• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Merhaba aranızda lutinus fitil kullanan var mi kaygan olmadığı için ilerletemiyorum ne kadar ilerletmemiz gerekiyor acaba

Merhaba aranızda lutinus fitil kullanan var mi kaygan olmadığı için ilerletemiyorum ne kadar ilerletmemiz gerekiyor acaba
Fitillerde yerleştirmeden önce iki parmağınızın arasındayken muslukta 1-2 sn kadar suya tutun ondan sonra deneyin.

Fitillerde yerleştirmeden önce iki parmağınızın arasındayken muslukta 1-2 sn kadar suya tutun ondan sonra deneyin.
Kendi aparatı var uzun bir çubuk ona yerleştirip ilerletmem gerekiyormus az önce ilk defa kullandım bunu becerebilecek miyim bilmiyorum sabah 2 akşam 2 😔 bu aparatli olanı da mi suya tutup kullanayim?

Canım ben aşılamadan sonra kullanmıştım onu. Onun aparatı var zaten ya, tableti o aparata koyup ilerletebildigin kadar ilerletip tepesine basıyorsun. Tepeye basınca aparattaki tablet çıkmış oluyor. Zorlamadan ne kadar ilerletebiliyorsan.

Banada doktorum bugün yazdı, tarif etti. Sonuna kadar ittir ama dikkat et içinde kalmasın dedi. İttirdigin aparatta çıkabiliyor çünkü. Sonra 1 saat yat dedi. Ama çok önemli lütfen doğru kullan dedi .

8 yumurta toplandı , yarın döllenmeyi haber verecekler 🙏
Çok güzel sayı 8, masallah🧿🧿🧿 hepsi de döllenir inşallah. Benim 9 toplandı, 7 işleme alındı, işleme alınanların hepsi de döllendi. İki taneyi transfer oldum, iki tane de donduruldu. Test tarihi 24 Mayıs yazıyor ama 20 sine kadar zor dayanırım:)

Çok güzel sayı 8, masallah🧿🧿🧿 hepsi de döllenir inşallah. Benim 9 toplandı, 7 işleme alındı, işleme alınanların hepsi de döllendi. İki taneyi transfer oldum, iki tane de donduruldu. Test tarihi 24 Mayıs yazıyor ama 20 sine kadar zor dayanırım:)
Çok teşekkür ederim ☺️ sizden güzel haberler bekliyorum, Allah nasip etsin insallah 🙏

Banada doktorum bugün yazdı, tarif etti. Sonuna kadar ittir ama dikkat et içinde kalmasın dedi. İttirdigin aparatta çıkabiliyor çünkü. Sonra 1 saat yat dedi. Ama çok önemli lütfen doğru kullan dedi .
Fakat onun sonuna kadar girmesi baya bi zor olabilir çünkü normal yağlı fitil gibi değil bildiğin hap.Aparat ilerler fakat hap mukozaya takılıyor

İns pozitif haberi alırsın 🤲🤲☺️

Merhaba benimde 5.gün 16 embriyom donduruldu. 2 tanesi tek tek kalan 14 embriyoda çift çift donduruldu. Gecen ay teklerden biri transfer edildi tutmadı bu ay da diğer tek transfer edilecek o da tutmazsa diğerleri çift çift transfer edilecek. 35 yaş altı ise ve ilk defa tüp bebek yapılıyorsa ilk 2 transfer tek, tutmazsa sonrakiler çift olarak transfer ediliyor.
Öncelikle hayırlı olsun umarım bu defa güzel haberi alırsınız 🙏 benimkilerden biri tek diğerleri çift dondurulmuş öğrendim sonradan. Bu transferim tek embriyo eğer tutmazsa diğeri ise 2 embriyo olacakmış 3. Denemem oluyor çünkü.

Back