2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Şans aşısı yaptiracak misiniz peki ?

Kasılma olup olmadığı transfere kadar anlaşılıyor mu ?

24 ünde güzel haberler vermek ümidiyle o zman :) kontrolüm 24 ü 5 gün sonrası transfer
İnşallah bir sıkıntı olmaz bence içinizi ferah tutun kasılma olsa da ılacla önlenebiliyormuş kasılması olup hamile kalanlar da var

İnşallah bir sıkıntı olmaz bence içinizi ferah tutun kasılma olsa da ılacla önlenebiliyormuş kasılması olup hamile kalanlar da var
Tabi ki öyle en azından ilacı serumu var cok şükür :) İnşallah ilk önce sizin güzel haberlerinizi duyarız buradan sizin transferiniz yakın olduğu için

Tabi ki öyle en azından ilacı serumu var cok şükür :) İnşallah ilk önce sizin güzel haberlerinizi duyarız buradan sizin transferiniz yakın olduğu için
İnşallah inşallah hepimizin bu transferinde sağlıklı hayırlı bebek haberlerini alırız

İnşallah Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.. çok zor süreçler gerçekten.. stres heyecan korku hepsi birden..
Öyle gerçekten.. Maddi manevi zor süreçler. İnşallah Rabbim emeklerimizin karşılığını verecek bize de isteyen herkese de

Gebelik aşısı olarak geçiyor
He evet söylediler kesin yapılması lazım olarak konuşmadılar sanirim hastaya göre bu ek tedavileri daha çok öneriyorlar bana kasılma önleyici iğneyi özellikle önerdiler diğerleri için çok üstünde durmadılar ama anlattılar isterseniz yaptırabiliyorsunuz

Evet martta opu oldu progestan
yuksek oldugu icin transfer olamadim dondurulmus transfer ilk.
Beraber başlamışız tedaviye :) İnsallah güzel olacak hersey hep beraber hamilelik haberimizi de veririz inşallah. Kac embriyo transfer ettirmeyi düşünüyorsunuz ?

Beraber başlamışız tedaviye :) İnsallah güzel olacak hersey hep beraber hamilelik haberimizi de veririz inşallah. Kac embriyo transfer ettirmeyi düşünüyorsunuz ?
İnşallah Ben tek istedim öyle istiyordum ama doktor 2 önermiş yaşım 27 aslında 35 altına tek öneriyor diye biliyordum.Fikir değiştirmezsek çift embriyo olarak karar verdik şimdilik.Bende endometriozis var 7 cm cikolata kistim var bununla alakali olabilir.Tedavi hastaya gore degisiyor gerçekten.Siz sanirim çift istiyorsunuz? Doktor bir şey dedi mi tek çift konusunda size?

Bende kontrole gittiğim de konuşmayı düşünüyorum bu konuyu.. İnsallah hayırlısı ne ise o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…