- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Hemen ekliyorum canim..insallah pozitif sonuclar alirsin..Ben 7 mayısta transfer oldum. Sonuç 17sinde insallah tutunur bebisim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen ekliyorum canim..insallah pozitif sonuclar alirsin..Ben 7 mayısta transfer oldum. Sonuç 17sinde insallah tutunur bebisim
Bana da parol yazmışlar günde 3 kez. Başka bir şey içme demişti canim. İlk 3 gün baya ağrım oldu sanki belden aşağısı kopacak düşecek gibiydi. Biz doz felan daha icsen belki biraz daha iyi olursunMerhabalar Bu kadir gecesi hepimizin dualari kabul olsun inşallah
bugün opu oldum, 15 yumurta toplanmis. İnsallah hepsi döllenir, yarin haber vercekler. Epey ağrim var, ozellikle biraz hareket edince. Minoset vermişler kesmiyor ağrimi. Ne yapsam kizlar ya, acile gidip igne mi olsam
Amin canım inşallahAyyy Maşallah Maşallah canım Rabbim eline ayağına sağ salim kavuştursun çok güzel bir haber bu
Evet testten hiç umudum yoktu. Ama baya korkuyorum hala hafif hafif kahverengi leke geliyor. Bugün adet günüm normalde ondan olabilir mi acabaneyse hayırlısıyla pazartesi sonucumu da alayım da gerisi allHay maşallah canım ne güzel sürpriz olmuş sana tam umutsuzluğa düşmüşken ne güzel haber çok sevindim hayırlı sağlıklı kucağına alırsın inşallah. Ödün kopmasın canım sıkıca tutunmuş sana hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle
AMin canımİnşallah sen de pozitifi görürsünTebrikler canım, sağlıla ilerlesin inşallah. Benim de transfer pzt :)))
Aminn inşallahAllah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallahCanım hayırlı olsun Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ay evet canım yaa. Çok umutsuzdum lekelenmeden sonra. İnşallah bundan sonra bişey olmaz artıkDaha çok erken ama sımsıkı tutunmuşlardır inşallahhepinize destekleriniz için teşekkür ederimHay maşallah canım ne güzel sürpriz olmuş sana tam umutsuzluğa düşmüşken ne güzel haber çok sevindim hayırlı sağlıklı kucağına alırsın inşallah. Ödün kopmasın canım sıkıca tutunmuş sana hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle
Hayırlı olsun sağlıklı bebiş olsun virüs tehlikesi varken hastaneye gitmek yerine daha iyi bi ağrı kesici mi içsen, bi zararı mı varmış majezik’in falan ben
Amin Allah razı olsun, inşallah sağlikli bebişlerimiz olurAmin inşallah hepimizin duası kabul olur umarım rabbim hepimize bebişler nasip etsin
Evet minoset vermisler bana da, dedigin gibi bir doz daha alayim, tesekkur ederim.Bana da parol yazmışlar günde 3 kez. Başka bir şey içme demişti canim. İlk 3 gün baya ağrım oldu sanki belden aşağısı kopacak düşecek gibiydi. Biz doz felan daha icsen belki biraz daha iyi olursun
Oksaparı ne için kullanıyorsunuz? Ben de 2. Transferim için bekliyorum pıhtılaşma çıktı kan sulandırıcı başlıcaz dedi doktorum. Siz de bu sebeple mi kullanıyorsunuz? Bir de rapor çıkardınız mı?Kalçadan ilk gün yaptılar canım bi tane daha yaptırcam onu hergün vermediler bana oksapar hergün yapıyorum
Oksapar kan sulandırıcı için canım iğne kullanıyorum. Rapor çıkarttırmadımOksaparı ne için kullanıyorsunuz? Ben de 2. Transferim için bekliyorum pıhtılaşma çıktı kan sulandırıcı başlıcaz dedi doktorum. Siz de bu sebeple mi kullanıyorsunuz? Bir de rapor çıkardınız mı?
Peki sizde de pıhtılaşma var mı?Oksapar kan sulandırıcı için canım iğne kullanıyorum. Rapor çıkarttırmadım
Merhaba kizlar.⚘⚘.topigimiz hayirli ugurlu olur insallah.bol bol pozitif sonuclar alalim..transfer oncesi ..sonrasi...neler yapiyorsunuz..
breath12 mayis-haziran @ZarifKugu nisan-mayis @haemsa mayis @DenizMelek1907 nisan-mayis @simin55 nisan -mayis dogal Acelyaa0 nisan-mayis @Melanya mayis-haziran @Elmas arslan nisan @elcin123 nisan @melo2039 21 nisan 5.gun embiyosu.cift..
