• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Öncelikle hayırlı olsun umarım bu defa güzel haberi alırsınız 🙏 benimkilerden biri tek diğerleri çift dondurulmuş öğrendim sonradan. Bu transferim tek embriyo eğer tutmazsa diğeri ise 2 embriyo olacakmış 3. Denemem oluyor çünkü.
Teşekkür ederim😊 sizde inşallah diğerlerine gerek kalmadan bu transferde güzel haberler alirsiniz🙏

Döllenmeden sonra embriyonun bölünmesine dis görünüşüne, hücre sayısına bakılarak kalite siniflandirmasi yapılır ama bu o embriyonun sağlıklı olduğu anlamına gelmez. Bunu sadece genetik testle tespit edebiliyorlar. Embriyonun tutunmama sebebi %80-90 oranında bebegin sağlıklı olmamasindan kromozomal bozukluklardandir kalan küçük yüzde ise rahime bağlı sorunlar olabilir. işin genetik kısmını bilmediği için de doktorlar rahimle ilgili her şeyi deniyorlar iste histereskopi, Embriyo glue vs gibi. Benim bilgim bu şekilde 😊
Merhaba siz embriyonuza genetik inceleme için test yaptırmışmıydınız

Merhaba siz embriyonuza genetik inceleme için test yaptırmışmıydınız
hayir biz yaptırmadık 2.denemede hamile kaldım eğer negatif olsaydı ben de yaptırmayı düşünüyordum ama benim doktorum genetik tarama testine pek sıcak bakmıyor onun yerine elimizdeki tüm embriyoları denemeyi daha uygun görüyor. Bize sadece eşimle birlikte genetik test yapıldı onda da herhangi bir sorun çıkmadı.

Çok geçmiş olsun gerçekten.şimdi sürece en baştan mı başlaman gerekiyormuş .ekstra bi ted

Merhaba aranızda lutinus fitil kullanan var mi kaygan olmadığı için ilerletemiyorum ne kadar ilerletmemiz gerekiyor acaba
Banada Lutinus verildi, bir süre kullandım, Çokda zorlamadan götürebildiğin kadar ileride bırak canım. özel sağlık hiç birşekilde karşılamadığı için doktoruma söyledim şuan progeastan 200mg kapsül kullanıyorum.

Maalesef transfer olmadım aklım almıyor 20 yumurtadan hiç mi iyi olan çıkmadı 😔😔 yumurta kalitesinden olabilirmiş biz sperm yetersizliğinden başlamıştık tedaviye Üçüncü gün konuştuğumuz zaman bana her şeyin çok yolunda olduğunu embriyo kalitesinin iyi olduğunu üçüncü gün de olması gereken hücre bölünmesine geldiğini her şeyin iyi gittiğini söylemişlerdi nasıl böyle bir şey oldu anlamadım. Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum kafam çok karışık İstanbul’daki Bülent Traşa mı gitsem acaba 😢😢
Canım hangi merkez burası? Bende Bülent Hoca da tedavi görüyorum. İlk cadde bostanda Ulun bey e gitmiştim sonra Bahçeci ve şimdi Bülent hoca. Benim görüşüm Bahçecideyken bende 17-18 yumurta toplamışları ve 4 tane son güne embriyom kalmışdı onlarda tutmadı. Çok fazla yumurta toplamak değil sağlıklı büyümüş olgun olanları toplayıp doğru düzgün sperm ile döllenmesi lazım ki bizlerin işine yarasın. Bunu maalesef bir çok merkez sanki yapmıyor. Yani şuana kadarki tecrübelerime göre en önemli şey kaliteli sperm kaliteli yumurta ve bunun birleşiminde kaliteli embriyo canım. BAzı Doktorlar kafalarına göre takılıyorlar deli oluyorum.

Yumurta toplamadan önce yediğine içtiğine vitaminlere muhakkak çok dikkat et canım benim. Erkeklerde spermi seçiyorlar tabi ama onlarında yumurta toplamadan en az 90 gün önce vitamin ve antioksidan takviyesi yapması gerekiyor, biz bu şekilde 9 tane embriyo çıkarttık. 5 tanesi 5. güne geldi. 2 tanesini de 6. güne bekletip genetiğie gönderdik. Genetikden sağlam geldiler. Canım sakın canını sıkma pozitif ol, meditasyon bile yapabilirsin kendini rahatlatmak için bu süreçde. Ben 5. denememde şuan iyi gidiyor allaha şükür bu denememde eskisi gibi hiç bişeyi kafama takıp stres yapmadım ve olumlu düşünmeye çalıştım, youtube dan meditasyonlar buldum onları dinledim izledim hep sakin kaldım. Bülent hoca biraz maliyetli ama şuana kadar ki gititğim merkezleri düşününce diyorum Bülent hoca çok iyi bi insan.

