• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Mersin’deyim Adana’da tedavi görüyorum henüz 25 li yaşlardayım hiç beklemezdim bu sonucu doktorumda çok iyi yani bu civarın en iyilerinden öyle söyleleyeyim. Yumurtlama çok iyiyken kalite nasıl kötü olabilir aklım almıyor 😢
Hangi doktora gidiyorsunuz acaba, ben medline feza hocaya gidiyorum.bu ay transferim olcak

Merhabalar, iyi bayramlar hanimlar.
Dün farkli kalite ve buyukluklerde 11 embriyom donduruldu. Adetten sonra transfer hazirliğina başlayacakmisiz.
Transfere hazirlik olmasi açisindan, ek besin takviyesi+ omega 3 + vitamin D3 kullaniyorum. Avokadoyu da her gün tüketiyorum, transferden sonra tüketenler okudum ama erken olmasinin faydayi arttiracağini düşündüm emin değilim.

35 yaşini henuz doldurmadim, doktor isteyince iki embriyo transfer eder mi sizce yoksa kural çok mu katı acaba?

5. Gün olduğu için daha fazla beklemeden dondurmaya karar verdiler demek ki. Ben dün (dördüncü gün) iki tane transfer oldum, bu ikisi de dondurulacak şimdi. Transfer olduklarım dördüncü günde en önde görünenlerdi. Arkasından da bunlar geldi demek ki. Ne çok detay var bu işte, sizler olmasanız bu süreç geçmez.
ben de 3. gün transferi oldum. 3 e 5 e takılmamak lazım :) Transfer edilenlerin kaliteleri nasıldı? Bu konuştuklarımız biraz daha az kalitede, fakat yine hamile kalanlar var. Evet bazen bunları araştırmasak bilmesek mi diyorum, kafamızda daha rahat oluyor, yanlış mı düşünüyorum :))

Transfer hazırlığına ne zaman başladınız? Ne kadar sürüyor. Benim de yumurta toplama işlemim oldu. Pazartesi günü 5.günleri olacak. Adetle birlikte ara dediler. Süreci anlatır mısınız?

ben de 3. gün transferi oldum. 3 e 5 e takılmamak lazım :) Transfer edilenlerin kaliteleri nasıldı? Bu konuştuklarımız biraz daha az kalitede, fakat yine hamile kalanlar var. Evet bazen bunları araştırmasak bilmesek mi diyorum, kafamızda daha rahat oluyor, yanlış mı düşünüyorum :))
Canım transfer edilenler için çok iyi kalite dedi, diğerlerinden çok önde dedi doktorum ama dördüncü gündü, beşe gelse öyle devam eder miydi bilmiyorum. Biraz önce aynısını düşündüm, gerçekten sonu yok bunun. Önce beşinci güne gitsin istiyoruz, sonra gitse bile kalitesine takılıyoruz, kalitesi de iyiyse bu sefer pgt ye mi göndersem diyoruz. Yani sonu yok sankim ☺️

Transfer hazırlığına ne zaman başladınız? Ne kadar sürüyor. Benim de yumurta toplama işlemim oldu. Pazartesi günü 5.günleri olacak. Adetle birlikte ara dediler. Süreci anlatır mısınız?
Hayırlı olsun sürecin 🙏 sağlıklı kaliteli embriyoların olsun insallah :)

Canım transfer edilenler için çok iyi kalite dedi, diğerlerinden çok önde dedi doktorum ama dördüncü gündü, beşe gelse öyle devam eder miydi bilmiyorum. Biraz önce aynısını düşündüm, gerçekten sonu yok bunun. Önce beşinci güne gitsin istiyoruz, sonra gitse bile kalitesine takılıyoruz, kalitesi de iyiyse bu sefer pgt ye mi göndersem diyoruz. Yani sonu yok sankim ☺️
Aynen öyle canım, ben de 3. gün transfer oldum. Benim gibi 3. gün transfer olanlar da çok :)

Aynen öyle canım, ben de 3. gün transfer oldum. Benim gibi 3. gün transfer olanlar da çok :)
Forumda biraz araştırınca gördüm ben de, dediğin gibi canım üçe beşe takılmamak lazım, tutacağı varsa tutuyor, yoksa da ne yaparsak yapalım tutmuyor. Allah hepimize güzel sonuç nasip etsin. Hiçbirimizin emekleri, uğraşları boşa çıkmasın 🙏

Back