@DLK033 1 nisan 3. Gun embriyosu @Esmer 24 5 nisan 6.Gun embriyosu @eladadn 1 nisan 5. Gun embriyosu.cift. . @RAAT 31 mart 3.Gun embriyosu.cift @Siyahinci12 3 nisan 3. Gun embriyosu... @candyyyy nisan-mayis 5. Gun embriyosu @Nevermindjustsmile mayis @Bulutumsu7 mayis-haziran @Cemrewww mayis 3.gun embriyosu Z Zeynepkur 13 nisan 5.gun embriyosu..cift
Nm88326 mayis @Aponjj mayis 5.gun embriyosu.cift @izmirli3533 nisan 3. Gun embriyosu. @NaaNaa nisan_mayis 5. Gun embriyosu @asyaaaa 9 nisan 5. Gun embriyosu @Sohrab 9 nisan 5. Gun embriyosu.cift @ARYA4570 nisan-mayis @MrvEfe nisan-mayis 5. Gun embriyosu. @aysunayy 10 nisan 5. Gun embriyosu..cift nurr64 mayis 5.gun embriyosu.cift
@Roseemarryy 8 nisan 5.gun embriyosu.cift @KbrOzkn5060 8 nisan 5.gun embriyosu @Yelserk nisan 5. Gun embriyosu minik kalp0753 nisan @Monaezop 15 nisan 3.gun embriyosu.cift @yakut1 4 mayis Elifimm30 mayis-haziran 5. Gun embriyosu..cift @Azsekerli17 nisan-mayis @Deniz3525 nisan @papatyakokankadin nisan 5.gun embriyosu.. Merhaba kizlar.⚘⚘.topigimiz hayirli ugurlu olur insallah.bol bol pozitif sonuclar alalim..transfer oncesi ..sonrasi...neler yapiyorsunuz..
@Morsumbul07 nisan-mayis 5.gun embriyosu @Ruzgarruya 19 nisan 3. Gun embriyosu @Ataabetull nisan @hththt nisan-mayis @Israrlacalinankapi 17 mayis 5. Gun embriyosu..cift @Suzaannn21 mayis 6.gun embriyosu..cift @Prensssprensesss mayis @eluard mayis 5.gun embriyosu. @bsrbrk88 19 nisan 5.gun embriyosu..cift. . @Seymoss16 nisan-mayis
@Prenseshayali mayis-haziran @Siyahhhinci mayis @BirUmutOl mayis 3.gun embriyosu NedaFarah 30nisan 5. Gun embriyosu.cift @rosaline16 mayis @akyaa mayis 5. Gun embriyosu.. breath12 mayis-haziran @ZarifKugu nisan-mayis @haemsa mayis @DenizMelek1907 nisan-mayis @simin55 nisan -mayis dogal Acelyaa0 nisan-mayis @Melanya mayis-haziran @Elmas arslan nisan @elcin123 nisan @melo2039 21 nisan 5.gun embiyosu.cift.. @DLK033 1 nisan 3. Gun embriyosu @Esmer 24 5 nisan 6.Gun embriyosu @eladadn 1 nisan 5. Gun embriyosu.cift. . @RAAT 31 mart 3.Gun embriyosu.cift @Siyahinci12 3 nisan 3. Gun embriyosu... @candyyyy nisan-mayis 5. Gun embriyosu @Nevermindjustsmile mayis @Bulutumsu7 mayis-haziran @Cemrewww mayis 3.gun embriyosu Z Zeynepkur 13 nisan 5.gun embriyosu..cift Nm88326 mayis @Aponjj mayis 5.gun embriyosu.cift @izmirli3533 nisan 3. Gun embriyosu. @NaaNaa nisan_mayis 5. Gun embriyosu @asyaaaa 9 nisan 5. Gun embriyosu @Sohrab 9 nisan 5. Gun embriyosu.cift @ARYA4570 nisan-mayis @MrvEfe nisan-mayis 5. Gun embriyosu. @aysunayy 10 nisan 5. Gun embriyosu..cift nurr64 mayis 5.gun embriyosu.cift @Roseemarryy 8 nisan 5.gun embriyosu.cift @KbrOzkn5060 8 nisan 5.gun embriyosu @Yelserk nisan 5. Gun embriyosu minik kalp0753 7 mayis @Monaezop 15 nisan 3.gun embriyosu.cift @yakut1 4 mayis Elifimm30 mayis-haziran 5. Gun embriyosu..cift @Azsekerli17 nisan-mayis @Deniz3525 nisan @papatyakokankadin nisan 5.gun embriyosu.. @Morsumbul07 nisan-mayis 5.gun embriyosu @Ruzgarruya 19 nisan 3. Gun embriyosu @Ataabetull nisan @hththt nisan-mayis @Israrlacalinankapi 17 mayis 5. Gun embriyosu..cift @Suzaannn21 mayis 6.gun embriyosu..cift @Prensssprensesss mayis @eluard mayis 5.gun embriyosu. @bsrbrk88 19 nisan 5.gun embriyosu..cift. . @Seymoss16 nisan-mayis @Prenseshayali mayis-haziran @Siyahhhinci mayis @BirUmutOl mayis 3.gun embriyosu NedaFarah 30nisan 5. Gun embriyosu.cift @rosaline16 mayis @akyaa mayis 5. Gun embriyosu..
