Şans aşısı yaptiracak misiniz peki ?Bana da önerdiler embriyo yapıştırmayı büyük ihtimal yaptıracağız. Transferden 1 gün önce embriyologlr arıyormuş ve isteğe bağlı yaptırıp yaptırmak istemediğimizi soruyorlarmış fiyatı da 1230 tl.
Yok otel ayarladık orada kalıyoruzHastanede mi kalmayı düşünüyorsunuz ?
Inşallah inşallah hepimizinki güzel pozitifler olur. Yapılmadı o ne için yapılıyorİnşallah transferiniz çok güzel geçer ve sağlıcakla gelir bebişiniz
Dün kontrolünüz de neupogen yapıldı mı?
Kasılma olup olmadığı transfere kadar anlaşılıyor mu ?Uçakla 1.5 saat tabi havaalanına burda 40 dk evime de 40 dk uzak diyebiliriz yani inşallah sağlıklı ve hayırlısıyla tutunurlarbenim rahmimde kasılma varmış embriyo tutunmasını engelleyebilirmiş onun için iğne vurulacagim transfer günü inşallah hepimiz sorunsuz şekilde bu transferlerimizde kavusuruz bebeklerimize
Tabi transferden 5 gün önce kontrole çağırıyorlar o zaman anlaşılıyorKasılma olup olmadığı transfere kadar anlaşılıyor mu ?
24 ünde güzel haberler vermek ümidiyle o zman :) kontrolüm 24 ü 5 gün sonrası transferTabi transferden 5 gün önce kontrole çağırıyorlar o zaman anlaşılıyor
İnşallah24 ünde güzel haberler vermek ümidiyle o zman :) kontrolüm 24 ü 5 gün sonrası transfer
Tabi ki öyle en azından ilacı serumu var cok şükür :) İnşallah ilk önce sizin güzel haberlerinizi duyarız buradanİnşallahbir sıkıntı olmaz bence içinizi ferah tutun kasılma olsa da ılacla önlenebiliyormuş kasılması olup hamile kalanlar da var
İnşallah inşallah hepimizin bu transferinde sağlıklı hayırlı bebek haberlerini alırızTabi ki öyle en azından ilacı serumu var cok şükür :) İnşallah ilk önce sizin güzel haberlerinizi duyarız buradansizin transferiniz yakın olduğu için
Evet düşünüyorum şansa bırakmak istemiyorum ne gerekiyorsa yaptıracağımŞans aşısı yaptiracak misiniz peki ?
Tüm kalbimle Aminnnİnşallah inşallah hepimizin bu transferinde sağlıklı hayırlı bebek haberlerini alırız
Gebelik aşısı olarak geçiyorInşallah inşallah hepimizinki güzel pozitifler olur. Yapılmadı o ne için yapılıyor
İnşallah güzel haberlerinizi duyarızEvet düşünüyorum şansa bırakmak istemiyorum ne gerekiyorsa yaptıracağım
İnşallahİnşallah güzel haberlerinizi duyarızRabbim kucaklarımızı doldursun inşallah
Öyle gerçekten.. Maddi manevi zor süreçler. İnşallah Rabbim emeklerimizin karşılığını verecek bize de isteyen herkese deİnşallahAllah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.. çok zor süreçler gerçekten.. stres heyecan korku hepsi birden..
Evet martta opu oldu progestan yuksek oldugu icin transfer olamadim dondurulmus transfer ilk.Tüm kalbimle Aminnnsizin ilk denemeniz mi
He evet söylediler kesin yapılması lazım olarak konuşmadılar sanirim hastaya göre bu ek tedavileri daha çok öneriyorlar bana kasılma önleyici iğneyi özellikle önerdiler diğerleri için çok üstünde durmadılar ama anlattılar isterseniz yaptırabiliyorsunuzGebelik aşısı olarak geçiyor
Beraber başlamışız tedaviye :) İnsallah güzel olacak herseyEvet martta opu oldu progestan
yuksek oldugu icin transfer olamadim dondurulmus transfer ilk.
İnşallahBeraber başlamışız tedaviye :) İnsallah güzel olacak herseyhep beraber hamilelik haberimizi de veririz inşallah. Kac embriyo transfer ettirmeyi düşünüyorsunuz ?
Bende kontrole gittiğim de konuşmayı düşünüyorum bu konuyu.. İnsallah hayırlısı ne ise o olurBen tek istedim öyle istiyordum ama doktor 2 önermiş yaşım 27 aslında 35 altına tek öneriyor diye biliyordum.Fikir değiştirmezsek çift embriyo olarak karar verdik şimdilik.Bende endometriozis var 7 cm cikolata kistim var bununla alakali olabilir.Tedavi hastaya gore degisiyor gerçekten.Siz sanirim çift istiyorsunuz? Doktor bir şey dedi mi tek çift konusunda size?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?