- 18 Kasım 2020
- 2.664
- 3.249
- 83
Ben onu fitil kalıntısı diye düşündüm. Sabah akşam Progestan fitil kullanıyorum da.Sizede ağrıyla beraber şeffaf akıntı da oldumu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben onu fitil kalıntısı diye düşündüm. Sabah akşam Progestan fitil kullanıyorum da.Sizede ağrıyla beraber şeffaf akıntı da oldumu acaba
Sizin transfer olmadı mı, ne zaman olacak?Transfer hazırlığına başlayalı 6 günüm bugün dünden başladı bende anlamadım inşallah normaldir
21inde kontrolüm var gittiğimizde 7 gün içinde yapılacakmış transfer yani 21 i belli olacak herşey yolundaysa inşallahSizin transfer olmadı mı, ne zaman olacak?
Aminnn inşallah canım rabbim kimsenin emeğini boşa cıkarmasınİnşallah canım, hayırlı güzel haberler inşallah
Sağlıkla inşallahMerhaba hanımlar, benimde yarın sabah yumurtam toplanacak , eğer embriyo oluşursa önümüzdeki hafta transferim olacak insallah. Dualarınıza talibim
Merhaba, hadi guzel haberler gelsin inşallahMerhaba hanımlar, benimde yarın sabah yumurtam toplanacak , eğer embriyo oluşursa önümüzdeki hafta transferim olacak insallah. Dualarınıza talibim
Hangi doktora gidiyorsunuz acaba, ben medline feza hocaya gidiyorum.bu ay transferim olcakMersin’deyim Adana’da tedavi görüyorum henüz 25 li yaşlardayım hiç beklemezdim bu sonucu doktorumda çok iyi yani bu civarın en iyilerinden öyle söyleleyeyim. Yumurtlama çok iyiyken kalite nasıl kötü olabilir aklım almıyor
ben de 3. gün transferi oldum. 3 e 5 e takılmamak lazım :) Transfer edilenlerin kaliteleri nasıldı? Bu konuştuklarımız biraz daha az kalitede, fakat yine hamile kalanlar var. Evet bazen bunları araştırmasak bilmesek mi diyorum, kafamızda daha rahat oluyor, yanlış mı düşünüyorum :))5. Gün olduğu için daha fazla beklemeden dondurmaya karar verdiler demek ki. Ben dün (dördüncü gün) iki tane transfer oldum, bu ikisi de dondurulacak şimdi. Transfer olduklarım dördüncü günde en önde görünenlerdi. Arkasından da bunlar geldi demek ki. Ne çok detay var bu işte, sizler olmasanız bu süreç geçmez.
Benim de transfer hazırlığında 8. Gunum seffaf akıntı bende de var fitil kullanmıyorum. Estrofemden dolayı normaldir diye düşünüyorumSizede ağrıyla beraber şeffaf akıntı da oldumu acaba
Canım transfer edilenler için çok iyi kalite dedi, diğerlerinden çok önde dedi doktorum ama dördüncü gündü, beşe gelse öyle devam eder miydi bilmiyorum. Biraz önce aynısını düşündüm, gerçekten sonu yok bunun. Önce beşinci güne gitsin istiyoruz, sonra gitse bile kalitesine takılıyoruz, kalitesi de iyiyse bu sefer pgt ye mi göndersem diyoruz. Yani sonu yok sankimben de 3. gün transferi oldum. 3 e 5 e takılmamak lazım :) Transfer edilenlerin kaliteleri nasıldı? Bu konuştuklarımız biraz daha az kalitede, fakat yine hamile kalanlar var. Evet bazen bunları araştırmasak bilmesek mi diyorum, kafamızda daha rahat oluyor, yanlış mı düşünüyorum :))
Hayırlı olsun sürecin sağlıklı kaliteli embriyoların olsun insallah :)Transfer hazırlığına ne zaman başladınız? Ne kadar sürüyor. Benim de yumurta toplama işlemim oldu. Pazartesi günü 5.günleri olacak. Adetle birlikte ara dediler. Süreci anlatır mısınız?
Aynen öyle canım, ben de 3. gün transfer oldum. Benim gibi 3. gün transfer olanlar da çok :)Canım transfer edilenler için çok iyi kalite dedi, diğerlerinden çok önde dedi doktorum ama dördüncü gündü, beşe gelse öyle devam eder miydi bilmiyorum. Biraz önce aynısını düşündüm, gerçekten sonu yok bunun. Önce beşinci güne gitsin istiyoruz, sonra gitse bile kalitesine takılıyoruz, kalitesi de iyiyse bu sefer pgt ye mi göndersem diyoruz. Yani sonu yok sankim
Forumda biraz araştırınca gördüm ben de, dediğin gibi canım üçe beşe takılmamak lazım, tutacağı varsa tutuyor, yoksa da ne yaparsak yapalım tutmuyor. Allah hepimize güzel sonuç nasip etsin. Hiçbirimizin emekleri, uğraşları boşa çıkmasınAynen öyle canım, ben de 3. gün transfer oldum. Benim gibi 3. gün transfer olanlar da çok :)