Merhaba kizlar.⚘⚘.topigimiz hayirli ugurlu olur insallah.bol bol pozitif sonuclar alalim..transfer oncesi ..sonrasi...neler yapiyorsunuz..
breath12 mayis-haziran @ZarifKugu nisan-mayis @haemsa mayis @DenizMelek1907 nisan-mayis @simin55 nisan -mayis dogal Acelyaa0 nisan-mayis @Melanya mayis-haziran @Elmas arslan nisan @elcin123 nisan @melo2039 21 nisan 5.gun embiyosu.cift..
@DLK033 1 nisan 3. Gun embriyosu @Esmer 24 5 nisan 6.Gun embriyosu @eladadn 1 nisan 5. Gun embriyosu.cift. . @RAAT 31 mart 3.Gun embriyosu.cift @Siyahinci12 3 nisan 3. Gun embriyosu... @candyyyy nisan-mayis 5. Gun embriyosu @Nevermindjustsmile mayis @Bulutumsu7 mayis-haziran @Cemrewww mayis 3.gun embriyosu Z Zeynepkur 13 nisan 5.gun embriyosu..cift
Nm88326 mayis @Aponjj mayis 5.gun embriyosu.cift @izmirli3533 nisan 3. Gun embriyosu. @NaaNaa nisan_mayis 5. Gun embriyosu @asyaaaa 9 nisan 5. Gun embriyosu @Sohrab 9 nisan 5. Gun embriyosu.cift @ARYA4570 nisan-mayis @MrvEfe nisan-mayis 5. Gun embriyosu. @aysunayy 10 nisan 5. Gun embriyosu..cift nurr64 mayis 5.gun embriyosu.cift
@Roseemarryy 8 nisan 5.gun embriyosu.cift @KbrOzkn5060 8 nisan 5.gun embriyosu @Yelserk nisan 5. Gun embriyosu minik kalp0753 7 mayis @Monaezop 15 nisan 3.gun embriyosu.cift @yakut1 4 mayis Elifimm30 mayis-haziran 5. Gun embriyosu..cift @Azsekerli17 nisan-mayis @Deniz3525 nisan @papatyakokankadin nisan 5.gun embriyosu..
@Morsumbul07 nisan-mayis 5.gun embriyosu @Ruzgarruya 19 nisan 3. Gun embriyosu @Ataabetull nisan @hththt nisan-mayis @Israrlacalinankapi 17 mayis 5. Gun embriyosu..cift @Suzaannn21 mayis 6.gun embriyosu..cift @Prensssprensesss mayis @eluard mayis 5.gun embriyosu. @bsrbrk88 19 nisan 5.gun embriyosu..cift. . @Seymoss16 nisan-mayis
@Prenseshayali mayis-haziran @Siyahhhinci mayis @BirUmutOl mayis 3.gun embriyosu NedaFarah 30nisan 5. Gun embriyosu.cift @rosaline16 mayis @akyaa mayis 5. Gun embriyosu.. @esr_a 6 mayıs 4. Gun embriyosu. Çift
Bende de pıhtılaşma var. Bugün transferimin 3 günü ilk denemem. Oksapar iğne ve ecopirin hap kullandırıyor doktorum sadece pıhtı içinOksapar kan sulandırıcı için canım iğne kullanıyorum. Rapor çıkarttırmadım
Pıhtılaşma varmı bilmiyorum canım doktorm direk yazdı coraspirinde kulkanıyırmPeki sizde de pıhtılaşma var mı?
