2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Ben yemek falan yapmya başladım yapacak kimsn yok çünkü canm napalm kaynanamda yapamıyo fazla benden iş beklemeye başladılar. Transver gnü saymıyorm ben
Yapcak kimse yoksa yap canim zaten gunluk islerinizi yapabiliyorsunuz diyorlar. Benim esim izinde o yuzden hep o yapti calissa mecbur bnde yapardim. 5.günümuz demek
Yarin 6n

Yapcak kimse yoksa yap canim zaten gunluk islerinizi yapabiliyorsunuz diyorlar. Benim esim izinde o yuzden hep o yapti calissa mecbur bnde yapardim. 5.günümuz demek
Yarin 6n
İşleri yapıp dinlenmeye geçiyorum yarım saat duruyorum ayakta en fazla bugun hatta dışarı çıktım yürüyüş yaptım az

Merhaba benimde 5.gün 16 embriyom donduruldu. 2 tanesi tek tek kalan 14 embriyoda çift çift donduruldu. Gecen ay teklerden biri transfer edildi tutmadı bu ay da diğer tek transfer edilecek o da tutmazsa diğerleri çift çift transfer edilecek. 35 yaş altı ise ve ilk defa tüp bebek yapılıyorsa ilk 2 transfer tek, tutmazsa sonrakiler çift olarak transfer ediliyor.

Kızlar önümüzdeki ay transferim var. Transfer hazırlığında olan arkadaşlar vitamin ve folik asit olarak neler kullanıyorsunuz acabaa??
Folidoce kullanıyorum canım. D vitaminim eksik olduğu için devit 3 damla kullaniyorum. Ben opuya kadar takviyeler kullandım ama Opu dan sonra bıraktım hepsini.

Gözün aydın canım. maalesef o his hiç geçmiyor rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah. Doktor karnından mı yaptı alttan mı yaptı ultrasonu acaba? sakıncası yok diyorlar ama zorlandımı ki
Karından yaptı canım, orda kese bebek ve kalp atışı çıktı ama azda olsa sonrasında kanama olması canımı sıktı. Şimdi çok şükür kesildi bişi yok haftaya 20 sinde tekrar kontrole gideceğim:)

Bol su istihrat birde kanama olunca günde 1 prolutan depot igne. Progestorın takviyesi. bundan 8-10 gün öncede bu şekilde olmuştu prolutan depot iğneyi gün aşırı yapınca düzeldi. normald e3 günde 1 yapıyoruz

Arkadaşlar iki embriyom dondurulmuş, Bir tane 4bb ve bir tane de earlyblast dedi. İkisi de 5. Gün embriyosu. Ben bu kalite işinden hiç anlamıyorum bunlar nasıl acaba kalite olarak?

Arkadaşlar iki embriyom dondurulmuş, Bir tane 4bb ve bir tane de earlyblast dedi. İkisi de 5. Gün embriyosu. Ben bu kalite işinden hiç anlamıyorum bunlar nasıl acaba kalite olarak?
Canım aşağıdaki yazıları inceler misin:
EarlyBlast, erken blastosittir.

Canım çok teşekkür ederim, dediğin gibi bir tanesi erken blastosist ama iyi bişey mi hiç anlayamadım. Diğeri de 4 bb, o da orta kalite oluyor heralde.

Canım çok teşekkür ederim, dediğin gibi bir tanesi erken blastosist ama iyi bişey mi hiç anlayamadım. Diğeri de 4 bb, o da orta kalite oluyor heralde.
Canım erken blastosist normal blastosite göre hızlı döllenmiştir, kavitesi daha azdır, iç yapısı tam görülememiştir. birkaç güne görülebilir belki de.

Canım erken blastosist normal blastosite göre hızlı döllenmiştir, kavitesi daha azdır, iç yapısı tam görülememiştir. birkaç güne görülebilir belki de.
5. Gün olduğu için daha fazla beklemeden dondurmaya karar verdiler demek ki. Ben dün (dördüncü gün) iki tane transfer oldum, bu ikisi de dondurulacak şimdi. Transfer olduklarım dördüncü günde en önde görünenlerdi. Arkasından da bunlar geldi demek ki. Ne çok detay var bu işte, sizler olmasanız bu süreç geçmez.

Merhabalar hanımlar öncelikle ramazan bayramınız hayırlı olsun benim dondurulmuş embriyo transferi olacak 2.denemem doktorumu ve hastanemi değiştirdik ilaç olarak estrofem oksapar climara bant kullanıyorum yanlız dünden beri rahmine adet sancısı gibi ağrı vuruyor ilkinde yaşamadım sebebi nedir acaba yaşayan varmı

merhaba canım, benim de ikinci denemem, ilkinde bir ağrım olmamıştı şimdi bende de var biraz, benim dün transfer yapıldı daha. Bizden daha tecrübeli arkadaşlar bunu yorumlar inşallah, iyi mi kötü mü bu acaba?

Transfer hazırlığına başlayalı 6 günüm bugün dünden başladı bende anlamadım inşallah normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…