2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

evet canım bu dakikalarda aramaları lazım. Sana kaça kadar haber vereceğiz dediler? Saati aştıysa isterseniz siz arayın, laboratuvar cts pzr çalısıyormuş çünkü.
Saat vermediler, bı on dakika daha bekleyip arıyım o zaman ben. Yarına bekleyemem böyle, kalbim yerinden çıkacak çok teşekkürler

Arkadaşlar burda beklerken öleceğim, dün Opu yapıldı, bugün haber verecekler kaç embriyo oluştuğunu, zaman geçmiyor, heyecandan öleceğim, sizi laboratuvar dan saat kaç gibi arıyorlar genelde?
Bende tedavi aşamasındayım bugün cetrotide başladım ve kızarıklık ve şişme oldu iğne yerimde sizde de oldumu böyle bişey olan varmı diğer iğnelerde hiç olmadi böyle bişey

Bu arada 20 yumurtadan 7 tane kaldı 5 i çok iyi gidiyormuş 3. Gün bugün. Bitanesi 12 hücreye 2 tane 10 hücreye diğeri de 8 hücreye bölünmüş şimdilik iyi gibi bakalım

Bende tedavi aşamasındayım bugün cetrotide başladım ve kızarıklık ve şişme oldu iğne yerimde sizde de oldumu böyle bişey olan varmı diğer iğnelerde hiç olmadi böyle bişey
Maalesef bende de oldu.. ama ertesi gün kalmadı tekrar yapınca ağrı kızarıklık felan

Transfer Pzartesi değil mi? Bugün mutlaka dönmeliler... Ara tabi, geç kalma bence.. şimdi ara, beklemeye gerek yok.
Transfer Çarşamba günü olacak. Toplandığı günü de sayarsak 5. gün olacak yani. Bayramın ilk gününe geliyordu aslında ama merkez çalışmıyormuş o gün, o yüzden doktorum bir gün öne aldı.

Transfer Pzartesi değil mi? Bugün mutlaka dönmeliler... Ara tabi, geç kalma bence.. şimdi ara, beklemeye gerek yok.
ben aradım, tüp bebek bölümü kapalı dediler, e bugün arayacaklardı laboratuardan dedim hiç tınmadı operatör. Neyse ki embriyolog aradı biraz önce 7 yumurtam döllenmiş, bekliyoruz yarını.

Son düzenleme:
Çok teşekkürler, 7 embriyo çok iyi, transfer edilenler sağlıkla tutunur size inşallah Kalanları da dondurursunuz, yedekte dururlar.
Çok teşekkür ediyorum inşallah öyle olur hepimizin Benimde salı günü transferim.. toplandığı günü sayarsak saat 08.30’da toplanmıştı 6. Güne takamül ediyor buradan tecrübelerimizi birbirimizle paylaşırız artık belirtiler vs...
Önümüzdeki anneler gününde kucaklarımız dolu dolu olsun inşallah..bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim isteyen, hakeden herkesin kucağını doldursun

Amin inşallah, ben laboratuara ulaşamadığım için şu an çok gerildim, arka arkaya sigara yakıp duruyorum malesef. oldukça azaltmıştım, transferden sonra da bırakacaktım.

Amin inşallah, ben laboratuara ulaşamadığım için şu an çok gerildim, arka arkaya sigara yakıp duruyorum malesef. oldukça azaltmıştım, transferden sonra da bırakacaktım.
Embriyolog aradı biraz önce 7 yumurtam döllenmiş, gelişimine yarın bakılacak. Çok ŞÜKÜR. Umarım devam ederler.

Bende sigara içiyorum azalttığımı sanıyorum ama meğer çokta azaltmamışım.. kesinlikle stres olma lütfen sakin olmaya çalış. Yoğunluk olabilir döneceklerdir kendi hemşirene sor pazar günü aramıyorlar mı diye yazabilirsin özel mi?

Rabbim çok aratmasın ,gercekten yıpratıcı bir süreç.Allah en kisa zamanda
Canim tedavin hayirli olsun .ins bu sefer pozitif sonuc alirsin.Geride kalan embriyo sayın çok güzel Rabbim çok aratmadan nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…