kisa sürede kardeşi de gelir Benim ilk denemem mart ayında basladik tedaviye e2 degerim 6000 lerde olunca ara vermistik bu ay ki adetimle tekrar basladik nasip olursa mayıs sonu gibi transferim var erkek faktörü bizim. yaş 21 insallah hepimiz en kısa sürede o güzel haberleri aliriz
Hastanede mi kalmayı düşünüyorsunuz ?Bence tutunmustur ben de transferden 2 gün sonra uçakla evime döneceğim 2 gün dinlenmen yeter dedi oradaki hemşire
Merhaba bende bülent hocanın hastasıyım 29 mayıs gibi transferim olacak benimde . Estrofem kullanıyorum sadece..
Merhaba ben de bülent hocanın hastasıyım benim 19 mayıs transfer olacak Allah izin verirse.Dün kontrolüm vardı lutinus vajinal tablet sabah 2 akşam 2 ve 3 günde 1 proluton depot iğne kalçadan başladı.Estrofeme sabah 2 akşam 2 devam. Ama hastaya göre verilen ilaçlar değişebiliyormuş
Bana da önerdiler embriyo yapıştırmayı büyük ihtimal yaptıracağız. Transferden 1 gün önce embriyologlr arıyormuş ve isteğe bağlı yaptırıp yaptırmak istemediğimizi soruyorlarmış fiyatı da 1230 tl.Hanimlar Gecen ay dondurulmuş transfer oldum tutmadi malesef.bir sonraki adetim ile tekrardan deneyecegiz doktoruma gebelik aşısını sordum kanitlanmisligi yok dedi önermedi.istersen embriyo yapistirmayi deneyebiliriz dedi bilgilendirme formu verdi.sanirim bu sefer deneyecegim
Ben iki embriyo istiyorum insallahNe güzel inşallah bebişlerimiz tutunur ve sağlıcakla gelir, kaç embriyo transfer edilecek size?