Canım hangi merkez burası? Bende Bülent Hoca da tedavi görüyorum. İlk cadde bostanda Ulun bey e gitmiştim sonra Bahçeci ve şimdi Bülent hoca. Benim görüşüm Bahçecideyken bende 17-18 yumurta toplamışları ve 4 tane son güne embriyom kalmışdı onlarda tutmadı. Çok fazla yumurta toplamak değil sağlıklı büyümüş olgun olanları toplayıp doğru düzgün sperm ile döllenmesi lazım ki bizlerin işine yarasın. Bunu maalesef bir çok merkez sanki yapmıyor. Yani şuana kadarki tecrübelerime göre en önemli şey kaliteli sperm kaliteli yumurta ve bunun birleşiminde kaliteli embriyo canım. BAzı Doktorlar kafalarına göre takılıyorlar deli oluyorum.

Yumurta toplamadan önce yediğine içtiğine vitaminlere muhakkak çok dikkat et canım benim. Erkeklerde spermi seçiyorlar tabi ama onlarında yumurta toplamadan en az 90 gün önce vitamin ve antioksidan takviyesi yapması gerekiyor, biz bu şekilde 9 tane embriyo çıkarttık. 5 tanesi 5. güne geldi. 2 tanesini de 6. güne bekletip genetiğie gönderdik. Genetikden sağlam geldiler. Canım sakın canını sıkma pozitif ol, meditasyon bile yapabilirsin kendini rahatlatmak için bu süreçde. Ben 5. denememde şuan iyi gidiyor allaha şükür bu denememde eskisi gibi hiç bişeyi kafama takıp stres yapmadım ve olumlu düşünmeye çalıştım, youtube dan meditasyonlar buldum onları dinledim izledim hep sakin kaldım. Bülent hoca biraz maliyetli ama şuana kadar ki gititğim merkezleri düşününce diyorum Bülent hoca çok iyi bi insan.

Merhaba, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.. Bende Bülent hocanın hastasıyım 31 mayıs da transferim olacak şuan sadece estrofem kullanıyorum. Transferden sonra hangi ilaçları kullandınız acaba?

Merhaba, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.. Bende Bülent hocanın hastasıyım 31 mayıs da transferim olacak şuan sadece estrofem kullanıyorum. Transferden sonra hangi ilaçları kullandınız acaba?
Merhaba bende bülent hocanın hastasıyım 29 mayıs gibi transferim olacak benimde . Estrofem kullanıyorum sadece..

Merhaba ben de bülent hocanın hastasıyım benim 19 mayıs transfer olacak Allah izin verirse.Dün kontrolüm vardı lutinus vajinal tablet sabah 2 akşam 2 ve 3 günde 1 proluton depot iğne kalçadan başladı.Estrofeme sabah 2 akşam 2 devam. Ama hastaya göre verilen ilaçlar değişebiliyormuş

Uçakla 1.5 saat tabi havaalanına burda 40 dk evime de 40 dk uzak diyebiliriz yani inşallah sağlıklı ve hayırlısıyla tutunurlar 🙏🏻 benim rahmimde kasılma varmış embriyo tutunmasını engelleyebilirmiş onun için iğne vurulacagim transfer günü inşallah hepimiz sorunsuz şekilde bu transferlerimizde kavusuruz bebeklerimize 🙏🏻

Uçakla 1.5 saat tabi havaalanına burda 40 dk evime de 40 dk uzak diyebiliriz yani inşallah sağlıklı ve hayırlısıyla tutunurlar 🙏🏻 benim rahmimde kasılma varmış embriyo tutunmasını engelleyebilirmiş onun için iğne vurulacagim transfer günü inşallah hepimiz sorunsuz şekilde bu transferlerimizde kavusuruz bebeklerimize 🙏🏻
Merhaba size şans arttırıcı iğneden bahsedildi mi ?

Back