Tahlili kaçıncı gün yaptırcaksn canım sonuç içinEvet 2 kere 3.de pazar
Pzt günü senTahlili kaçıncı gün yaptırcaksn canım sonuç için
Merhaba canim..cok tesekkur ederim...iyiyimm canimcim..sukur..eskisi kadar giremiyorum..ama gonlum hep sizle❤❤❤..sen nasilsin..breath12 canım nasılsı, iyi misin herşey yolunda mı?
Mersin’deyim Adana’da tedavi görüyorum henüz 25 li yaşlardayım hiç beklemezdim bu sonucu doktorumda çok iyi yani bu civarın en iyilerinden öyle söyleleyeyim. Yumurtlama çok iyiyken kalite nasıl kötü olabilir aklım almıyorCanım sen hangi şehirdesin? Çok ilginç bir şey bu gerçekten, hepsi son gün mü gitti yani. Yani problem tam olarak yumurta kalitesiyle ondan eminsek takviyeler var onun için. Ben omepa Q10 ve Maxijuno, arısutu-bal-polen karışımı kullandım, belki daha etkili şeyler de vardır. Bence de sen doktorunu ve merkezini değiştir, kafanda soru işaretiyle için rahat etmez. Ve lütfen üzülme, yaşın çok genç illa olur.
Evet gelişimi durmuş 20 yumurtadan elimde kalan 0 bütün emekler çöp maddi maneviNoldu canım embriyoların gelişimi mi durmuş?
Yani 20 de 20 olunca acaba laboratuvar mı diye insan düşünüyor ister istemez. Ama öyle de olsa herkesin embriyosu gitmez mi, skandal olur. Canım 25 yaşındasın, biraz kendini toparla sonra mutlaka yeniden dene. Senin yumurtlaman çok iyi, biraz takviyeyle mutlaka ulaşırsın sonuca. Maddi manevi çok zor biliyorum ama en azından önünde daha zamanın var.Mersin’deyim Adana’da tedavi görüyorum henüz 25 li yaşlardayım hiç beklemezdim bu sonucu doktorumda çok iyi yani bu civarın en iyilerinden öyle söyleleyeyim. Yumurtlama çok iyiyken kalite nasıl kötü olabilir aklım almıyor
Cnm çok arkadaşta yaşadı ins lekelenmen azalır kalmaz ins kan kırmızısı olmasın da Dr kar öyle diyor gerisi normal diyorlar dinlen bol su iç Dr un ne dedi peki bu durumaArkadaşlar selam, 16 nisan transfer tarihim ve bugün allahın izniyle kalp atışını duydum. Çok ilginçtir kalp atışını duydukdan sonra hafif kanamam olmaya başladı. Biraz ürksemde allah sonunu getirmeyi nasip etsin inşalllah. Biz tüp bebek yaptıranlar hep diken üstündeyiz bu his insanı biraz üzüyor, mutluluk yarım kalıyor.
Cnm sen iyi ol bir dahaki ay güzel haberlerin başlayacak senin insMerhaba canim..cok tesekkur ederim...iyiyimm canimcim..sukur..eskisi kadar giremiyorum..ama gonlum hep sizle❤❤❤..sen nasilsin..
Cnm çok üzüldüm ya işte bu yüzden diyorlar sayı değil kalite önemli yumurtadan yada spermden olabiliyor senin elinde olan birşey değil cnm ins bir dahaki e hepsi kaliteli olur ..Evet gelişimi durmuş 20 yumurtadan elimde kalan 0 bütün emekler çöp maddi manevi
Evet bende kendimi böyle teselli ediyorum çevremde ki insanlardan da usandım artık bebek yok mu olmuyor mu yahuu sizene diye bağırmak istiyorumYani 20 de 20 olunca acaba laboratuvar mı diye insan düşünüyor ister istemez. Ama öyle de olsa herkesin embriyosu gitmez mi, skandal olur. Canım 25 yaşındasın, biraz kendini toparla sonra mutlaka yeniden dene. Senin yumurtlaman çok iyi, biraz takviyeyle mutlaka ulaşırsın sonuca. Maddi manevi çok zor biliyorum ama en azından önünde daha zamanın var.
Canım benim çok haklısın ama inan onun sonu yok, bı tane olsa ikinciyi soruyolar.Evet bende kendimi böyle teselli ediyorum çevremde ki insanlardan da usandım artık bebek yok mu olmuyor mu yahuu sizene diye bağırmak istiyorum
Yıpratma kendini canım demesi kolay biliyorum elden bişey gelmiyor maalesef.. bence gittiğin merkezi değiştirmelisin. Başka bir bakış açısına ihtiyacın var.Evet gelişimi durmuş 20 yumurtadan elimde kalan 0 bütün emekler çöp maddi manevi
Rabbim sabır versin öncelikle..Evet gelişimi durmuş 20 yumurtadan elimde kalan 0 bütün emekler çöp maddi manevi
Bende pzt gnü ev işlerine başladınmı ben duramadım yemek fln yapıyorumPzt günü sen
İyiyim canım teşekkür ederim, gün sayıyorum test için.Merhaba canim..cok tesekkur ederim...iyiyimm canimcim..sukur..eskisi kadar giremiyorum..ama gonlum hep sizle❤❤❤..sen nasilsin..
Yok ya hic bisey yapmiyom iyi alistimBende pzt gnü ev işlerine başladınmı ben duramadım yemek fln yapıyorum
Ben omega 3, d vitamini , folibol, çinko , magnezyum, qoenzim q10 , b vitamini arada c vitamini almaya başladım sonraki ay kısmete transfer olacakKızlar önümüzdeki ay transferim var. Transfer hazırlığında olan arkadaşlar vitamin ve folik asit olarak neler kullanıyorsunuz acabaa??
Doktorunuz mu yazddi hepsini? Hangi merkezdi sizinBen omega 3, d vitamini , folibol, çinko , magnezyum, qoenzim q10 , b vitamini arada c vitamini almaya başladım sonraki ay kısmete transfer olacak
Yok doktorum yazmadı o sadece folibol yazmıştı . Glifor kullanıyorum uzun zamandır o bazı vitaminlerin gitmesine neden oluyor b vitamini gibi . Diğer vitaminleri de takviye amaçlı kendi araştırmalarım sonucu kullanıyorum . Mesela omega 3 çok önemli daha hamilelik aşamasında başlamak gerekiyormuş bebek omega 3 stoğunu tükettiği için lohusa depresyonuna giriliyormuşDoktorunuz mu yazddi hepsini? Hangi merkezdi sizin
Ben de sadece ocean mummy kullanıyorumYok doktorum yazmadı o sadece folibol yazmıştı . Glifor kullanıyorum uzun zamandır o bazı vitaminlerin gitmesine neden oluyor b vitamini gibi . Diğer vitaminleri de takviye amaçlı kendi araştırmalarım sonucu kullanıyorum . Mesela omega 3 çok önemli daha hamilelik aşamasında başlamak gerekiyormuş bebek omega 3 stoğunu tükettiği için lohusa depresyonuna giriliyormuş
İyiyim canım teşekkür ederim, gün sayıyorum test için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?