2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Merhaba, nasıl birşey bu embriyo gölü? Bir de fiyatı hakkında bilgi verir misiniz?

Benim dün yumurta toplamam yapıldı. 9 tane toplandı, 6 tanesi işleme alınmış. İyi bir sayı mı bilmiyorum. Döllenme durumunu bugün haber verecekler. Transferim de normalde bayramın birinci günü yapılacaktı ama o gün hastanede işlem yapılmadığı için bir gün önce yapılacak. Dünü de sayarsak 5. günde transfer olacak yani. Tabi embriyo oluşursa. Geçen sefer 5 tane işleme alınmış, ama 6. güne 1 tane embriyo kalmıştı, kalitesi iyiydi ama tutmamıştı. Bu sefer umarım daha çok embriyo kalır da şansım artar

Kızlar transferden sonra bir anlık gafletle zor asagi inen musluk pistonuna güç uyguladım .karnımın gerildigini hissettim.soğuk bir his yayıldı içime. Bir şey olmuş mudur ? Çok korkuyorum

ZEYNEPP5555 Cnm başka bir topikte embriyo glue yaptırmayı düşündüğünü yazmışsın.Bu tedavinde denedin mi?Merak ettim ben yaptırmayı düşünüyorum sana bir sorayım dedim

Kızlar transferden sonra bir anlık gafletle zor asagi inen musluk pistonuna güç uyguladım .karnımın gerildigini hissettim.soğuk bir his yayıldı içime. Bir şey olmuş mudur ? Çok korkuyorum
Canım o kadardan birşey olacağını sanmıyorum, acaba birşey oldu mu telaşı sana daha çok zarar verir, düşünme bunu. Sadece biraz dinlen, sakinleş derim.

Arkadaşlar burda beklerken öleceğim, dün Opu yapıldı, bugün haber verecekler kaç embriyo oluştuğunu, zaman geçmiyor, heyecandan öleceğim, sizi laboratuvar dan saat kaç gibi arıyorlar genelde?

Çok güzel bi sayı hepsi döllenir büyür umarım

Evet bazen öyle talihsizlikler olabiliyor gonal f siringasin da ml sırayla yazıyor örneğin 220 oraya kadar ilacı çekiyorsun ordan anlıyoruz bunda yazmıyor mu
Gonal F de otomatik cnm, kendin ayarlıyorsun. Bunda malesef istenilen kadar çekmek lazım, işte o çekme meselesini çözemedim, illa dışarı fışkırıyor..

Arkadaşlar burda beklerken öleceğim, dün Opu yapıldı, bugün haber verecekler kaç embriyo oluştuğunu, zaman geçmiyor, heyecandan öleceğim, sizi laboratuvar dan saat kaç gibi arıyorlar genelde?
Bize 10-14 arası dediler 10.15 de aradılar. Sizin operasyonunuz kaçtaydı? 24 saat geçmesini bekiyor olabilirler.

Hiç bi şey olmamıştır korkma, ben unutup 12 kiloluk köpeğimi kucağıma alıp evde gezdirmiştim çok korkmuştum ama pozitif olmuştu sonuç. Sonradan kalbi durdu kavuşamadık bebişe ama özetle tutunmaya engel değil böyle şeyler.

Amin canım inşallah sende güzel haberi alirsin bu defa benim bu seferde tek transfer olacak buda olmazsa 14 tane dondurulmuş 5a embriyom kalıyor 3. transfere artık histeroskopi embriyo genetik gibi araştırmalar tedaviler yapıldıktan sonra çift transfer olur. Gerçekten zor yıpratıcı bir sürec inşallah çok uğraşmadan sonuç aliriz. Ben ikinci transfer için hiç ara vermeden başladım ama buda tutmazsa birkaç ay dinlenip yine dondurulmuslarla denemeye devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…