- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Insallah kuzumHemen ekliyorum canim..insallah pozitif sonuclar alirsin..
Merhaba, nasıl birşey bu embriyo gölü? Bir de fiyatı hakkında bilgi verir misiniz?Merhaba cnm ben de 13 Nisan da transfer olmustum,23 Nisan da negatif sonuc aldim.28 Nisan da adetim basladi.Doktorum bir sonraki adetimle dondurulmus 5aa kalite kalan son iki embriyomu transfer edecek.aynı sendeki gibi tutmama sebebinin olmadığını ve bu yüzden herhangi bir tedavi gerekmedigini söyledi.sadece embriyo glue hakkinda bilgi verdi istersen onu uygulariz dedi.embriyonun rahme daha kolay tutunmasini sağliyormus.biraz arastirdim kafama yatti gibi.Canım inş bu seferki tedavinde pozitif sonuç alirsin
Embriyo glue yazdım ama klavye gölü yazmış:)Merhaba, nasıl birşey bu embriyo gölü? Bir de fiyatı hakkında bilgi verir misiniz?
Merhaba, nasıl birşey bu embriyo gölü? Bir de fiyatı hakkında bilgi verir misiniz?
Canım o kadardan birşey olacağını sanmıyorum, acaba birşey oldu mu telaşı sana daha çok zarar verir, düşünme bunu. Sadece biraz dinlen, sakinleş derim.Kızlar transferden sonra bir anlık gafletle zor asagi inen musluk pistonuna güç uyguladım .karnımın gerildigini hissettim.soğuk bir his yayıldı içime. Bir şey olmuş mudur ? Çok korkuyorum
Evet canım denedik cözdürmenin oldugu gün özel bir sıvıda bekletiliyormusZEYNEPP5555 Cnm başka bir topikte embriyo glue yaptırmayı düşündüğünü yazmışsın.Bu tedavinde denedin mi?Merak ettim ben yaptırmayı düşünüyorum sana bir sorayım dedim
Merkezden merkeze degisiyor bize hep öglen 12 ye kadar haber gelmis olurduArkadaşlar burda beklerken öleceğim, dün Opu yapıldı, bugün haber verecekler kaç embriyo oluştuğunu, zaman geçmiyor, heyecandan öleceğim, sizi laboratuvar dan saat kaç gibi arıyorlar genelde?
Çok güzel bi sayıBenim dün yumurta toplamam yapıldı. 9 tane toplandı, 6 tanesi işleme alınmış. İyi bir sayı mı bilmiyorum. Döllenme durumunu bugün haber verecekler. Transferim de normalde bayramın birinci günü yapılacaktı ama o gün hastanede işlem yapılmadığı için bir gün önce yapılacak. Dünü de sayarsak 5. günde transfer olacak yani. Tabi embriyo oluşursa. Geçen sefer 5 tane işleme alınmış, ama 6. güne 1 tane embriyo kalmıştı, kalitesi iyiydi ama tutmamıştı. Bu sefer umarım daha çok embriyo kalır da şansım artar
Gonal F de otomatik cnm, kendin ayarlıyorsun. Bunda malesef istenilen kadar çekmek lazım, işte o çekme meselesini çözemedim, illa dışarı fışkırıyor..Evet bazen öyle talihsizlikler olabiliyor gonal f siringasin da ml sırayla yazıyor örneğin 220 oraya kadar ilacı çekiyorsun ordan anlıyoruz bunda yazmıyor mu
Bize 10-14 arası dediler 10.15 de aradılar. Sizin operasyonunuz kaçtaydı? 24 saat geçmesini bekiyor olabilirler.Arkadaşlar burda beklerken öleceğim, dün Opu yapıldı, bugün haber verecekler kaç embriyo oluştuğunu, zaman geçmiyor, heyecandan öleceğim, sizi laboratuvar dan saat kaç gibi arıyorlar genelde?
Hiç bi şey olmamıştır korkma, ben unutup 12 kiloluk köpeğimi kucağıma alıp evde gezdirmiştim çok korkmuştum ama pozitif olmuştu sonuç. Sonradan kalbi durdu kavuşamadık bebişe ama özetle tutunmaya engel değil böyle şeyler.Kızlar transferden sonra bir anlık gafletle zor asagi inen musluk pistonuna güç uyguladım .karnımın gerildigini hissettim.soğuk bir his yayıldı içime. Bir şey olmuş mudur ? Çok korkuyorum
Dün 10.30 saydı. 13.30 gibi dollendirseler şimdiye belli olmaz mı?Bize 10-14 arası dediler 10.15 de aradılar. Sizin operasyonunuz kaçtaydı? 24 saat geçmesini bekiyor olabilirler.
Sanırım ilk gün 24 saat bekleyip arıyorlar, sonrası merkezden merkeze değişirArkadaşlar burda beklerken öleceğim, dün Opu yapıldı, bugün haber verecekler kaç embriyo oluştuğunu, zaman geçmiyor, heyecandan öleceğim, sizi laboratuvar dan saat kaç gibi arıyorlar genelde?
Çok teşekkürler, hepimize kolaylıklar versin Allah, bu yol zorlu.Çok güzel bi sayıhepsi döllenir büyür umarım
Amin canım inşallah sende güzel haberi alirsin bu defaMerhaba cnm ben de 13 Nisan da transfer olmustum,23 Nisan da negatif sonuc aldim.28 Nisan da adetim basladi.Doktorum bir sonraki adetimle dondurulmus 5aa kalite kalan son iki embriyomu transfer edecek.aynı sendeki gibi tutmama sebebinin olmadığını ve bu yüzden herhangi bir tedavi gerekmedigini söyledi.sadece embriyo glue hakkinda bilgi verdi istersen onu uygulariz dedi.embriyonun rahme daha kolay tutunmasini sağliyormus.biraz arastirdim kafama yatti gibi.Canım inş bu seferki tedavinde pozitif sonuç alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?