Hayırlı olsun inşallah bu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah. Benimde pazartesi toplandı 4 gun transfer oldu bugün 3 günüm hala ağrım var ama bana ağrı kesici verilmedi bende dayanırım dedim içmedim.Hayırlı olsun sağlıklı bebiş olsun virüs tehlikesi varken hastaneye gitmek yerine daha iyi bi ağrı kesici mi içsen, bi zararı mı varmış majezik’in falan ben
Benimde 2. Günü canım aynı kullanıyoruz ilaçBende de pıhtılaşma var. Bugün transferimin 3 günü ilk denemem. Oksapar iğne ve ecopirin hap kullandırıyor doktorum sadece pıhtı için
Allah'm inşallah güzel sonucu aldırır bizlereBenimde 2. Günü canım aynı kullanıyoruz ilaç
Amin canımAllah'm inşallah güzel sonucu aldırır bizlere
evet ona benziyor fakat, sırınga içinde sıvı hazır. büyük iğneyi taktım, sıvıyı flakon içindeki tozla karıştırdım. Sıvıyı HCG ile karıştırdıktan sonra toplam sıvıdan 0,4ml çekmem gerekiyordu ve 0,4 mlye gelince iğneyi flakondan çıkarmaya çalıştım anda bir miktar sıvı dışarı cıktı... Neyse dedim Sırınga içinde 0,4 var, kısa iğneyi taktım ve iğneyi yaptım. Flakon içinde kaç ml kaldı acaba dedim, boş bir sırıngayla çektim malesef yarına yetmez dedim çöpe attım. Flakondan sıvıyı nasıl istenilen oranda çekip yapabiliyorsunuz?Ben gonal f kullandığında hepsini karıştırıp ne kadar cekeceksem onu alıp kalanını kendi şişesinde bırakıp buzdolabının kapısına koyuyordum ertesi günde onu siringaya çekip kullanıyordum buda o tarz iğne galiba cnm ama daha iyi bilenler yazarlar
Merhaba cnm ben de 13 Nisan da transfer olmustum,23 Nisan da negatif sonuc aldim.28 Nisan da adetim basladi.Doktorum bir sonraki adetimle dondurulmus 5aa kalite kalan son iki embriyomu transfer edecek.aynı sendeki gibi tutmama sebebinin olmadığını ve bu yüzden herhangi bir tedavi gerekmedigini söyledi.sadece embriyo glue hakkinda bilgi verdi istersen onu uygulariz dedi.embriyonun rahme daha kolay tutunmasini sağliyormus.biraz arastirdim kafama yatti gibi.Canım inş bu seferki tedavinde pozitif sonuç alirsinMerhabalar, ilk tüp bebek denemem geçen ay 16 nisanda dondurulmuş 5a kalite embriyo ile oldu ama maalesef tutmadı ve 4 mayısta adet oldum. Adetimin ikinci günü doktorumla görüşmeye gittim ultrasonla muayene etti rahimin durumunun iyi olduğunu hemen bu adetle tekrar dondurulmuş embriyo transferi olabileceğimi söyledi( dondurulmuş 5a kalite 14 embriyom var) Bende kabul ettim ve bugün estrofem ve coraspin e başladım. Ilk tedavideki aynı süreci uygulayacakmışız. Ilk tedavinin başarısız olmasının nedeni nedir araştırılacak mi diye sordum ama daha senin ilk transferindi tutmayabilir çok fazla ve kaliteli dondurulmuş embriyon var ikinci üçüncü denemede bu embriyolarla sonuç alamazsak ozaman histeroskopi ve genetik incelemeleri yaparız dedi. Bu ayın 22 si veya 24 ü transfer olacak inşallah.
Evet bazen öyle talihsizlikler olabiliyor gonal f siringasin da ml sırayla yazıyor örneğin 220 oraya kadar ilacı çekiyorsun ordan anlıyoruz bunda yazmıyor muevet ona benziyor fakat, sırınga içinde sıvı hazır. büyük iğneyi taktım, sıvıyı flakon içindeki tozla karıştırdım. Sıvıyı HCG ile karıştırdıktan sonra toplam sıvıdan 0,4ml çekmem gerekiyordu ve 0,4 mlye gelince iğneyi flakondan çıkarmaya çalıştım anda bir miktar sıvı dışarı cıktı... Neyse dedim Sırınga içinde 0,4 var, kısa iğneyi taktım ve iğneyi yaptım. Flakon içinde kaç ml kaldı acaba dedim, boş bir sırıngayla çektim malesef yarına yetmez dedim çöpe attım. Flakondan sıvıyı nasıl istenilen oranda çekip yapabiliyorsunuz?
Estrofem, litunus depot iğneİlaç olarak neler kullanıyosun canım